Rüya Yorumları Rüyada 1 koli kırık yumurta görmek

Oncelikle her ne görmüş olsan da bunun hayırlara çıkmasını dilerim Hayırdır inşallah diyelim Hayırlısı olsun. Bubatalar yasamina biraz daha dikkat etmeni verilecek onemli kararlar varsa cok dusunerek hareket etmeni tavsiye ederim
Tartismali ortamlardan uzak dur derim.🥰
Teşekkür ederim dikkat edeceğim minşallah🤗🤗

4 yıldır hamike kalmak için uğraşıyprum hala yok 😔😔😔
Ilk aklima gelen sey bebek ti ve olumsuzdu ama bunu dile getirmekten kacindim cunku ruya oyle birseydirki ilk nasil yorumlanirsa yoruma gore manasida degisebilen bir olaydir. Oyuzdende yorumuna guvendigin kisilere ruya anlatılır arkadasim 🥰

Ilk aklkma gelen sey bebek ti ve oljmsuzdu ama bunu dile getirmekten kacindim cunkj ruya oyle birseydirki ilk nasil yorumlanirsa yoruma gore manasida degisebilen bir olaydir. Oyuzdende yorumuna guvendigin kisilere ruya anlatılır arkadasim 🥰
Derler ya rüya görenin değil yoranın

Arkadaşlar,
Rüyamda marketten bir koli yumurta alıyorum eve gelince hepsi kırık çıkıyor.
Böyle rüya gören var mı? ne anlama geliyor? :KK61:
Rüya sahibinin evli değilse evleneceği evliyse çocuklarının olacağı şeklinde yorumluyorum. Civcivler yumurtadan çıksın 😁
Hayırlara vesile olsun inşallah

Estağfirullah
Bazı objeler birisi için güzel manalara denk gelirken bazıları için pek de öyle olmayabilir
Haklısınız. Rüyamda kaplan kovalıyordu beni bide aşılama yaptırıyordum. Aşılama belki bilinç altı olabilir :KK43:
Bu arada çok teşekkür ederim yaklaşımınız için

Ilk aklima gelen sey bebek ti ve olumsuzdu ama bunu dile getirmekten kacindim cunku ruya oyle birseydirki ilk nasil yorumlanirsa yoruma gore manasida degisebilen bir olaydir. Oyuzdende yorumuna guvendigin kisilere ruya anlatılır arkadasim 🥰
Yaa teşekkür ederim anne olamama korkusu hep içimde.😔 bir aşılama bir tüp bebel tedavisi olumsuz oldu. Şu süreçtedebitkisel şeyler deniyorum.ama bu ölümsüzlük kalıcı midir.yani eğer olumsuz hamileliğe geldiyse bu rüya bu bütün hayatımı mi etkiler bilmiyprum kafam karışık açıkcası

Arkadaşlar,
Rüyamda marketten bir koli yumurta alıyorum eve gelince hepsi kırık çıkıyor.
Böyle rüya gören var mı? ne anlama geliyor? :KK61:
Market dünyaya işaret ediyor.
Yumurtalar da hayal ettiğiniz önemsiz şeyler anlamında.
Siz o önemsiz şeyleri çok önemseyip kendinize yük etmişsiniz.
Eve gelince kırılması da kalbinizi boş şeyler yüzünden kırıyorsunuz demek.
Diyor ki çok düşünme. Hayat boş eğlen coş.

Bebek hayaliniz varmış. Bilirsiniz en önemli engel strestir.
Bu üstünüze yük ettiğiniz önemsiz her şeyi atın anlamında bu rüya.
Bir dahaki sefere gerçekleşir inşallah.

Yaa teşekkür ederim anne olamama korkusu hep içimde.😔 bir aşılama bir tüp bebel tedavisi olumsuz oldu. Şu süreçtedebitkisel şeyler deniyorum.ama bu ölümsüzlük kalıcı midir.yani eğer olumsuz hamileliğe geldiyse bu rüya bu bütün hayatımı mi etkiler bilmiyprum kafam karışık açıkcası
Canım bebek duygusunu Rabbimin sana da yaşatmasını temenni ederim
Allah'tan dünya ve ahiret hayatı için hayırlı olan neyse onu sana vermesini dilerim
Senin de kendin için Allah'tan hayırlısını istemeni dilerim
Veriyorsa da ,vermiyorsa da vardır bir hikmet bunu böyle bil canım

Herseyin en guzelini en dogrusunu Rabbim bilir. Ruya ile amel edilmezde zaten arkadasim. Hosnut olmadigin. Bir ruya gordugunde elinden ufakta ols asadaka cikar ruyadan gelecek serrede Rabbim sana siginirim diye dua et ve ulu orta anlatma oldu bitti 🥰Hem cocugu verecek olanda Rabbim sen caba gosterirsin vakti saati geldiginde oluverir biranda, haa olmadimi ozmaanda olmamasi senin icin daha hayirlidir demektir.

X