Rüya Yorumları Rüyada 1 koli kırık yumurta görmek

Market dünyaya işaret ediyor.
Yumurtalar da hayal ettiğiniz önemsiz şeyler anlamında.
Siz o önemsiz şeyleri çok önemseyip kendinize yük etmişsiniz.
Eve gelince kırılması da kalbinizi boş şeyler yüzünden kırıyorsunuz demek.
Diyor ki çok düşünme. Hayat boş eğlen coş.
Ahh evet çok düşünürüm çok takılırım herşeye 😂 en sevmediğim huyum bazen uyku girmez gözüme

Herseyin en guzelini en dogrusunu Rabbim bilir. Ruya ile amel edilmezde zaten arkadasim. Hosnut olmadigin. Bir ruya gordugunde elinden ufakta ols asadaka cikar ruyadan gelecek serrede Rabbim sana siginirim diye dua et ve ulu orta anlatma oldu bitti 🥰Hem cocugu verecek olanda Rabbim sen caba gosterirsin vakti saati geldiginde oluverir biranda, haa olmadimi ozmaanda olmamasi senin icin daha hayirlidir demektir.
Inşallah öyle yapayim çok haklısın arkadaşım. 😍Allah razı olsun. Inşallah rabbim nasip eder benim gibi isteyen herkese de 💗💗

Ruyaların sen fatkında olmasan bıle bılınc altı oldugunu dusunuyorum ne cıkabılırkı yumurtadan hayır olsun de gec.
Aman benim huyum işte ne bileyim . 😊çevremde bir arkadaşım iki yumurta gördü ilk eline aldığı kırıldı. Diğeri sağlamdı. Bu arkadaşın ilk çocuğu düştü. İkincisi sağlıkla dünyaya geldi . Böyle olunca bir endişelendim açıkçası

Canım bebek duygusunu Rabbimin sana da yaşatmasını temenni ederim
Allah'tan dünya ve ahiret hayatı için hayırlı olan neyse onu sana vermesini dilerim
Senin de kendin için Allah'tan hayırlısını istemeni dilerim
Veriyorsa da ,vermiyorsa da vardır bir hikmet bunu böyle bil canım
Allah razı olsun canım inşallah . Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun ⭐

Inşallah öyle yapayim çok haklısın arkadaşım. 😍Allah razı olsun. Inşallah rabbim nasip eder benim gibi isteyen herkese de 💗💗
Senin bildirimini gormeden bir kac dakika once ettigim dua bu ne guzel tatli bir tesaduf insaAllah Rabbim sana ve cumle isteyenlere hayirlisi ile nasip etsin🤲🥰

Eklentiler

• Screenshot_20200728-182211_Opera.jpg
    Screenshot_20200728-182211_Opera.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 37
Ooo kk aşmış bize ruya yorumu için bile bildirim gönderiyor :confused:
Ben de son zamanlarda rüyalar ve anlamlari üzerinde kafa yoruyorum ruya kitaplari.okuyorum.
Yoruma gelecek olursam;
Ne hissettiğiniz önemli uyandığınızda...
Biri daha yazmış çocuk istiyorsanız ona da yorabilirsiniz. Ya da cok istediğiniz bir sey olmayabilir/olabilir de. Yepyeni bir kapi açılıyor olabilir.
Yeni baslangiclar ya da bitisler olabilir gibi düşündüm.

Ooo kk aşmış bize ruya yorumu için bile bildirim gönderiyor :confused:
Ben de son zamanlarda rüyalar ve anlamlari üzerinde kafa yoruyorum ruya kitaplari.okuyorum.
Yoruma gelecek olursam;
Ne hissettiğiniz önemli uyandığınızda...
Biri daha yazmış çocuk istiyorsanız ona da yorabilirsiniz. Ya da cok istediğiniz bir sey olmayabilir/olabilir de. Yepyeni bir kapi açılıyor olabilir.
Yeni baslangiclar ya da bitisler olabilir gibi düşündüm.
Korku içindeydim uyandığımda kırık görmeseydim çok mutlu hissederdim kırık olması endişelendirdi

Aman benim huyum işte ne bileyim . 😊çevremde bir arkadaşım iki yumurta gördü ilk eline aldığı kırıldı. Diğeri sağlamdı. Bu arkadaşın ilk çocuğu düştü. İkincisi sağlıkla dünyaya geldi . Böyle olunca bir endişelendim açıkçası
Aslında rüyanın yorumu zaten sizde sakliymis
Şöyle ki, siz yumurtaya çocuk anlamını yüklemişsiniz ve kirilmasindan korktugunuz icin kırılınca kötüye yormussunuz.
Çünkü arkadaşınızın ruyasindan etkilenmissiniz.
Kalbinizi ferah tutun, duanizi edip Allaha bırakın o dogru zamanda hayirli olani size verecektir. Korkmak, endise etmek yerine bebeginiz olunca neler yaparsınız bunun hayalini kurun insallah o güzel hayali gerceklestireceginiz günler de gelecektir.🤗

Aslında rüyanın yorumu zaten sizde sakliymis
Şöyle ki, siz yumurtaya çocuk anlamını yüklemişsiniz ve kirilmasindan korktugunuz icin kırılınca kötüye yormussunuz.
Çünkü arkadaşınızın ruyasindan etkilenmissiniz.
Kalbinizi ferah tutun, duanizi edip Allaha bırakın o dogru zamanda hayirli olani size verecektir. Korkmak, endise etmek yerine bebeginiz olunca neler yaparsınız bunun hayalini kurun insallah o güzel hayali gerceklestireceginiz günler de gelecektir.🤗
Yaa çok teşekkür ederim 😍😍💗inşallah o günle3ide görürüm . Şuan herşey hazır bir bebiş yok. Tırnak makası bile var 😍😍hayal kur kura bebekle alakalı negördüysrm almışım 😁

X