Melisa kiz icin diğeri Beğli erkek ismi nerden duymuşum bilmiyorum gercektenİsimler neydi
Yani öyle korkuttular ki neymiş kaderi uzak olmazmış elinden gidermiş vs..Alakası yok bence bilinçaltı takılmaya gerek yok. Beğendiğiniz bir şey koyun
Beğli de koymayın ya eşiniz haklı
Yani rüyadaki ismi görmenin anlamı ne onu anlamıyorum gerçekten merak ettimBen hamileyken teyzem rahmetli babamı görmüştü rüyasında. Babam erkek ismi söylemiş. Teyzem anlatınca o ismi Biz koyduk. Ama kendim rüya görüp vs beğenmesem koymam herhalde
Melisa güzelde Beğli diye isimmi var ne garip bence onu koymayın eşiniz haklıMelisa kiz icin diğeri Beğli erkek ismi nerden duymuşum bilmiyorum gercekten
Yok böyle bir şey batıl inanç hepsi inanmayın.Yani öyle korkuttular ki neymiş kaderi uzak olmazmış elinden gidermiş vs..
Melisa güzelde Beğli diye isimmi var ne garip bence onu koymayın eşiniz haklı
Herkes öyle diyince acaba mı diye düşündümYok böyle bir şey batıl inanç hepsi inanmayın.
Hangi isim içinize yatiyorsa onu koyun.Bazi rüyalarin gerceklik payı ola bilir ama oda düşük ihtimal yani.Cinsiyetini henüz bilmiyorum ilk kizimda doğduğun gün koyduk herkesi dinledikten sonra eşim hicbirini sevmediği icin kendi koydu doğduğu güne kadar bekledi tabi kimseye söylemeden bende sevdim 2ci ben koymak istiyorum aslında bilmiyorum yani
O da doğru teşekkür ederimHangi isim içinize yatiyorsa onu koyun.Bazi rüyalarin gerceklik payı ola bilir ama oda düşük ihtimal yani.