Rüya Yorumları Rüyada 1 koli kırık yumurta görmek

Bilmiyorum ama bnde rüyamda bir bahçe civciv sürüsü görmüştüm onu hatırladım.

Arkadaşlar,
Rüyamda marketten bir koli yumurta alıyorum eve gelince hepsi kırık çıkıyor.
Böyle rüya gören var mı? ne anlama geliyor? :KK61:
Her kişinin rüya rehberi ayrıdır aslında. Şimdi ye kadar gördüğün rüyaların anlamlarını sen bilirsin. Bu sıradan gün içinde yumurta eksik diyerek gece bilinçaltının sana oyunu olabilir. Ama hiç aklında yokken rüyana girdi ve seni etkilediyse mesela haber sonrasında hemen uyandıysan bir anlamı olabilir. Mesela ben rüyamlarımda ağlarsam ağlarım gülersem gülerim. Tersi çıkmaz. Yumurta anaçlığı temsil eden bir nesnedir. bekarsan güzel ve bol çocuklu bir evliliği imgelemiş olabilir. En iyisi yaşadığın durumla sen yor ama güzel enerjiyi çağırarak olumlu yorumla.. Hayırlar olsun sabah niyetine denir..

Kırık yumurta ben de birkaç kez görmüştüm ama bana iyi gelmedi. Üzüntülerim olmuştu. İnşallah size güzel şeyler getirsin.

rüya .... gelecek için yorum gerektiren bi durummu yoksa zihnin görünmez depolarının boşalma halimi ? bilemedim.

rüya .... gelecek için yorum gerektiren bi durummu yoksa zihnin görünmez depolarının boşalma halimi ? bilemedim.
Gelecek için yorum gerektiren rüyaları gördükten sonra farklı bir ruh hali ile uyanılır (sevinç yada sıkıntı gibi) birde bu rüyalar hiç unutulmaz.

Bilinçaltı boşalması olarak gelen rüyalar hatırlanmaz bile

bir gun rüyamda bir arkadaşım elinde büyük bir paskalya yumurtası gibi kocaman bir yumurta gördüm bakıyorduk mavi renkti sonra kırıldığını gördüm ve bir isimle seslenildi arkadaşımın oğlu oldu ve o ismi koydular bazen kendimden korkuyorum bu sebeple kırılan yumurtayı gebeliğe yorarım ama bir koli olunca bilemedim :))))

Epeydir takılamıyordum buraya, girer girmez en çok ilgimi çeken bildirim bu topikle ilgili gelen bildirim oldu:

Rüyada 1 koli kırık yumurta görmek"

Kimin aklına geldiyse bu soruyu sormak tebrik ederim, keşke hep böyle kolay sorular gelse cevabını bildiğimiz. Cevabı da şudur, Vajinismus'a delalet eder efendim :halay:

X