Rüyada bir yerlerden düşmek

Çok güzel bir bilgi sağol.
Bazen oluyor bana da . Özellikle gergin olduğum zamanlarda. Şidi bir daha gergin de olamam. :1shok:

bende de sık sık olur bu olay hattaa geçenlerde gerçekten uyku sırasında yataktan düştümm 3 gün dizlerim ağrıdı:))))

Bende uçurumdan düştüğümü görüyorum.İrkiliyor insan ayağı falan bir anda hareket ediyor.Evet bende hemen uyanıyorum.

bendede çok olmuştur.
ama düştüğünü görüp ölmek
gerçek anlamda ölmek
benim içinde mantıklı
korku dağları deler.
paylaşımın için teşekküler

tamamda uyurken rüya görüp ölündüğü nasıl kanıtlanmış ölen adam dirilipte ben bu rüyayı görüyordum sonrada öldüm mü demiş yani???? kim nerden nasıl anlamış adamın o yüzden öldüğünü dimi ama??

Bence bu bilgiyi kanıtlayacak bir çok bulgu gerekli onlar olmadan hiçbir gecerliliği yok.Karate Türkiye 1.si bir bayan ile sohbet etme imkanım olmustu.Ondan dinlemiştim. Bu rüyada düşme olayı o günkü yorgunlugunla bağlantılıymıs.Sık sık antreman yaptıgı zamanlar dizlerinde bir cekilme olur rüyalardan sıcrarmıs.İşte bu diz çekilmesi rüyalarımıza düşme olarak giriyor...Tabi bunlar da kesin bilgiler değil

genç kızlığımda çok olurdu hemen her akşam uçardım. Şimdiyse nadiren yaşıyorum. Okuyunca korktum valla :))

Bunu nereden biliyorlar böyle düşerek kalp krizi geçirip ölen biri gaipten gelip haber mi verdi yoksa ölen biri ölümden dönüpte böyle bir iddia da mı bulundu, nasıl tespit edilebilir ki?

Yüksekten düşen bir kimse çeşitli sebeplerden ölebilir çarpmanın şiddetiyle kafa travması geçirebilir, beyin kanaması geçirebilir, boynu kırılabilir. Çarpmanın şiddeti ile iç organları parçalanır ve iç kanamadan vefat edebilir. Allah korusun Allah kimseye göstermesin ama kalp krizinden ölmesi de bana fazla mantıklı görünmedi.

evet cok akıllıca ama insanınaklına ister istemez şöyle bi soru geliyor.
Uykuda kalp krizi geçirerek ölen insanların rüyalarında böyle bir şey gördüğünü kim bilebilir ki ?

banada oluyor ara ara ya tam düşüyorum yere yapışçakken kalkıyorumm
hepte uykuya yeni daldığımda olur genelde

BENDE LİSAE YILLARIMDA ÇOK OLURDU SONRA OLMADI DEMEK Kİ GERÇEKTEN ergenlikle ilgili

bir de doğum anını yeniden yaşamak oluyormuş o an diye duymuştum

bugün bende uyurken yatağımız birdenbire dikleşiyor ve ben düşüyorum yere çakılıp çakılmadığımı hatırlamıyorum ama korkarak uyandım çok kötüydü hala kendıme gelemedim.:sm_confused:benneyaptımkibenneyaptımki:çok üzgünüm:

Çok enteresan :1shok:
Yüksekten düşmek değil de, sanki merdivenden düşüyormuşum gibi oluyor.

yaa çok korktum şimdii nadir de olsa bana da olur :'(
ölmek istemiyorum ya :S
çok değişik bi bilgiymiş ger.çkten ,, paylaştııın için saoll :)

banada çok oluyo ondan sonra dalmaya çalıştığımda tekrar olucak die ödüm kopuoeyvahedigeldismile

bende öyle biliorum.. uykuya yarı ölüm derler.ruh bedenden ayrılıp gezintiye çıkıyor rüyalar görüyor ve yüksekten düşermiş gibi bedene ani giriiiş yapıyor...boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…