Çok çok teşekkürler yorumlarınız için gerçekten çok iyisiniz, yorumlarınıza diyecek söz bulamıyorum ayrıca herkese yetişmeye çalışıyorsunuz, 1gün nete girmeseniz burasını düşünemiyorum bile.Bazen yarı uyanık durumlarımlarımda acaba rüyamda ne gördüm diye düşünüyorum unutmamak için çok savaş veriyorum:) Bende çok rüya görenlerdenim:1rolleyes: şöyle rüyam vardı:eskiden platonik olarak takıldığım birini rüyamda görüyorum karşılıklı konuşuyorduk yanında da biri var ben size birşeyler getireyim dedim gittim çay koyarken yanına da bişeyler hazırlıyordum fakat geldiğimde onlar gitti galiba orasını pek hatırlayamıyorum ama bi kaç tane sayfaya birer satırlık bana güzel sözler yazmış ve bu sayfaları ara ara bi yerlere bırakmış sonra bende bunları okuyup seviniyorum.Yorumunu yapmıştınız:kendi hayatinizi kendiniz yonlendirebilmeniz icin kendinizi en iyi sekilde ifade etmeyi ogrenmeniz gerekiyor, baskalarini dusunerek degil kendi icinizden geldigi gibi duygularinizi icinizde tutmayin lutfen. Bi kaç rüya yazdığım için hangisi onun yorumu diye netleştirmek istedim.O mu onun yorumu? Ayrıca annemden zihinsel olarak özgürleşmem gerektiğini söylemişsiniz bu da onunla geçen konuşmamızdan etkilenerek gördüğüm bi rüya heralde, ben şunu merak ediyorum acaba gerçekte ben mi annemin benim üzerinde bi baskısı olduğunu hissediyorum(benim kendi düşünce mi)da öle görmüşüm rüyamda yoksa düşüncelerimde haklımıyım da öyle bi rüya görüyorum:bbo:
benim rüyam şöyle:Teyzemin yada halamın bana saç düzleştiricisi hediye ettiğini görüyorum ama ben kabul etmek istemiyorum bunun üzerine o da zaten bunlar üretimden kalktı dio ve bana kutusuyla veriyor ayrıca bozuk para da veriyor,Bundan bi ka zaman öncede başka bi halamın bana zorla ayakkabı vermeye çalıştığını da görmüştüm siyah bi ayakkabı ama ben istemiyorum ve çok kızıyordu ama ayakkabı bana olmamıştı.Başka bir kesit dolmuş taksideyim ama minibüs gibi aynı, millet bindikçe binio , ayakta duran bile var sonra bi kaç kişi şoförün yanına oturuyor, şoförün koltuğu biraz farklı sonra aralarında bi kız var baktı diğerleri oturuo o da oturmaya karar verio, oturuo sonra şoför bişey oluo yola bakmıo birine soru soruo heralde gözlerini yoldan çeviriyor, bende önüne bak önüne diyorum çünkü çok karanlık ve ben bile önümü göremiyorum, ne var ne yok, adam şoför olduğu halde önüne bakmıo, çarpıcak bir yere, her neyse sonra bakıyor zaten.Başka bir kesit karnıma lahana yağını sürcem ama midem büyük belim ondan ince göbeğim ise mideme yakın yani engebeli bi görüntüye sahip(rüyamda) yaw diyorum ben bu karnı nasıl düzgünleştircem zaten hiç kullanmadan yağım da yarıdan az kalmış diyorum.Şaka gibi ama evet öyle gördüm rüyamda:). Başka bir kesit çarşıda dolaşıyoruz annemde yanımda ayrıca anneannemde yanımızda ve bi erkek çamaşırı görüyor ve ondan çok etkileniyor ben çocuklarıma size iyi bir anne olamadım diyor başlıyor ağlamaya ve çarşının içerisinde yere oturdu fenalaştı sonra annemle biz gittik yanına, kendisine gelmesi için yardımcı olmaya çalıştık bunları da yorumlarsanız sevinirim:)