Rüyada bir yerlerden düşmek

çok güzel bir deneyim aslında bu. uzun süredir rüyamda düşmüyorum bir yerlerden :)

bu gibi durumlarda ölen kişinin rüyasında düştüğünü gördüğünü nerden biliyoruz... Orasını çokk şeapamadım....

yaaa işte bide bunu açıklayan biri çıksa :)
Ölenler 1 dkligina dirilip ``her zaman ruyamda bir yerden duserken cakilmadan uyaniyordum, bu defa cakildim öldüm `` mü demisler, bu tespit neye gore,kime gore?

Ölenler 1 dkligina dirilip ``her zaman ruyamda bir yerden duserken cakilmadan uyaniyordum, bu defa cakildim öldüm `` mü demisler, bu tespit neye gore,kime gore?
şimdi diğer tarafatan şöle bir korku düştü içime... genelde bende rüyamda bir yerden düştüğümü görüyorum... ne zaman çakılcam diye düşün dur :) :)

Bunu ben çok araştırdım ve sonuç Astral Seyehat çıktı. Dinde de yeri var. Ruhun gezintiye çıkması bunun üzerine film bile var. Ruhlar bölgesi adında. Ruhun biz uyurken bedenden ayrılıp kordon bağına bağlı şekilde gezintiye çıkması olayı bu durum

Cok korktum bana da cok olur hatta uyanonca kalbim deli gibi carpiyor olur dogrudur ya cok ilgincmis

Okumasam iyiymiş

Bu yüzden astral seyahat yapılmaması gerektiğini anlatılan bir video görmüştüm.

bildiğim kadarıyla ruh halimizle de alakalı. yani kötü bir ruh haliyle görüyor insanlar. bi hocam anlatmıştı. rüyada çakılmazsınız genelde diye. düşerken uyanırsınız demişti çünkü çakılma zihin parçalanması anlamına gelir ve ağır ruhsal hastalığı olan kişilerde görülürmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…