Kızlar ben çok rüya görürüm bu gördüğümdende etkilendim sabaha karşı gördüm sanırım:S Başı biraz komik Murat dalkılıçn bir programı varmış çocuklarla ilgili (normalde murat d. pek ilgim yoktur :) ben ona programın saatini soruyorum sanırım neyse ordaki çocuklar biraz farklı birinin gözleri hafif çekik gibi ve saçları lacivert renginde ama hepsi çok şekerler:) oradaki bir kız çocuğunu alıp bakkala gidiyorum bakkaldan mısırlı çubukkreker alıyoruz vede başka şeylerde sanırım sebze felan ama onları poşette görüyorum:S kızın adı da Doğaymş Doğa elinde koca cam gibi bişey taşıyor tabi ben bakkaldan bişeler alınca yardım edemiyorum ona.bozuk para veriyorum bakkala,bakkalcı amcada sakallıydı sanrım benim bozuk paraları tümletmek istiyorum diğerlerini de ver tümletiyim diyor bana bende veriyorum bir sürü bozuk para ama bana bikaçtane 1lik para veriyor bende şaşırıyorum az verdi diye:S alışveriş bittikten sonra (benim kırgın olduğum bir erkek arkadaşm var dost neticesinde) onu görüyorum bana bakıyor ve arkasından geçiyorum bende sonra burak diye sesleniyorum konuşuyoruz onun yanındada bi arkadşını görüyorum bana bişeler diyo ve daha sonra bir sorunun yok demi diyo bende kırgın bir ses tonuyla yok diyorum,neyse çıkıyoruz biz bakkaldan Doğayla yürüyoruz elindeki cam gibi bişeyi ben alıyorum çocuk taşımasn diye sonra ona bikaç soru soruyorum doğacım diye sesleniyorum kız çok tatlıydı :) sanki kız uzaktan gelmiş vede ben ne zamana kadar buradasınız diye soruyorum oda 2 sene diyo babam teğmen diyor vede yürüyoruz öylece yolda..bu kadar :)