How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

ruya yorumluyorum

nesrincim merhaba dün akşam rüyamda şirkette bi ablamız var onunla şirketten cıkıyorum bana saatçide bir saat gösteriyor kızıma alocam diyor göz ucuyla bakıyorum yine hava atıyor diyorum ordan alışveriş merkezine giriyoz ordaki borcamlara bakıyorum pizza borcamıymış 26 lira diyor bende cok para diyorum sonra ayakkabıcıda ayakkabılarım varmış kırmızı renkte yapamamışlar gelip yeni ayakkabı alın ama parasını siz vereceksiniz diyor bir ayapımda yeni kırmızı ayakkanı diğer ayağımda vermiş olduğum ayakkabı ikisede kırmızı yorumlarsan cok sevinirim canım

Canın be gece de rüyamda bebeğim varmış bababımın yatağın üzerine oynuyor altında bezi var ama birden damla damla çişi akıyor birden yatağın üzeri çiş oldu göl gibi çığlık atıyorum yorumlarsan iki rğyamıda cok sevinirim

Merhaba, ruyanizda ki 26 sayisini biraz uzerinde oynarak takviminize isaretleyin 26 gun sonrasini, 2+6=8 gun sonrasini ve 8. ayi, hangisini kendinize daha yakin hissediyorsaniz o tarihlerde gozlerinizi acin ve farkindaliginizi yuksek tutun lutfen, birde yasaminizda guc aslinda sizden yana hatta gecmistede sizden yanaymis " gucumu kabul ediyorum" deyin, bunu basardiginiz takdirde ilerlemek ve yeni birseylere baslamak size zor gelmeyecektir, sevgiler

nesrincim bu gece ruyamda cok karisik nesneler gordum
ama en belirgin hatirladigim uzun genis bir mutfaktaydim mutfagin karsilikli bir duvarinda benim mutfak dolaplarim varmis rengi kahverengi
karsisindaki duvardada eski patronumun mutfak dolaplari varmis onunkide beyaz (eski patronum dedigim annem gibi yakin olan eski isyeri sahibim olan bayan yaklasik 1-2 senedir gorusemiyoruz)
yardim olsun diye dolaplarini temizliyorum ahsap mutfak dolabindan kuflu yicekler cikartip temizliyorum tabaklarindan
nasil bir anlam cikartmam gerekiyor bu ruyadan

Merhaba, yaraticiliginiz, ilgi alanlarinizi hayataniza gecirmeniz gerekiyor, yani bu da eylem demek, yasaminizda gunluk tekduze islerin yaninda mutlaka ve mutlaka size iyi gelecek bir ugras edinin, ama bu sirf habi olsun diye degil gercekten seveceginiz bir eylem, ugras , hobi olmali, ruyanizin mesaji bu, eyleme gecin, yaraticiliginizi hayata gecirin,birde eskiye takiliyor olabilirsiniz son zamanlar bunu da birakin lutfen, bu size iyi gelecek ki ruyanizda gormussunuz, sevgiler

merhaba nesrin hanım anlatacağım rüyayı sabah eşimi işe gönderdikden sonra yani sabah gördüm sahi rüyanın yorumu için zaman farkediyor mu ???

patronumla çıkışım için görüşme yapıyoruz yanımda eşim var kağıda içerdeki alacağım paraları felan yazmış alacağın budur diyor bakıyorum ne kadar diye alt alta 600+300 : 900 yazıyor diyorum ki neden bu kadar az geri kalanı çıkış işlemlerin için kesildi eşime parayı uzatıyor bozuk paralarda var bende eşimden parayı alıp ben bu durumu muhasebeyle bi görüşeyim ne demek çıkış işlemleri için kesinti yapılması diyorum veriyorum patronum öfkeleniyor çık defol git diyor bende ben buraya emek verdim uğraş verdim aramızdaki saygıyı yitirmeyelim diyorum ama öfkesi dinmiyor çıkıyoruz eşimede bu kadar mı yani diyorum ve kızımın ağlamasıyla uyandım

gecede yarım hatırlıyorum belki saçma ama saçma demicem çünkü sizden hiç bir rüyanın saçma olmadığını her bir rüyanın bir mesaj taşıdığını öğrendik eyse rüyam şöyle
bi tuvalete giriyorum bakınıyorum kendimi yatakda buluyorum altımı ıslatıyorum kalkıyorum o ıslaklığı görüyorum neden buraya yaptım ki diye kendime şaşırıyorum

şimdiden teşekkürler

merhaba, ruyada gorulen zamanla yorum degismez, yani gece gunduz farketmez yorumu icin, gecmiste tohumlarini attiginiz, basladiginiz bir olay, durum her ne ise artik yavas yavas tamamlanma surecine girmis, bunun olmasinda ailenizin desteginide almissiniz, emek verdiginiz birsey ve ruyaniz size kaygilanmamanizi ve bunun en iyi sekilde sonuclanacagini soylemis, diger ruyanizda ise ayrica ruyalarin sacma olmadigini kabul ettiginiz icin tesekkurler, bir rahatlamaya ihtiyaciniz var bunu biraz ertelemissiniz, bu rahatlama icin ne gerekiyorsa, bu tatil olabilir, kendinize sevdiginiz ufacik birsey almak olabilir , sevdiginiz bir insanla gorusmek olabilir, rahatlamak adina, kendinizi iyi hissetmek adina ne gerekiyorsa yapin, size iyi gelecek, sevgiler

bir senedir tanıdığım bir arkadaşım vardı ama netten ve telefondan görüşüoduk benden uzaktaydı ama bana karşı ilgisini hep belli etmişti " senin gibi bir sevgilim olsun isterdim,izmirde olsaydın peşini bırakmazdım senin..." gibi şeyler söylerdi hep... benden yüz bulamayınca gidip başkasıyla çıkmış sevmeden ve 4 hafta önce birbirimize cam açmıştık nette ve o anda ikimiz de dona kaldık... bana o gece " ilk defa bir kıza karşı bu kadar savunmasızım,yıllar sonra ilk kez içim kıpır kıpır bir hoş oldu,çıktığımdan çok daha güzelsin,şu an sna sarılıp uyumak isterdim,onunla ayrılırız zaten annesi beni istemio zamana bırakalım.." dedi ve ertesi gün ayrılmaya kalktı çıktığından... kız bırakmamış... ve sürekli görüşmeye başladık kameradan o gece gözünü benden alamamıştı... bana çıktığı olduğu halde umut verdi,eğer vermeseydi ben ona hislerimi belli etmeyecektim... sonra bir gün çıktığı kız yanındaymış bende msjlar attım haberim olmadan,sonra o gece beni aradı açamadım teli bi açtım kız arkadaşı çıktı karşıma "bilalle ilgili soru sorucam dedi konuşamadım... sonra bana o kadar umut veren çocuk "ayrıldım senin yüzünden onu sevdiğim halde şimdi bunu temizlemeni istiyorum.." dedi...saçmalıktı bu ben bişey yapmamıştım ki sonuçta... o gece hiç açmadım teli... sonra bana bir msj attı "senin o akşam telefonu açıp kızla konuşup o seni seviyor demeni beklerdim.." dedi kendi yaptığı hatayı düşünmüodu bile... cvp veremedim... facebooktan buldum msj attım ona " ben sana dedim beni de yakacaksın diye o gün telefonu açıp konuşsaydın böyle olmazdı bu mu senin dostluğun inanamıyorum ya..neyse benden uzak dur.." dedi..yıkıldım..yıkıldım.... sonra bi daha msj attım yaptıklarını hep yüzüne vurdum... hatasını kabul etmedi aradı beni sonra telefonda ağlaya ağlaya bağıra bağıra konuştum... " ben ne yaptım ya.." dedi...hala hatasını kabul etmiyordu... "kızla durumu tparlamaya çalışıyorum arama bi daha.." dedi.. bende sinirlendim dedim ki" iyi git sen evlendiğin gün kendimi öldürücem bende.." dedim.." sakın öyle birşey yapma.." diye tekrarladı.. bende dedim ki"bunu bu akşam yapmazsam şerefsizim.." ve o akşam son nefesime kadar msj attım ona o da şahit oldu... aradı aradı açmadım..."lütfen böyle yapma istersen arkadaşlığımız devam etsin ama o kızın haberi olmasın telefonu aç bi konuşalım.." dedi en son bi daha da aramadı... sonra kızla barışmak için herşeyi yapmış ve kız son bir şans vermiş ona.. ve o kız beni bugün aradı " bilalin sana söylediklerinden haberim var ama o beni seçti bnm peşimden geldi" diye nispet yaptı bana... "bilal seni çok güzel kandırmış.." dedi... ve ben ona sorduğumda "beni kandırdın mı? " diye bana "sakın aklına öyle bişey getirme" demişti,o kıza da "bana yüz vermiodu bir zamanlar hırs yaptım yüz verince de bıraktım" demiş,"hayatmı mahvetti" demiş...ben bişey yapmadım ki kendi etti kendi buldu ve ben öyle bir ah ettim ki....dualar ediyorum "Allah'ım tez zamanda bana onun çektiğini göster,şu devranı döndür ne olur..döndür de hızla çarpıp gittiği bu kapının önünde yatsın..." dedim..

Rüyam Şu:

rüyama gelince o kızla ikisini evli olduğunu ve evimize misafir olarak geldiğini gördüm kıskanmıştım ve bana sarılmıştı normal bir arkadaş olarak rüyamda..anlamı ne merak ediyorum..! yardımcı olursanız sevinirim :(

bu arada o kız bu olayda esas mağdurun kendisi olduğunu düşünüyor ama mağdurluk bi yeri yok... esas mağdur bnm çünkü kandırılan,kullanılan,duygularıyla oynanan bnm :(

eğer o kıza gitmeseydi bu sanalda değil gerçekte bir ilişki yaşıycaktık..genelde okuyanlar sanalda aşk olur mu diye yorum yapıyorlar o yüzden yazma gereği duydum...senağlama

Merhaba, yazdiklarindan anladigima gore cok gencsin, bunu eminim kendin tecrube ettikce ve yasadikca cok daha iyi anlayacsin ama ben yinede soyliyeyim, hayatta hicbir seyi zorlama, baskalarinin secimleriyle asla ama asla kafani yorma, yasamda ki tek gorevimiz MUTLU OLMAK, ve bu mutluluk icin sadece ve sadece kendinle yaris ve KENDI HAYAT ALANINLA ILGILEN, bu baska kisiler senin o guzel enerjini tuketir ve yasam yolunda ilerliyemezsin, ayrica ruya yorumu icin yasadiklarini anlatmana gerek yok, hatta oo kisi hakkinda ne kadar az bilgim varsa o kadar saglikli yorum yapabiliyorum, ruyana gelince maalesef o kadar o kisileri dusunuyorsun ki bu sadece bilincalti ruyasi, sadece su mesaji verebilir, o kisilere enerjini akitma, hemen yapabilecegin, seni mutlu edecek bir is, ugras bir hobi bul ve ona yonel, sevgiler

ya arkadaşlar evelki gece kendimi 5 aylık falan hamile gördüm boy aynasından göbeğime baktım bebeğin kafası kabartı halinde dışardan belli oluyordu karnımda çok tatlı bi acı vardı bide zeytinyağı gördüm cam şişede ne acaba bu gecede yemek masası hazırladım misafirlere yemek yedirdim çok merak etim

Merhaba, yasaminizda yaraticiliginizi kullanmak size cok iyi gelecek, baya bir yetenek icinizde birikmis onu eyleme dokmeniz gerekiyor, sevgiler

canım ben bugun rüyamda bem beyaz bir kedi yavrusu gördüm kucagmdaydı pamuk gibi :)çok metaktayım yorumlarsan sevinirim

merhaba, bu gordugunuz kedi yavrusu gercek hayatta size neyi hangi duyguyu animsatiyorsa bunu hemen hayata gecirin, bu olumlu bir dusunce zaten, bunu kesfedip hayatiniza gecirin, sevgiler

ben annemin rüyasını yorumlamanızı rica ediyorum

Annem rüyasında benim ilkokulda okuduğum halimi görüyo , beni okuldan almaya geliyomuş
eve doğru yolda giderken , yere düşmüş madeni para gibi parlak birşey görüyomuşuz
Annem eğilip yerden alıyomuş o cismi , bende elinden kapıp
-bu kimin biliyorum sabine götürücem
diyip, kaçar gibi gidiyomuşum
Annem arkadan geliyomuş ama beni kaybetmiş
ağlayarak uyanmış

Annem anlatınca bende etkilendim , yorumunuzu merak ettim

şimdiden teşekkürler...

:( az önce rüyamda evdeyim ve dolabın dibinde tarantula gördüm.böceklerden örümceklerden oldum olası korkarım.neyse ben çığlık atarken bu tarantula uçarak bnm sağ koluma geliyo.ben elleyemiyorum da çığlık çığlığa baba baba diye bağırıyorum babamda yanımda ama başka bişeyle mesgul olduğu için hmn farkedemiyo. o sırada uyandım zaten.yani beni ne ısırdı, nede babam farkedip kurtardı:)babam anlayana kdr ben uyandım:)
cnm ya bi yorumlarsan sevinirim. çok tşkler şimdiden

Bende 1 hafta kadar oldu bı kac kere aynı ruyayı grdum..
Sakız cıgnıyomusum,esım gelıyo ve agzımdan sakızı cıkarmaya calısıorum ama ben sakız cıkarmaya calıstıkca sakız agzımda buyuyo agzımın her yerıne yapısıyr bir turlu cıkartamıyrm..
Yrumlarsanız sevinirim.

benım ruyamıda yorumlarsanız sevınırım
bızım sırketdekı yemekcı bı ablamız var patronumuza msj gelıyo ruyamda abla vefat etmıs dıye cok uzuluyorum ama o ana ısle ugrasıyoruz sonra dısarı cıkıyorum dusunuyorum aglamaya baslıyorum anlatıyorumda herkese kızı oss sınavına gırcektı evıne yenı esyalar almıstı kullanamamıstı falan dıye ama cok uzulup nasıl aglıyorum dısarda arkadasıma anlatırken karsıda balkonun demırı olmayan bı yerden bırı ıntıhar ederken tam atlamısken dıger arkadası onu goruyo tutuyo ıcerı cekıyo kurtarıyo onları tanımıyorum sadece goruyorum sonra ablamızın esı deıl musterımız var ruyamda esıymıs burdan bırı ona bızım orda sızın yaslarda bırı var yapalım dıye anlatıyo oda bole konusmayın kalkar gıderım dıyo

merhaba aranıza yeni katıldım ve arkadaşım sizin rüyaları çok farklı yorumladığınızdan bahsetti benimde rüyamı yorumlarsanız gerçekten çok sevinirim. 'rüyamda annemin bana çok şık siyah kordonu olan bir saat aldığını görüyorum şaşırıyorum çünkü saate ihtiyacım yok diye düşünüyorum ve kendi kolumdaki kullandığım saate bakıyorum yıpranmış kahverenkli bir kordonu olduğunu görüyorum annemin aldığı saati elime alıyorum şık olmasına rağmen saatin içinin boş yani akrep yelkovan yok içi bembeyaz ortasında minik bir delik var eski saatlerden birinin içini çıkarıp yeni saate takmayı düşünüyorum eski saati açmaya uğraşırken uyanıyorum' şimdiden çok teşekkür ederim.

günaydın benim rüyamıda yorumlayabilir misiniz?

geçen gece rüyamda dünyanın sonu gelmiş evimizin bulunduğu çevredeki herşey yok olmuş sadece lapa lapa kar yağıyo heryer bembeyaz sonra bi an ananemlerin yazlığında buldum kendimi rahmetli dedemi gördüm ananemle orada (bu arada ananem sağ çok şükür)kalcaklarmış hıçkıra hıçkıra ağladım herkes birbirne sarılmış ağlıyo herkes üzgün hala etkisini atamadım üzerimden

şimdiden teşekkürler

Merhaba, ruyanizda ki 26 sayisini biraz uzerinde oynarak takviminize isaretleyin 26 gun sonrasini, 2+6=8 gun sonrasini ve 8. ayi, hangisini kendinize daha yakin hissediyorsaniz o tarihlerde gozlerinizi acin ve farkindaliginizi yuksek tutun lutfen, birde yasaminizda guc aslinda sizden yana hatta gecmistede sizden yanaymis " gucumu kabul ediyorum" deyin, bunu basardiginiz takdirde ilerlemek ve yeni birseylere baslamak size zor gelmeyecektir, sevgiler

cok tesekkur edrim nesrincim ağzına sağlık

merhaba, ruyada gorulen zamanla yorum degismez, yani gece gunduz farketmez yorumu icin, gecmiste tohumlarini attiginiz, basladiginiz bir olay, durum her ne ise artik yavas yavas tamamlanma surecine girmis, bunun olmasinda ailenizin desteginide almissiniz, emek verdiginiz birsey ve ruyaniz size kaygilanmamanizi ve bunun en iyi sekilde sonuclanacagini soylemis, diger ruyanizda ise ayrica ruyalarin sacma olmadigini kabul ettiginiz icin tesekkurler, bir rahatlamaya ihtiyaciniz var bunu biraz ertelemissiniz, bu rahatlama icin ne gerekiyorsa, bu tatil olabilir, kendinize sevdiginiz ufacik birsey almak olabilir , sevdiginiz bir insanla gorusmek olabilir, rahatlamak adina, kendinizi iyi hissetmek adina ne gerekiyorsa yapin, size iyi gelecek, sevgiler
Her rüyamda biraz daha cesaretleniyorum ve buda sizin sayenizde oluyor çok teşekkür ederim bu aralar kendimi iyi hissetmek adına bişeyler yapmam konusunda sonuna kadar haklısınız buna çok ihtiyacım var
emeğinize yüreğinize sağlık

Rüyamda eşimin kuzeninin karısını gördüm şuan hamile kendisi elini açmış oturduğu yerden dua ediyorken gördüm dua benim içindi diye aklımda kaldı. Ayrıca 3 yıllık evliyim henüz bebeğim yok istiyoruz. ne anlama gelir bu rüya cevabın için şimdiden tşk. ederim.

Merhaba, yaraticiliginiz, ilgi alanlarinizi hayataniza gecirmeniz gerekiyor, yani bu da eylem demek, yasaminizda gunluk tekduze islerin yaninda mutlaka ve mutlaka size iyi gelecek bir ugras edinin, ama bu sirf habi olsun diye degil gercekten seveceginiz bir eylem, ugras , hobi olmali, ruyanizin mesaji bu, eyleme gecin, yaraticiliginizi hayata gecirin,birde eskiye takiliyor olabilirsiniz son zamanlar bunu da birakin lutfen, bu size iyi gelecek ki ruyanizda gormussunuz, sevgiler

yorumun icin cok tesekkur ederim nesrincim agzine diline eline emegine saglik
gercektende suan icinde oldugum bogulma durumunu cok guzel anlatmissin :hooray:a.s. yapacak birseyler ariyorum birde beni oyalayacak seyin ne oldugunu bilsem :çok üzgünüm:

merhaba cnm ben düngece 3 arkadaş var ama tanımorum bişeylerden kaçıolar sanırım erkeklerden ve üçüde sonra gelinlik giyioren ehyecanlı yerinde uyandım zaten şimdiden yorumun için teşekürler

Merhaba, yazdiklarindan anladigima gore cok gencsin, bunu eminim kendin tecrube ettikce ve yasadikca cok daha iyi anlayacsin ama ben yinede soyliyeyim, hayatta hicbir seyi zorlama, baskalarinin secimleriyle asla ama asla kafani yorma, yasamda ki tek gorevimiz MUTLU OLMAK, ve bu mutluluk icin sadece ve sadece kendinle yaris ve KENDI HAYAT ALANINLA ILGILEN, bu baska kisiler senin o guzel enerjini tuketir ve yasam yolunda ilerliyemezsin, ayrica ruya yorumu icin yasadiklarini anlatmana gerek yok, hatta oo kisi hakkinda ne kadar az bilgim varsa o kadar saglikli yorum yapabiliyorum, ruyana gelince maalesef o kadar o kisileri dusunuyorsun ki bu sadece bilincalti ruyasi, sadece su mesaji verebilir, o kisilere enerjini akitma, hemen yapabilecegin, seni mutlu edecek bir is, ugras bir hobi bul ve ona yonel, sevgiler

cnm ablam benim bu rüyayı gördüğüm gece cuma gecesiydi..ve ben o gece namaz kılıp o kadar çok dua ettim ki bana yaptıklarını çeksin sen de bana göster Allah'ım,onu bnm kapıma düşür,şu devranı döndür bana yaptıklarının bin beterini o da sevdiğinden görsün ve beni anlayıp yaptığı hatayı anlasın diye... işte o gece bu rüyayı gördüm bu yüzden bir anlamı olduğunu düşünüyorum...

bende dun gece cok etkısınde kaldıgım bı ruya gordum..

ayrıldıgım sevdıgımın dugunu varmıs bı kalabalıktan ben hızlı ve buyuk adımlarla uzaklasıyorum..
ve anne babası kardesı fotograf cekılıyolar..
onların arkasından sıyah cantamı bı hısımla alıp uzaklasıyorum..ama annesı bana korkak hanı napıcanm dıye ve endıselı ve mahzun sekılde yanı karısk bı ıfadeyle bakıyo..
sonra bı odada ben tek kısılık yatakta ...benımkısıde kızla buyuk yatakta yatıyolar..bana donukler ama ben onlara donmuyorum bakmıyorum bıle...
sonra kız bana cok guzel ve bakımlısın abla dıyo saol dıyorum..
ezan okunuyo ve dogruluyorum ama yıne onlara donmuyorum...
sonra sabah oluyo annesı gelıyo benımkının ve bana el kaldırıyo ama vurmuyo cık burdan dıyo..yatagımı sanırım dısarı cıkartıyolar..
bende bagarark benımkıne dıyorumkı..sen bana yalvarmadınmı sabah 4lere kadar ...karım ol demendınmı benı affet demedınmı dıyorum dogru dıyo..
sonra dugun meydabnındayız yıne ve dıyorumkı bak hıc bı tanıdıkları gelmemıs dıyorum..kardesıde beyaz elbıse gıymıs..
sonra bız benımkıyle konusuyoruz..kız kac yasında dıyorum...29 falan dıyo..aslında kız 18 yasında..sonra bız bızım mahallede yuruyoruz arkjadslarda var sanırım bızımkıler durunca bende duruyorum ve karpuz yıyolar bende okadar ınce az parca verıyolarkı bende yıyorum..pembe kısrmızı arası..
ama sonra benımkı yok oluyo...

cok etkısınde kaldım..cok uzuldum kalktıgımda..
cok uzun oldu ama
okuyup yorumlarsanız cok tesekkur edrım

Back