How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ruya yorumluyorum

merhaba canım

rüya yorumluyormuşsun benim rüyamıda bi zahmet yorumlarsan çok sevinirim biraz saçma gibi ama olsun...rüyamda benim sol kulağıma bir arı girmiş çok korktum doktoru aramaya çalışıyorum sonra bir civciv getiriyorlar güya kulağımdan o çıkaracakmış sonra korkuyorum arı kendiliğinden çıkıp kulağımda bal olduğunu hissediyorum... acaba bu rüya nedir ??? teşekkürler :D

merhaba aranıza yeni katıldım ve arkadaşım sizin rüyaları çok farklı yorumladığınızdan bahsetti benimde rüyamı yorumlarsanız gerçekten çok sevinirim. 'rüyamda annemin bana çok şık siyah kordonu olan bir saat aldığını görüyorum şaşırıyorum çünkü saate ihtiyacım yok diye düşünüyorum ve kendi kolumdaki kullandığım saate bakıyorum yıpranmış kahverenkli bir kordonu olduğunu görüyorum annemin aldığı saati elime alıyorum şık olmasına rağmen saatin içinin boş yani akrep yelkovan yok içi bembeyaz ortasında minik bir delik var eski saatlerden birinin içini çıkarıp yeni saate takmayı düşünüyorum eski saati açmaya uğraşırken uyanıyorum' şimdiden çok teşekkür ederim.

merhaba nesrin hn sanırım benim rüyamı görmediniz yorumlarsanız çok sevinirim sevgilera.s.

merhaba nesrin hn bu aralar çok karışık rüyalar görüyorum ve çoğunu sabah kalktığımda hatırlamıyorum :( bu gece gördüğüm rüyayı hatırladığım kadarıyla yazayım yorumlarsanız çok sevineceğim :)) rüyammda benim doğum günümmüş böyle küçük bir kulübe var ve içinde arkadaşlarım resim yapıyo hepsi bir masada oturuyo ve önlerinde kağıtlar ve boya kalemleri var benim doğum günüm ama hepsine ben hediye almışım renkli renkli gömlekler ve hepsine 4-5 tane hediye ediyorum hepsi aynı model çizgili gömlek ama renkleri farklı sonra başka bir topluluk var ordada doğum günüm kutlanıyo ordakileride tanıyorum ama hiç samimi olmadığım kişiler gülüyolar oynuyolar sonra içlerinde samimi olduğum bir arkadaşım var o gelip diğer gruptaki herkeze gömlek almışsın bana bişey almamışsın gücendim diyo bende bi an unuttuğumu ama onada bişeyler alcağımı söylüyorum sonra pasta falan yeniyo,akşamda başka bir arkadaşım evine çağırmış bi taraftan ona hazırlanmam gerek ve banyoya giriyorum soyunurken omzumun ve kollarımın kırmızı sivilcelerle dolmuş olduğunu görüyorum banyo eski ve dağınık bi banyo suyu açıyorum bi çok sıcak oluyo bi çok soğuk bi türlü ayarlamıyorum sonra banyo o kadar karışık ki şampuanı arıyorum poşetler var içlerine bakıyorum içlerinde deterjanlar var sonunda bi poşette buluyorum banyodan çıkıyorum uzun bir elbise giymişim içindede mor parlak bir bluz var sonra aynada yüzüme bakıyorum yüzümde siyah noktalar çıkmış onlarla falan uğraşıyorum sonra eski eşimi ve kız kardeşini görüyorum arkadaşıma onunlarla gidecekmişiz eski eşim çok mutlu yüzünde güller açıyo,tam çıkcaz bi komşularınıda davet ettiklerini öğreniyorum ama hiç tanımadığım bir kadın buna çok sinirleniyorum ama kadının yanında bişey söyleyemiyorum kadın çok şişmam siyahlar giyinmiş ve başında pullu bir başörtü sonra arabaya binmek için çıkıyorum hava karanlık yollar ışıklı eski eşim ve kız kardeşi öne binmiş kadında arkada bende onun yanına oturuyorum içimdende kız kardeşin öne oturmasına sinir oluyorum bu arada bindiğimiz araba benim arabam bundan sonra uyandım.
biraz uzun kusura bakmayın yorumunuz için şimdiden teşekkürler a.s.

merhabalar...
ben ruyamda bı denız kenarındaydım ve kucagımda bı bebek vardı erkek benım ustumde mavı sıfır kollu beleden oturtmalı bı elbıse vardı..daha sonra bebegı sımıde koyup denıze gırdık..daha sonra bebege sen kımsıın dedım oda ben senın oglunum dedı pekı bana kım dedı işde orda kumsalda oturan bırını gosterdı..gozluklu bı adamdı bebek benı cok etkıledı ve halan sıksık ruyalarıma gırıyo..yorumlarsanız mınnet laıcam tşk ederım:)

nesrin hanım merhaba...
bugün rüyamda cami minaresi gördüm.. sonu belli olmayn geniş ve ve alcak basamaklardan olusan bir merdiveni vardı minarenin.. kosa kosa yukarıya cıkıyordum birlerinden kacıyormusum.. o sırada yakın arkadasım daha merdivenlerden cıkmamıs.. bagırıyorum sende gel hadi diye.. cıktıkca sonu gelmeyen güzel duygular uyandıran bir merdiven.. arkadasım gelmeyince asagı iniyorum.. bu sefer kalabalık insanları bagırarak merdivenin yukarısına cagırıyorum ve hınca hınc insan yukarı kosarak cıkarken bende aralardan asagı dogru arkadasımın yanına dogru iniyorum.. sonra kücük kare taslarla örülmüş bir sokakta yürüdügümü görüyorum. önce asagı bakıyorum adımlarım yere saglam bassın diye sonra farkediyorumki sorunsuz yürüyorum kaldırıyorum basımı dik tutarak yürüyorum huzurla.. arkadasımla bir yerde yürüyoruz bu sefer.. arkadasımın peşinden iki kız geliyor.. onu rahatsız edecek sekilde yakınında yürüyor.. biri cok esmer biri bugday tenli.. arkadasım kacacak yer arıyor.. ben tek basıma devam ediyorum yürümeye ve arkadasım bir cafe ye sıgınmıs içeri girmiş.. sonra onu yanlızbırakmamak için yanına gidiyorum o kızlarla karsılasıyorum.. neden takip ediyosunuz onu diye soruyorum.. cok esmer olan kız " oda bakıslarıyla beni rahatsız etti gibi bişeyler söylüyor.. bikaç sey daha gördüm ama tam ifade edemiyorum nasıl oldugunu....

Merhaba, yasaminizda kaliplasmis artik beyninizde ag yapmis bir duygunuz var ve bu korku, duygu artik her ne ise geleceginizi etkiliyor, bu korkunuzu kesfedin lutfen ve olumluya cevirin, normal yasamda babanizla iliskiniz nasildir? ilgisizlikten yakiniyor olabilirsiniz, eger boyle bir duygu varsa icinizde "babami her haliyle kabul ediyorum" diyebilirsiniz en az 21 gun, sevgiyle kalin

nesrin çok tşk. ederim yorumun için. ewt hayatta bi takım korkularım var doğru söylüyosun. babamla ilişkim iyidir arkadaş gibiyizdir. ama 1-2 konu hakkında ilgisizliğinden yakınmıştım bi kaç güne kdr. tşk.ler cnm

Merhaba, yasaminizda hangi konuya takilip kaldiniz, surekli aklinizdan gecen ve surekli bir konudan bahsediyor olabilirsiniz, aslinda bu durumdan sizde rahatsiz olabilirsiniz hatta cevrenizide rahatsiz ettiginizi dusunuyor olabilirsiniz, bu konuyu kesfedip kendiniz baska eylemler bulup kendinize dur demeniz size iyi gelecektir, sevgiler (bu konu her ne ise nedense yorumunuzu yaparken gulumsedim) sevgiler

Çok tesekkurler yrumunuz ıcın eşimle bıraz fazla ugrasıyrum sanırımkötükedihüso bu ölablir(ö nktasız ölanı arızalı basmıy dagamyo dancuiremsu) Psikpata baglamış durumdayım:jeyyar:

benım ruyamıda yorumlarsanız sevınırım
bızım sırketdekı yemekcı bı ablamız var patronumuza msj gelıyo ruyamda abla vefat etmıs dıye cok uzuluyorum ama o ana ısle ugrasıyoruz sonra dısarı cıkıyorum dusunuyorum aglamaya baslıyorum anlatıyorumda herkese kızı oss sınavına gırcektı evıne yenı esyalar almıstı kullanamamıstı falan dıye ama cok uzulup nasıl aglıyorum dısarda arkadasıma anlatırken karsıda balkonun demırı olmayan bı yerden bırı ıntıhar ederken tam atlamısken dıger arkadası onu goruyo tutuyo ıcerı cekıyo kurtarıyo onları tanımıyorum sadece goruyorum sonra ablamızın esı deıl musterımız var ruyamda esıymıs burdan bırı ona bızım orda sızın yaslarda bırı var yapalım dıye anlatıyo oda bole konusmayın kalkar gıderım dıyo

Merhaba, yasaminizda ertelediginiz, daha vakti var dediginiz, nasilsa yaparim dediginiz ve yapmayi hep ertelediginiz seyleri hayata gecirmeniz gerekiyor, bunlar ne ise bulup biran once hayata gecirmek size cok fayda sagliyacak, yasama sarilin ve neleri yarim birakip neleri ertelediyseniz bunlari tamamlayin,Bir soz vardir "Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür, O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O Da Bugündür" , bugune ait ne varsa ertelemeyin lutfen, sevgiler

Son düzenleme:
merhaba aranıza yeni katıldım ve arkadaşım sizin rüyaları çok farklı yorumladığınızdan bahsetti benimde rüyamı yorumlarsanız gerçekten çok sevinirim. 'rüyamda annemin bana çok şık siyah kordonu olan bir saat aldığını görüyorum şaşırıyorum çünkü saate ihtiyacım yok diye düşünüyorum ve kendi kolumdaki kullandığım saate bakıyorum yıpranmış kahverenkli bir kordonu olduğunu görüyorum annemin aldığı saati elime alıyorum şık olmasına rağmen saatin içinin boş yani akrep yelkovan yok içi bembeyaz ortasında minik bir delik var eski saatlerden birinin içini çıkarıp yeni saate takmayı düşünüyorum eski saati açmaya uğraşırken uyanıyorum' şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba, gecmisten kopamama bugune adapte olamama gibi durumlar yasiyor olabilirsiniz, gecmiste unutamadiginiz bir durum, bir kisi olabilir, bundan kurtulmaniz gerekiyor ve artik onunuze bakmaniz gerekiyor, anneniz bu konuda size yardimci onu anlamaya calisin, yeni yasadiginiz olaylarda bile eskiyi o gune aktariyor olabilirsiniz, gecmisi guzel bir sahne olarak dusunun ve artik sahneniz degismis, yeni sahnenizde rol almaniz gerekiyor, sevgiler

günaydın benim rüyamıda yorumlayabilir misiniz?

geçen gece rüyamda dünyanın sonu gelmiş evimizin bulunduğu çevredeki herşey yok olmuş sadece lapa lapa kar yağıyo heryer bembeyaz sonra bi an ananemlerin yazlığında buldum kendimi rahmetli dedemi gördüm ananemle orada (bu arada ananem sağ çok şükür)kalcaklarmış hıçkıra hıçkıra ağladım herkes birbirne sarılmış ağlıyo herkes üzgün hala etkisini atamadım üzerimden

şimdiden teşekkürler

Merhaba, hayatinizi belli bir donem dondurmussunuz fakat cok guzel degisim sembolleri var ruyanizda, degisime kendinizi acin ve korkusuzca tum degisimi kabul ediyorum diyebilirsiniz, sevgiler

Rüyamda eşimin kuzeninin karısını gördüm şuan hamile kendisi elini açmış oturduğu yerden dua ediyorken gördüm dua benim içindi diye aklımda kaldı. Ayrıca 3 yıllık evliyim henüz bebeğim yok istiyoruz. ne anlama gelir bu rüya cevabın için şimdiden tşk. ederim.

Merhaba, umarim en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz. Ruyanizda duaya ihtiyaciniz var, ufacik kucucuk yardimlarda bulunun maddi manevi farketmez ve dua etmek size iyi gelecektir, ruyaniz dua uzerine zaten cok hos, sevgiler

d£ru$;6179234 .!.:
merhaba cnm ben düngece 3 arkadaş var ama tanımorum bişeylerden kaçıolar sanırım erkeklerden ve üçüde sonra gelinlik giyioren ehyecanlı yerinde uyandım zaten şimdiden yorumun için teşekürler

Merhaba, hayatinizda ailedeki bir erkekden aldiginiz bir durum soz konusu olabilir, yeni biorseylere baslarken hep cekiniyor olabilirsiniz, bunu kimden aldiginizi sakin kafayla dusunun ve yeni baslangiclara guvenle kendimi aciyorum deyin, sevgiler

Son düzenleme:
bende dun gece cok etkısınde kaldıgım bı ruya gordum..

ayrıldıgım sevdıgımın dugunu varmıs bı kalabalıktan ben hızlı ve buyuk adımlarla uzaklasıyorum..
ve anne babası kardesı fotograf cekılıyolar..
onların arkasından sıyah cantamı bı hısımla alıp uzaklasıyorum..ama annesı bana korkak hanı napıcanm dıye ve endıselı ve mahzun sekılde yanı karısk bı ıfadeyle bakıyo..
sonra bı odada ben tek kısılık yatakta ...benımkısıde kızla buyuk yatakta yatıyolar..bana donukler ama ben onlara donmuyorum bakmıyorum bıle...
sonra kız bana cok guzel ve bakımlısın abla dıyo saol dıyorum..
ezan okunuyo ve dogruluyorum ama yıne onlara donmuyorum...
sonra sabah oluyo annesı gelıyo benımkının ve bana el kaldırıyo ama vurmuyo cık burdan dıyo..yatagımı sanırım dısarı cıkartıyolar..
bende bagarark benımkıne dıyorumkı..sen bana yalvarmadınmı sabah 4lere kadar ...karım ol demendınmı benı affet demedınmı dıyorum dogru dıyo..
sonra dugun meydabnındayız yıne ve dıyorumkı bak hıc bı tanıdıkları gelmemıs dıyorum..kardesıde beyaz elbıse gıymıs..
sonra bız benımkıyle konusuyoruz..kız kac yasında dıyorum...29 falan dıyo..aslında kız 18 yasında..sonra bız bızım mahallede yuruyoruz arkjadslarda var sanırım bızımkıler durunca bende duruyorum ve karpuz yıyolar bende okadar ınce az parca verıyolarkı bende yıyorum..pembe kısrmızı arası..
ama sonra benımkı yok oluyo...

cok etkısınde kaldım..cok uzuldum kalktıgımda..
cok uzun oldu ama
okuyup yorumlarsanız cok tesekkur edrım

Merhaba, bu iliskiyi kirgin bir sekilde bitirmis olabilirsiniz, bu somut olmayabilir fakat icin icin kalp kirikliklariniz olabilir, bu iliskiyi mutlu bir sekilde ugurlamazsaniz yeni iliskilerde de ayni sorunlar cikabilir ya da sirf bu kalp kirikliklari yuzunden hayatin baska bir alaninda tikaniklik yasayabilirsiniz, eger mumukunse o kisinin yuzune eger mumkun degilse o kisiyi zihniniizde canlandirarak size kattigi tecrubeler icin tesekkur edin ve birakin, ya da sizin ozur dilemeniz gerektigi bir durum varsa bunu yapin, hayatinizda baskalari tarafindan biraz kenarda kalmis gibi hissediyor olabilirsiniz ve bu da muhtemelen bu yasadiginiz iliskiden kaynaklaniyor, o kisiyi affetmenin en guzel yolu " hata yoktur tecrube vardir" dusuncesidir, size tecrube kattigi icin tesekkur edin, sevgiler

nesrin hanım güzel yorumlarınız için tekradan çok teşekkür ederim.Ben bugün rüyamda oğlumu gördüm..oğlum babasıyla kalıyor ayrıyız..annemlere yani boşandığımda annemlerin oturduğu eve gelmiş oğlum..ve benden balık pişirmemi istiyor..o anda balık alamayacağımı düşünerek panikliyorum etrafımdaki insanlardan istiyorum annem ablam ve hatırlayamadığım birçok kişiden..babamı arıyorum babamın evde olmadığını söylüyor ablam..dizlerime vurarak ağlamaya başlıyorum oğlum benden bugüne kadar birşey istemedi ben nasıl bunu yapamam diyorum.:çok üzgünüm:.uyandığımda sesli sesli ağlıyordum ve çok etkilendim.senağlama.Bu arada annem vefat etti hayatta değil.:1no2:.yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim..

Merhaba, ruyanizi okudugumda oglunuza karsi buyuk bir sucluluk duygusu yasadiginizi hissettim, bu zaten ruyanizada yansimis, yasadiklarinizdan, ayriliginizdan oglunuza karsi haksizlik ettiginizi dusunuyor olabilirsiniz, ama rahat olun lutfen, bunlar daha derin ve ilgi isteyen konular fakat ben cocuklarimizin anne babalarini kendilerinin sectiklerine inaniyorum, o sizi, ne olursa olsun sizi secti, onun hayat amacinizda bunlarin yasanmasi gerekiyormus ve bu yasadiklariniz emin ol onu guclu kilacaktir, hepimiz bu dunyaya hayat amacimizi tamamlamak icin geliriz, oglunuzunda hayat amacini tamamlamasi icin bunlarin yasanmasi gerekiyormus, sizin tek ama tek yapmaniz gereken onun mutlulugu icin kendinizi haddinden fazla yormayin, bu onun icine kapanmasina neden olabilir, ruyanizdan cok etkilendim, lutfen ama lutfen oglunuzu mutlu etmek istiyorsaniz kendinize yonelin, icinizden, disinizdan mutluluk fiskirdigi an inanin bu bosanma onu hic etkilemiyecektir, mutlu olmaniz icinde sizi mutlu edecek seyleri her ne olursa olsun yapmanizdan geciyor, unutmayin o sizi kendi secti, sevgiyle kalin

selamlar sevgili nesrin77
size eğer yük olmayacaksa bende bir rüyamı sizinle paylaşmak istiyorum...
ve bu rüyayı dünden beri nette araştırdım bir anlam pek veremedim...
birde sizin yorumunuzu duymak isityorum....

rüyamda cinsini bilmediğim küçük sarımsı böcekler vardı ve gökyüzünden yağmur gibi yağıyorlardı.....

Merhaba, bu ruya yorumlarinda ruya tabirleri kitaplarindan faydalanmamaniz sizinicin daha iyi olacaktir, cunku o yorumlarda nedense hep kotu yorumlar bulunuyor, ve ruyaya tek bir sembolle yorum yapmak son derece yanlistir, ruyaya butun olarak, duygular, renkler , isimler, yonler, sayilar, araclar olarak bir butun olarak bakilir, sizin ruyanizda da fazla detay yok, ruyanizda hatirladiginiz his ler varsa onlari yazin, yoksa yorum cok sagliksiz olacaktir, sevgiler

Merhaba, bu ruya yorumlarinda ruya tabirleri kitaplarindan faydalanmamaniz sizinicin daha iyi olacaktir, cunku o yorumlarda nedense hep kotu yorumlar bulunuyor, ve ruyaya tek bir sembolle yorum yapmak son derece yanlistir, ruyaya butun olarak, duygular, renkler , isimler, yonler, sayilar, araclar olarak bir butun olarak bakilir, sizin ruyanizda da fazla detay yok, ruyanizda hatirladiginiz his ler varsa onlari yazin, yoksa yorum cok sagliksiz olacaktir, sevgiler

öncelikle mesajımı değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim ama rüya hakkında tek hatırladığım gökten yağan böceklerdi geri kalan hiç bir şeyi hatırlamıyorum ne bir his ne bir başka şey...

Çok çok teşekkürler yorumlarınız için gerçekten çok iyisiniz, yorumlarınıza diyecek söz bulamıyorum ayrıca herkese yetişmeye çalışıyorsunuz, 1gün nete girmeseniz burasını düşünemiyorum bile.Bazen yarı uyanık durumlarımlarımda acaba rüyamda ne gördüm diye düşünüyorum unutmamak için çok savaş veriyorum:) Bende çok rüya görenlerdenim:1rolleyes: şöyle rüyam vardı:eskiden platonik olarak takıldığım birini rüyamda görüyorum karşılıklı konuşuyorduk yanında da biri var ben size birşeyler getireyim dedim gittim çay koyarken yanına da bişeyler hazırlıyordum fakat geldiğimde onlar gitti galiba orasını pek hatırlayamıyorum ama bi kaç tane sayfaya birer satırlık bana güzel sözler yazmış ve bu sayfaları ara ara bi yerlere bırakmış sonra bende bunları okuyup seviniyorum.Yorumunu yapmıştınız:kendi hayatinizi kendiniz yonlendirebilmeniz icin kendinizi en iyi sekilde ifade etmeyi ogrenmeniz gerekiyor, baskalarini dusunerek degil kendi icinizden geldigi gibi duygularinizi icinizde tutmayin lutfen. Bi kaç rüya yazdığım için hangisi onun yorumu diye netleştirmek istedim.O mu onun yorumu? Ayrıca annemden zihinsel olarak özgürleşmem gerektiğini söylemişsiniz bu da onunla geçen konuşmamızdan etkilenerek gördüğüm bi rüya heralde, ben şunu merak ediyorum acaba gerçekte ben mi annemin benim üzerinde bi baskısı olduğunu hissediyorum(benim kendi düşünce mi)da öle görmüşüm rüyamda yoksa düşüncelerimde haklımıyım da öyle bi rüya görüyorum:bbo:
benim rüyam şöyle:Teyzemin yada halamın bana saç düzleştiricisi hediye ettiğini görüyorum ama ben kabul etmek istemiyorum bunun üzerine o da zaten bunlar üretimden kalktı dio ve bana kutusuyla veriyor ayrıca bozuk para da veriyor,Bundan bi ka zaman öncede başka bi halamın bana zorla ayakkabı vermeye çalıştığını da görmüştüm siyah bi ayakkabı ama ben istemiyorum ve çok kızıyordu ama ayakkabı bana olmamıştı.Başka bir kesit dolmuş taksideyim ama minibüs gibi aynı, millet bindikçe binio , ayakta duran bile var sonra bi kaç kişi şoförün yanına oturuyor, şoförün koltuğu biraz farklı sonra aralarında bi kız var baktı diğerleri oturuo o da oturmaya karar verio, oturuo sonra şoför bişey oluo yola bakmıo birine soru soruo heralde gözlerini yoldan çeviriyor, bende önüne bak önüne diyorum çünkü çok karanlık ve ben bile önümü göremiyorum, ne var ne yok, adam şoför olduğu halde önüne bakmıo, çarpıcak bir yere, her neyse sonra bakıyor zaten.Başka bir kesit karnıma lahana yağını sürcem ama midem büyük belim ondan ince göbeğim ise mideme yakın yani engebeli bi görüntüye sahip(rüyamda) yaw diyorum ben bu karnı nasıl düzgünleştircem zaten hiç kullanmadan yağım da yarıdan az kalmış diyorum.Şaka gibi ama evet öyle gördüm rüyamda:). Başka bir kesit çarşıda dolaşıyoruz annemde yanımda ayrıca anneannemde yanımızda ve bi erkek çamaşırı görüyor ve ondan çok etkileniyor ben çocuklarıma size iyi bir anne olamadım diyor başlıyor ağlamaya ve çarşının içerisinde yere oturdu fenalaştı sonra annemle biz gittik yanına, kendisine gelmesi için yardımcı olmaya çalıştık bunları da yorumlarsanız sevinirim:)

Merhaba, oncellikle bana ettiginiz guzel sozler icin tesekkurler, nete hergun girdigim halde ruyami halaa yorumlamadiniz gibi mesajlar aliyorum a.s sizden sadece sabirla beklemenizi rica ediyorum, er ya da gec yorumlarim ruyalarinizi. Soru sormusunuz annenizin baskisi sizin dusunceniz mi diye, evet, ben hayatta herseyin ama herseyin kendi secimimiz olduguna inaniyorum, hatta birkac yorum once bir arkadasa anne babalarimizi bile kendimizin sectigini soylemistim. ornegin sizin anneninizin baskilari sizi bu sekilde etkiliyor diyelim daha az sosyal olmayi seciyorsunuz, baska kardesiniz var diyelim o da inanilmaz sosyal, yani ayni annenin bazi ozelliklerinden sadece siz etkileniyorsunuz, CUNKU BUNU SIZ SECTINIZ, bunlar biraz daha arastirma gerektiren derin konular yeri geldikce bahsederim. ruyalarinizi hatirlamakta zorlandiginizi yazmissiniz, bunun icin ozel begeneceginiz bir ruya defteri alin ve hatirladiginiz tum ruyalari oraya yazin, bu ruyalari hatirlamanizda hatta yorum yapmanizda cok faydasi olacaktir. Ruyaniza gelince, cevrenizden sizi yonlendirmek isteyen, istemediginiz seyleri yaptirmaya calisan kisiler oldugunu dusunebilirsiniz, biraz baski altinda olabilirsiniz yani, soyle bir cumle soyleyin ve bunu beynen kabul edin " kendi kararlarimi kendim verdigimde guvende olurum" bunu bir ay soyleyin, aileyi gercekten cok takiyorsunuz ozellikle anneyi, her ruyanizda anne cikiyor karsiniza cok etkisi altindasiniz, lutfen annenizden ozgurlesin, sosyal ortamlara girdiginizde kendinizi rahatsiz hissediyor olabilirsiniz, bu da aileye fazla bagimli olmaktan kaynaklaniyor, biran once anneyi sevgiyle kucaklayip ozgurlesmeniz gerekiyor, sevgiler

selam bende 11 haftalik hamileyim ve bebisimin cinsiyetini cok merak ediyorum ruyamda doktora gidiyorum ve doktor bana bebegimin kiz olacagini soyluyo ama doktoruda bebegimide gormuyorum sadece duyuyorum sonrada bir kac kisiyi aramaya basliyorum telefonla bebegim kiz mis diye hayirolsun acaba ne olacak esimde ruyasinda kiz isimi gormus elifsude galiba isim bu neye delalet aciklarmisiniz simdiden tesekkurler

Merhaba, ruya yorumlarinda bebegin cinsiyeti, bir is olacak mi olmayacak mi, su ise girecek miyim giremeyecek miyim gibi direk sorular sormak cok dogru degil, hicbir seyi Allahtan baskasi bilemez, bunun hakkinda birsey soylemek falciliga girer dusuncesindeyim, su tarz sorular sorabiliriz, bu is benim icin hayirli olacak mi? , hayatimizda sorunlar varsa "bu sorunu cozmem icin neyi bilmem gerekiyor"," hayat amacim icin neyi bilmem gerekiyor" gibi... direk sorumlulugu Allah'a yuklemek ve direk cevap beklemek degilde, "ben ne yapabilirim" diyerek sorumlulugu alacak sorular sormaliyiz, sevgiyle kalin

Back