• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyada (İstiharede) evleneceğin kişi nasıl görülür?

nazannazli2

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2020
144
196
18
25
Herkese merhaba. Bir süredir ilişkim var. Evliliğe hep uzak oldum ama şuan bu fikre daha yakınım. Yine de heyecanlıyım acaba evleneceğim kişi kim diye merak ediyorum. Bir sürü istihare var siz hangsini yaptınız ve sonuç aldınız fikrinizi yazıp link bırakabilir misiniz kızlar?

Arkadaşın dediği istihare yapacağın belli bir olan işin hayırlı veya hayırsız olacağına bir işaret almak için yapılan bir ibadettir. Mesela hayatında biri var onunla yapacağın evlilik hayırlı mi değil mi bunun için yapılabilir mesela.

kirpapatyasiii kirpapatyasiii ben evleneceğim zaman yapmıştım. Ne kırmızı ne yeşil bir renk görmedim bana bir işaret gelmemişti yanda geldi ben anlamadım. Allah im hayırlı evlilik yapmayı nasip et diye dua ettim hayırlı olduğunu düşünüyorum 😁

kirpapatyasiii kirpapatyasiii ben evleneceğim zaman yapmıştım. Ne kırmızı ne yeşil bir renk görmedim bana bir işaret gelmemişti yanda geldi ben anlamadım. Allah im hayırlı evlilik yapmayı nasip et diye dua ettim hayırlı olduğunu düşünüyorum 😁
Kuzum kimisinede gozukmezmis tabiki bu olumsuz anlamına gelmiyor ☺️ Belkide duan kabul oldu evlendiniz 🤗 Rabbim daim ettirsin ♥️

Benim bildiğim yatmadan önce istiare namazını kılıyorsun duanı edip sağ tarafına dönüp ne için yaptıysan onu düşünerek uyuyorsun. Rüyanda beyaz veya yeşil renk görmek hayırlı ,siyah veya kırmızı görmek hayırlı değil diye biliyorum ben bu şekilde yapmıştım. Şöyle bir şeyde var tabi illa renk göreceksin yada hatırlayacaksın diye bir şey yok kalktığında içinde bir huzur varsa oda hayırlı anlamına geliyor, huzursuzluk varsa o da yine hayırlı olmayan anlamına geliyor diye biliyorum.

Ben görmüştüm ama yorumlayamadım . Size söliim ne hissedeceksiniz bakalım? Sevdiğimi gördüm, zaten o bnm için hayırlı mı diyeydi sorum. Çalıstogımız yere gelmiştik , o bahçede beni bekliyordu. Şimdi çöpleri topluycaz ve geri dönüşüme atıcaz dedi. Topladık sonrasında da konustuk biraz :) heyecanlandıgımı hatılıyorum , hiç rüyamda görmemiştim bu ilkti ondan sevinmiştim. Ama uyanınca da vah vah demekki evlensem bana çöp mü toplatcak ki bu o mu demek diye de düşünmedim değil ... ne demek sizce bu ..? Bi de tabi biz çıkmıyoruz etmiyoruz , o beğenisini belli etmişti ama ben fazla korumacıydım kendimi, tam denkleşemedik sonrasında hep bi yanlış anlaşılmalar falan :/ ben itiraf edemedim ama ben de etkilendim :((( şimdi ondan adım bekliyorum ama o durdu . Böyle bişiyiz işte :((( muhtemelen bnm onu sevmediğimi düşünüyo . Bundan cok eminim . :/

Ben evlendiğim kocami ishare namazi kıldıktan sonra gördüm tam net degil Gözlerini görmüşüm Mavi gözlüydü.. ve mabi gözlü biriyle evliyim :)
şöle yapmışım..
Perşembe günü elmayi ikiye böldüm birini sakladim birini yedim. ve 2 REKAT İSTİHARE NAMAZİ kıldım namaz kıldıktan sonra hiç konuşmadan yattim. rüya gördüm Mavi gözlüydü.. sonra hiç kimseye anlatmadimve hayatimin aşkı ile taniştim..

Benim bildiğim yatmadan önce istiare namazını kılıyorsun duanı edip sağ tarafına dönüp ne için yaptıysan onu düşünerek uyuyorsun. Rüyanda beyaz veya yeşil renk görmek hayırlı ,siyah veya kırmızı görmek hayırlı değil diye biliyorum ben bu şekilde yapmıştım. Şöyle bir şeyde var tabi illa renk göreceksin yada hatırlayacaksın diye bir şey yok kalktığında içinde bir huzur varsa oda hayırlı anlamına geliyor, huzursuzluk varsa o da yine hayırlı olmayan anlamına geliyor diye biliyorum.
eşimde öle görmüş rüyasinda benle tanişmadan..
yeşil ve siyah elibseli kadin görmüş.. eşim yeşili tercih etmiş. yeşil benimmiş.hayırlısı.

Back
X