Rüya Yorumları Rüyamda eski sevdiğimi kendi odamda gördüm

mydarkheart

doğru insan??
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
447
0
eskiden sevdiğim birisi vardı. onunda bana karşı duyguları vardı ama onun tayini çıktı uzak bir şehre gitmek zorunda kaldı. bizim ilişkimiz başlamadan bitti.

bir süre sonra onun rus bi sevgilisi oldu.

daha önce rüyamda bir sinema salonundayım tek başıma. arkamı dönüp bakıyorum eskiden sevdiğim insanla onun sevgilisi yanyana oturmuşlar. sonra kalkıp gidiyorum. kısa bir süre sonra nişanlandılar.

rüyalarımda şimdiye kadar ona dair hep benzer bir rüyayı görüyordum. sürekli...... ben dısardayım (yada binadayım. birçok defa gördüm) o ise başka bir binada, bana çok yakın. hemen yanımdaki binada. yanına gitmek istiyordum fakat gidemiyordum. ama o binada olduğunu biliyordum. ama yanına gidemiyordum.

bir süre sonra onu tekrar rüyamda gördüm fakat bu sefer benim evimde benim odamdaydı. benim odamda ben, O ve benim annem vardık. annemle ben ona bişeyler söyleyip ikna etmeye çalışıyorduk. o hiçbişey söylemiyordu. sonra uyandım.

bunun anlamını çok merak ediyorum. bunca zaman rüyalarımda hep onun farklı bir binada olduğunu biliyordum, yanına gitmek istiyordum ama gidemiyordum. en son gördüğümdeyse o benim evimde benim odamdaydı. bunun bir anlamı var mı?

Eski arkadaşını kalbinden söküp atamamaşınsın. İlk önce onun senden uzaklaştığını düşünmüşsün bu yüzden hep başka binalarda görmüşsün. Ama onu düşüne düşüne artık sende bir yer etmiş, onun kendisi ile karşılaşmak ve konuşmak istediğin için odanda görmüş olabilirsin.

Rüya tabircisi değilim sadece konuyu açıp yorum beklediğin için kendi düşüncelerimi yazdım. Rüya tabir edenler daha ayrıntılı olarak umarım bi açıklamada bulunurlar.

Eski arkadaşını kalbinden söküp atamamaşınsın. İlk önce onun senden uzaklaştığını düşünmüşsün bu yüzden hep başka binalarda görmüşsün. Ama onu düşüne düşüne artık sende bir yer etmiş, onun kendisi ile karşılaşmak ve konuşmak istediğin için odanda görmüş olabilirsin.

Rüya tabircisi değilim sadece konuyu açıp yorum beklediğin için kendi düşüncelerimi yazdım. Rüya tabir edenler daha ayrıntılı olarak umarım bi açıklamada bulunurlar.

teşekkürler. inşallah yorum yapan çıkar:44::44:

dün gece yine gördüm onu rüyamda :KK43:( offffffffff

bu sefer ben ona bişeyler anlatıyorum onun yüzü asık ama konuşmuyor :KK43:((((

ya aklımdan cıkarmak istiyorum. neden yapamıyorum :KK43:((((

onu son bi kez daha görebilsem keşke :KK43:((((( bunun için neler vermezdim :KK43:((((

:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

YOK MU BAŞKA YORUM YAPAN :KK43:(

Son düzenleme:
X