Rüya Yorumları Rüyada 1 koli kırık yumurta görmek

Rüyada bir koli kırık yumurta görmek, rüyada bir koli kırık yumurta görmektir. Ben bir anlam yükleyemedim. Tabirler de bende hiç tutmaz zaten.

Bu konu için neden bildirim aldım bilemiyorum ama bana hayal kırıklığını çağrıştırdı. Almayı veya yapmayı düşündüğünüz birşey varsa hayal kırıklığı yaşamamak için dikkatli davranmanız gerekebilir. Hayırlara çıksın

Arkadaşlar,
Rüyamda marketten bir koli yumurta alıyorum eve gelince hepsi kırık çıkıyor.
Böyle rüya gören var mı? ne anlama geliyor?
Canm rüyan çok güzel.. Kırık yumurta bebeğe işarettir.. Ya senin ya da yakınından birinin hamileliğine işarettir.. Ayrıca yumurta haber demektir.. Kırık yumurta da yakın zamanda müjdeli haber anlamına gelir

Kırık yumurta diyince rüyasında bir sürü kırık yumurta görüp sonrasında çok büyük acı yaşayan bir tanıdığımız vardı, Cenazede söylemişti rüyasında böyle bir şey görüp yorumuna baktığını ve o zamandan beri korktuğunu. O kadın geldi aklıma ama siz yine de olumlu düşünmeye çalışın her rüya bir olmaz.

Rüyalar tersine çıkar derler. Valla ben bu gidişle yumurtayı bile anca rüyamızda göreceğimizi düşünüyorum, kırık mırık yiyin gari!

Yumurtanin anlamı, ileri, devam, üreme, yani positiv birşey dır. Ama yumurtalar kırıksa, belki ozaman ilerlemesi biraz problemli ve bozuk olur. Yani gelecek kırık. Ben öyle biliyorum

Bi koli cocugun mu olacak

Ay ilahi inanki kahkaha attım hayırlısıyla sağlıkla olsun inşallah daa sayısı farketmez arkadaşlr hepinizin yorumları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum biraz içim rahatladı . Inşallah hayra gelir, yada bilinç altı etkilenmişimdir arkadaşında dediği gibi yumurtam çatladı oldu vs derken fazla kafa uordum gerçekten .

Arkadaşlar inanın ben kimseyi etiketlemedim konu aç bölümünden konu açtım sadece size nasıl bildirim gitti bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…