- 29 Haziran 2020
- 439
- 1.442
- 25
-
- Konu Sahibi Maydonozhanim
iş hayatında da duyulacak olan kötü sözlerin, haksızlığa uğramak ve hak edilenin alınmaması şeklinde de yorumlanır. yada evlilik hayatında tartışmaların olacağı anlamındada yorumlanırArkadaşlar,
Rüyamda marketten bir koli yumurta alıyorum eve gelince hepsi kırık çıkıyor.
Böyle rüya gören var mı? ne anlama geliyor?
Yumurta çocuk demek bebek demek üzgünüm bebekle ilgili olumsuz bir durum eğer çocuk istiyorsan.ama hayırlara gelsin iyi düşün iyi olsunArkadaşlar,
Ben sadece bana gelen bildirimden yorum yaptimAy ilahi inanki kahkaha attım hayırlısıyla sağlıkla olsun inşallah daa sayısı farketmezarkadaşlr hepinizin yorumları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum biraz içim rahatladı . Inşallah hayra gelir, yada bilinç altı etkilenmişimdir arkadaşında dediği gibi yumurtam çatladı oldu vs derken fazla kafa uordum gerçekten .
Arkadaşlar,
Ee yumurta catlamazsa.gebelik olmaz:)Haklısınız genelde hamile kalmadan önce yumurta görenler oluyor kırık yumurta olması olumsuzluğa mi işaret diye bi korktum hamile kalmak için uğraşıyprum kafama takıldı
Olu gorulenin omru uzadi derler,korkmayin.Geçen akşam rüyam da 3 tane erkek cesedi gördüm, ceset torbasına koyuyorlardı kim bunlar dedim sizden dediler.
Sabah sabah nasıl uyandığımı bilmiyorum..
Allah hayra çıkarsın..
Olu gorulenin omru uzadi derler,korkmayin.
Yeni evlendigimde boyle bir ruya gormustum,kac gun ne yedigimi bildim ne gezdigimi.Bir sey olmadi cok sukur.
Sadaka verin az cok demeden,az (bile olsa) sadaka cok belayi defeder.
Biz can sıkıcı ruya gordugumuz zaman hayra yorar,sadaka veririz.8 yıl önce babam eve dört koldan bir tabut geldiğini rüyasında görmüştü. Ve hiç kimseye anlatmamış, anlatamamış bilmiyorum.. 1 hafta sonrası Annem beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırdı, 15 gün yoğun bakımda kalıp vefat etti.
Allah hayra çıkarsın gerçekten, ürkütücü..
Omru uzamis kimlerseGeçen akşam rüyam da 3 tane erkek cesedi gördüm, ceset torbasına koyuyorlardı kim bunlar dedim sizden dediler.
Sabah sabah nasıl uyandığımı bilmiyorum..
Allah hayra çıkarsın..
Gercekten inaniyor musunuz bunlaraArkadaşlar bana kahve falı bakacak olan var mı?gerçekten iyi bakan varsa parayla baktırmak isterim.
Bir rivayete gore; ruya yerle gok arasi birseymis ve tabir edildiginde yere dusup gerceklesirmis. Ben genelde iyiye yorarim ya da bisey demem.Biz can sıkıcı ruya gordugumuz zaman hayra yorar,sadaka veririz.
Ruyalarinizi herkese anlatmayin,pozitif ve iyi niyetli insanlara anlatin.
Allah korusun kotu seyler getirmeyin akliniza.
İnanmıyorsam bu portal da işim ne arkadaşım. Bu forum fal forumu.Gercekten inaniyor musunuz bunlara
Ben de yasli bir amcadan, ihtiyacim olmadigi halde kucuk 2 havlu almistim.Alirken de dusuncem "ben bunlari ne yapacagim,anneme veririm bari"Sadaka dediniz aklima geldi.. cokta dini konuya girmek istemiyorum tabii.. bi kac hafta once.. bilenler bilir ankara karanfilde yasli bi teyze var ondan lif aldim.. kadin 70 inde orgu oruyo satiyo alin teri.. 2 lif aldim ama oyle guzel dua ettiki.. halbuki ondan cok genc olanlar bebeklerini kucagina alip dileniyolar.
O gun olmasini cok istedigim birsey vardi..imkansiz gibiydi ve oldukiminin parasi kimin duasi derler.. cok inaniyorum
İnanmıyorsam bu portal da işim ne arkadaşım. Bu forum fal forumu.