Rüyalarımda aldatılmak

Koreanmom

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
656
376
103
Kızlar son 1 aydır 4-5 defa rüyamda eşimin beni aldattıgını görüyorum. Eşime karsı o yönden bir güven sorunum yok ama sürekli görmek beni yıprattı. Dün gecede bir kadın için ağladıgını gördüm ve hamileyim onu terkediyordum. 35 haftalık hamileyim belki zihnimin oyunları veya hamilelikte kötü düşünceler. Olmaz böyle birşey bu konuda eminim ama ne bileyim gerçek gibiydi rüyalar ve cok etkisinde kalıyorum :/

Bence hormonlardandır. Yani ruya bilinçaltımızın yansımasıdır daha önce boyle bi sorun yaşamadıysanız hormonların etkisiyle belki kafanızı takıyor olabilirsiniz.

Rüyada aldatılmak mutluluğa veya hayırlı bir olaya yorumlanır diye biliyorum. Rüyaya göre hareket edip canınızı ve bebişinizin canını sıkmayın (: Bazen hepimiz çok alakasız şeyler görebiliyoruz.

Ben geçen eşimin eşcinsel olduğunu gördüm.Gece uyandım sarılmak istemedim :D Gebeyken daha çok görülüyor tabi kaygılar artıyor.Vücut manyaklaşıyor zihin ne yapsın:)

Bir ara bende cok goruyordum :D
Esime anlatmiyordum malum eşşeğin aklına karpuz kabugu dusurmemeyim diyordum.
Sonra fark ettim ki ben onu kaybetmekten korkuyorum psikolojik bir ruya goruyorum. Burdaki aldatma vakalarını okudukca korkularım artıyordu. Ama cok sukur ki simdi yavas yavas kendimi kontrol ediyorum :D

Ayy en sevdiğim şey rüya yorumlamaktır benim. Ama tabi öyle dini tabir anlamında değil. Freud'un "Düşlerin Yorumu" diye bir kitabı var, onu okuduğumdan beri çok ilgiliyimdir. :) Neyse, Freud amca der ki "Rüya (baskı altında tutulmuş) bir dileğin (başka bir kılıkta) gerçekleşmesidir." Yani bilinçaltıyla alakalı bir durum var. Aldatma rüyaları da en sık görülen rüyalardan biri hatta. Mesela birtakım değişiklikler gördüyseniz eşinizin hayatında onu bilinçaltınız aldatma diye yorumlayabilir. Atıyorum eşiniz yeni bir parfüm aldıysa bilinçaltınız bunları not eder ve rüyalarınıza yansıtır. Sonracığıma, genelde kişinin kendi görünüşüyle alakalı bir endişesi varsa böyle bir durumda görebilirsiniz. Mesela siz hamilesiniz kilo aldınız, bilinçaltınızda "Kilo aldım eşim beni sevmeyecek başkasına gidecek" gibi bir düşünce olabilir. Bilinçaltında olan düşünceler adı üstünde bilinçaltı, bilerek düşünmezsiniz, altta yatar. Yani korkulacak bir şey yok, türlü türlü yorumu var Freud amcaya göre. :)

Hamilelikten sanirim ;)
Bnde bu aralar hep oyle esimin aldattigini goruyorum sonra sabah kalkinca cok sinirli oluyorum esime kizip rahatliyorum :))

Ben de hormonlarin bana verdigi yetkiye dayanarak benzer ruya gormustum gecenlerde. Sabah uyandim esimi aradim (sehir disinda), ayni yetkiyle bak adam seni ruyamda gordum cok kotu seyler yapiyordun, ben o ruyada seni niye bosamadim ki diye konustum. Adam butun gun 50 kere arayip "karicimmmm seni cok seviyorum" dedi :KK200::KK45:

Ayy en sevdiğim şey rüya yorumlamaktır benim. Ama tabi öyle dini tabir anlamında değil. Freud'un "Düşlerin Yorumu" diye bir kitabı var, onu okuduğumdan beri çok ilgiliyimdir. :) Neyse, Freud amca der ki "Rüya (baskı altında tutulmuş) bir dileğin (başka bir kılıkta) gerçekleşmesidir." Yani bilinçaltıyla alakalı bir durum var. Aldatma rüyaları da en sık görülen rüyalardan biri hatta. Mesela birtakım değişiklikler gördüyseniz eşinizin hayatında onu bilinçaltınız aldatma diye yorumlayabilir. Atıyorum eşiniz yeni bir parfüm aldıysa bilinçaltınız bunları not eder ve rüyalarınıza yansıtır. Sonracığıma, genelde kişinin kendi görünüşüyle alakalı bir endişesi varsa böyle bir durumda görebilirsiniz. Mesela siz hamilesiniz kilo aldınız, bilinçaltınızda "Kilo aldım eşim beni sevmeyecek başkasına gidecek" gibi bir düşünce olabilir. Bilinçaltında olan düşünceler adı üstünde bilinçaltı, bilerek düşünmezsiniz, altta yatar. Yani korkulacak bir şey yok, türlü türlü yorumu var Freud amcaya göre. :)

bende sürekli beni terkediyor görüyorum:) bu freud amcanın bu konuyla ilgilide bir fikri varmıı:)
kitap ilgimi çekti ,okuyayım iyisimi bende
dip not:hamile değilim

bende sürekli beni terkediyor görüyorum:) bu freud amcanın bu konuyla ilgilide bir fikri varmıı:)
kitap ilgimi çekti ,okuyayım iyisimi bende
dip not:hamile değilim

Ben İngilizcesini okumuştum ama Türkçeye de çevrilmiştir muhtemelen okuyabilirsiniz ilginiz varsa :) Yani aldatılmak, terk edilmek aslında bir bakıma benzer, aldatan insan da bir bakıma sizden vazgeçer sonuçta. Zaten kitapta da rüya tabiri gibi şu şu anlama gelir gibi bir şey yok, Freud amcanın tekniklerini içeriyor. İnsanlar malumunuz çeşit çeşit, hayatınızı tam anlamıyla bilmeden sizin şundan kaynaklanıyordur diyemem. Mesela ne olabilir başka hmm? Direkt gerçekçi olarak terk edilme korkunuz vardır bilinçaltınıza yansımış olabilir. Çocuklukta terk edilme korkusu yaşamış olabilirsiniz, genelde ebeveynleri boşanmış/ölmüş kişilerde rastlanıyor, çocukluğundan gelen korkusu şimdi sevgilisi/eşi tarafından terk edilme, yalnız kalma korkusuna dönüşebiliyor. Sırf ilişkinizle de alakası olmayabilir mesela geçmişte birtakım olaylara çok takıldıysanız ya da o konuyla ilgili hep aynı tutumlara sahipseniz bu tutumları bırakmanız gerektiği anlamına geldiği de söylenir. İhmal edildiğinizi hissediyorsanız, duygularınızın önemsenmediğini hissediyorsanız görülebilir. Çeşitli şekillerde yorumlanabilir hayatınızın gidişatına göre diyeyim. :)

Astoria Astoria çok teşekkür ederim..ben en iyi şartlarda bile kötü kötü hayaller kurardım :) arkadaşlarım düğününü düşünerek dalardı uykuya,ben cenazemi:)) yani çok kez öldüğüm günü düşünüp,çok ağlamışımdır kendime...yazarken bile gülüyorum şu an..
ingilizcem kitap okuyacak kadar yok malesef,inşallah çevrilmiştir..çok istereim okumayı

Astoria Astoria çok teşekkür ederim..ben en iyi şartlarda bile kötü kötü hayaller kurardım :) arkadaşlarım düğününü düşünerek dalardı uykuya,ben cenazemi:)) yani çok kez öldüğüm günü düşünüp,çok ağlamışımdır kendime...yazarken bile gülüyorum şu an..
ingilizcem kitap okuyacak kadar yok malesef,inşallah çevrilmiştir..çok istereim okumayı

Var var baktım sizin için şimdi. :) Rica ederim, bazı şeyler de kişilik meselesi siz daha melankolik bir yapıda da olabilirsiniz kişilik özelliklerinizi değiştirmek zor. Çok fazla rüya görüyorsanız rüya günlüğü tutabilirsiniz, güzel ayna oluyor bir zamanlar ne görüyormuşum şimdi ne görüyorum diye o zamanla yaşadıklarınızı kıyaslayarak neden o rüyaları gördüğünüzü kendiniz de bulabilirsiniz. :)

Kızlar son 1 aydır 4-5 defa rüyamda eşimin beni aldattıgını görüyorum. Eşime karsı o yönden bir güven sorunum yok ama sürekli görmek beni yıprattı. Dün gecede bir kadın için ağladıgını gördüm ve hamileyim onu terkediyordum. 35 haftalık hamileyim belki zihnimin oyunları veya hamilelikte kötü düşünceler. Olmaz böyle birşey bu konuda eminim ama ne bileyim gerçek gibiydi rüyalar ve cok etkisinde kalıyorum :/
Canım ben de aynı şekilde sanki gerçekti başkasıyla evleniyor filn ama bende hamileyim çok saçma rüyalar görülüyor. Sabah kalkıp eşime trip yaptım:KK66:adam gülmekten yarıldı. Öğlen de ben güldüm epey. normal yani hamileyken. Geçende babam hapiste filn gördüm yani çok kötü rüyalar bunlar ama oluyo bolca oku yat.

Back
X