- 8 Temmuz 2020
- 546
- 614
- 29
- Konu Sahibi Maydonozhanim
Tabiki hiç örtmüyoz ki ıccakTotoda bir açık kalma durumu var mıydı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki hiç örtmüyoz ki ıccakTotoda bir açık kalma durumu var mıydı?
Sadece totoyu örtün sırf rüyalar için. Gerisi açık kalsın.Tabiki hiç örtmüyoz ki ıccak
Kapatma yeri varmis ama gecen aradim taradim bulamadim bulsam kapaticam kapananlara gitmiyormus bir bilen varsa doner belki diye yazdimBen de bildirim almak istemiyorum, iznimiz olmadan neden etiketleniriz ki
Rüyaların tersi çıkar bence yakında hayırlı haberler alacaksınArkadaşlar,
Rüyamda marketten bir koli yumurta alıyorum eve gelince hepsi kırık çıkıyor.
Böyle rüya gören var mı? ne anlama geliyor?
Iste tekrar gözden gecirmen gerekebilir dedi ruyan sanaTatile inşallah küçük çaplı arabada yatacağımız, bi kafa dağıtmalık bişey
Bildirim için geldim hiç keyfim yok ☹Arkadaşlar,
Ağzından bal damlıyorHayır olsun.
İkiziniz olacak :)
Rüyalar tersine çıkar hep yakında hayırlı bi haber alacaksınArkadaşlar,
Ay inşallah inşallahRüyaların tersi çıkar bence yakında hayırlı haberler alacaksın
Yaaa ne güzel işteYaa çok teşekkür ederim inşallah o günle3ide görürüm . Şuan herşey hazır bir bebiş yok. Tırnak makası bile var hayal kur kura bebekle alakalı negördüysrm almışım
KakkajjajajjaYa su bildirim almayi nereden kapatiyoruz bulamadim bilen varmi gecendede vajinamdan pirt sesi geldi gibi bir seye etiketlemislerdi
Bilemedim konu sahibi googledan ruya sitelerine bakin isterseniz
Ucan balina gördüysen canım yolculuğa çıkacaksın uçakla önünde bir yolculuk var 2 ay içerisindeSadece totoyu örtün sırf rüyalar için. Gerisi açık kalsın.
Ayrıca rüyalar neye yorarsanız ona çıkar. Benimkiler asla tersi çıkmaz mesela ben rüyalarımı illa ki bir şeylerle bağdaştırırım. Yalnız bi uçan balinalar rüyam var bekliyorum balinalar uçsun o da gerçek olsun.
Gulmeyin kiz biliyosaniz bi el atin yaw valla bulamadigimdan yazdimKakkajjajajja
Amiiin teşekkür ederimYaaa ne güzel işte
Insallah Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin
Yumurta sıkıntıdır, kirilmasi iyidir, butun sıkıntılarınız sona erecek insaallah deyip yoruma nokta koyayim. Burada yeniyseniz cok cabuk curet edip paylasim yapmayin, etiketlemeyin kimseyi de once etrafi bi gezip ogrenin ne, nedir diye kolay gelsin.Arkadaşlar,
Badecim geçen sene gördümdü yav tutturamadın.Ucan balina gördüysen canım yolculuğa çıkacaksın uçakla önünde bir yolculuk var 2 ay içerisinde
Bilinç Alti bir rüyaArkadaşlar,