ruyalarim.....KABUS mu desek dogru olur....

_cankizim_

'Bir kızı olmalı insanın'
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.600
326
32
Kizlar merhaba cok moralim bozuk bi bakin lutfen

kac gundur acayip acayip ruyalar goruyorum ama bugun gordugum ruyanin etkisinden cikamiyorum

dun ruyamda duvarda ki aynanin paramparca oldugunu gordum
elimi attim aynaya un ufak oldu

sabah ruya tabirlerinden baktim yakininiz tarafindan aldatilacagina isaretmis
neyse..

Bugun de gordum ki esim zaten baskasiyla evliymis ben nasil agliyorum ama ruyamda aglamaktan sesim kisildi.
Diyorum ki nasil olur beni 5 yildir evliyim 5 yildir nikahim var iki nikah olmaz oyle kanun mu var.?

Neyse buyuk eltime diyorum yenge boyle bise varmis evet diyo biz biliyorduk
isyan ediyorum siz ne bicim insansiniz bana neden demediniz diyorum...

Sonra bir kiza telefon aciyorum ama sesim rahmetli savaş ay'in sese gibi

kiza agliyorum diyorumki esim beni senle adlatti ama meger bende senin gibiymisim m....t zaten evliymis
ikimizde ayni durumdayiz diyorum...gerisini hatirlamiyorum

sabah uyandigimda gozlerim yasli kalbim agriyodu
bu ne oluyor kizlar nolur bisey soyleyin...

Cok kotuyum psikolojim bozuldu
butun vucudum agriyo... hala ruyanin etkisindeyim

bugun guya temizlik yapacaktim..hic birseye elim kalkmiyo.... ;(

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir derdim var topiğin den uzak durun.
Birbiri ardına açılan ihanet konuları sizi etkilemiş olabilir.

Son düzenleme:
Bir derdim var topiğin den uzak durun.
Birbiri ardınaaçılan ihanet konuları sizi etkilemiş olabilir.

Evet olabilir cunku ben cok duygusal bir insanim
okuyorum sonrada unutamiyorum aslinda aldatilan kadinlari anladigimi saniyordum yanilmisim

gercek gibiydi cok zormus yasayipta bunu atlatan kadinlarin ellerinden operim

ne zormus yahu ne aciymis meger

belli ki eşinize pek güvenmiyorsunuz, çünkü bir yakın tarafından aldatılma deyince rüya tabiri hemen eşiniz gelmiş aklınıza sonraki gece de bilinçaltınız size harika bir senaryo yazmış :)

bence çok durmayın üzerinde evet rüyalar önemlidir ama böyle "malum oldu" denecek tarzda rüyaları görmek bizlerin haddine değil o kadar temiz değil yüreklerimiz ve bilinçaltlarımız ne yazık ki :)

Esime guveniyorum
ama guveniyor olmam yapmiyacagi anlamina gelmiyor

ARTİ+esimden baska dostum yok

ondan baskasina pek sirtimi dayamam

İlk rüyanızı bilemeyeceğim ama 2.si bence ilkiyle ilgili kafanızda oluşturduğunuz kötü düşüncelerden kaynaklanmış.

İlk rüyanızı bilemeyeceğim ama 2.si bence ilkiyle ilgili kafanızda oluşturduğunuz kötü düşüncelerden kaynaklanmış.

Cok sagolun

inanin ilk ruyamdan cok etkilenmedim
sadece meraktan nette anlamina baktim

ikinci ruyam ilkinin bilinc altindan midirnedir

Bu aralar istemeden de olsa kafanıza taktığınız birşeyler olmalı, onlar da bilinçaltını tetiklemiş ve sonuç. Üzerinde bu kadar durmayın bence, adı üstünde rüya. Yalnız iyice bir düşünün bu durumla ilgili, gördüğünüz, izlediğiniz veya dinlediğiniz bir durum yaşandı mı. Beynimiz, bilinçaltına işlenmiş duyguları yansıtır ve rüyalarınnın ana görülme ilkesi buna bağlıdır.

Hemen kendinize "psikolojim bozuldu" yakıştırmasını da yapmayın. Sadece gördüğünüz rüyanın etkisi altında kalmışsınız. İyi düşünün, içinizde saklı korkular büyütmeyin ve hayata hep pozitif bakın olur mu?. Bunun dışında söylenebilecek bir şey yok bu durum için.

Canınızı sıkmayın. Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…