How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ruya yorumluyorum

merhaba nesrin hanım
dün gece rüyamda buz tutmuş bir bebeği kucağıma aldım bir kız çocuğuydu çok güzel bir bebekti.. öldümü acaba diyorum ama resmen buzdan bembeyaz olmuş kucağıma alıyorum sıkıca bağrıma basıyorum ben bağrıma bastıkça bebeğin buzu çözülüyor.. gözlerini açıyor bana bakıyor hareket etmeye başlaıyor herkes bana bakıyor aa diyolar o bebek ölü değilmiydi diolar bende hayır o canlandı diyorum...sıkıca bağrıma bakıyorum bebek bana gülümsüyor.. sonrasında uyandım...
gerçek hayatta malesef 4 gün önce kalbi tamayan 8 haftalık bebeğimi aldırdım kürtajla günlerce ağladım..bebeğim tüp bebekti...şu an dondurulmuş yumurtalarımla devam edebilirim yoluma ama endişelerim olduğu için devam edemiyorum acaba dedim yine bilinç altı bi rüyamıydı...bilmiyorum ama çok gerçekçiydi... yorumunuz için şimdiden teşkkür ederim...

Merhaba, hayatinizda sevgiye dair guzel degisimlerin olacagi ve sizin bunu guzellikle karsilayacaginiz bir mesaj iletilmis,ruyalarinizda hep kalp sembolu var bu aska duyduguzun ozlem, ihtiyac olabilir ikinci ruyanizda ise artik gecmise bakmamanizi, gun bu gun gecmisi birakin lutfen, o zaman aska, sevgiye duydugunuz ozlemde size gelecektir, sevgiler

teşekkür ederim ne de güzel yorumlamışsınız :)

bu gece de sezen aksu yu gördüm rüyamda bi programa katılmıştı ölümden bahsediyodu hep.. ölüm hepimiz için her yaşta var gibi şeyler söylüyodu, arkada da ebru gündeş'in ölümsüz aşklar şarkısı çalıyodu o şarkıyı işaret ediyodu bakın ne güzel söylemiş diye..

hayır olsun :1shok:

yok kusura bakmam ne demek, sadece ruyanizda bilincalti cok fazla cinsiyet meraki hissettim, bunu yazmadigim icin sanirim yanlis anlasildim, bunun uzerine o aciklamalari yazmistim, ruyaniz bilincalti ruyasi ve hamilelikte bu tarz ruyalar gormek cok normal, hersey gonlunuzce olsun, sevgiler

simdi anladim tesekkurler evet hamilelik ve birgun erkek bir gun kiz ruyalari kafam cok karisik sanirim sizin anlattiniz gibi bilincaltim bana oyun oynuyor bende yanlis anlasildim sandim soru falan dediginizde :)) tesekkur ederim aciklamaniz icin..iyi gunler

rüyamda bir maymunla birlikte el ele dolaşıyorum
ne demek bu çok merak ettim :uhm:
şimdiden yorum için çok teşekkürler a.s.

merhabalar bende rüyamda en son çalıştığım işyerini görüyorum.ve sürekli tuvalette görüyorum kendimi.tuvalet farklı yani çalıştığım zamanda öyle değildi.değiştirmişler.bunun anlamı nedir.ordan görüştüğüm kişiler var şuan.cevaplarsın inş.

Arkadaslar, gozumdeki bir rahatsizliktan dolayi bir sure bilgisayar ekranina bakmamam gerekiyor, o yuzden 2-3 gun ruyalariniza yorum yapamicam, iyilesir iyilesmez burdayim, sevgiyle kalin

Arkadaslar, gozumdeki bir rahatsizliktan dolayi bir sure bilgisayar ekranina bakmamam gerekiyor, o yuzden 2-3 gun ruyalariniza yorum yapamicam, iyilesir iyilesmez burdayim, sevgiyle kalin
sağlığına dikkat et. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin, çok geçmiş olsun :teselli:

selam, öncelikle geçmiş olsun
2-3 gün sonra girersen de eski bir rüyayı yorumlamak ıstersen diye söyleyeyım ruyamı .

bır kız arkadasım görmus ruyayı bana anlattı, arkadasımın cok guzel ihtişamlı bır hayatı var ve cok sevdıgım bırkız benım de hep ıyılıgımı ıstıyor, ruyasında yagmurda beraber yürüdüğümüzü görmus yagmur ustumuze yagıyormuş ıslanıyoruz ama yine de yürüyormuşuz. işte böyle... tekrar geçmiş olsun

ii günler nesrin hanım sabah 5 ten sonra rüyamda en yakın arkadaşımla bi yandan dertleşip bir yandanda içiyoruk ama tadı olmayan bişi saf su gibi rengi wardı.sonrasında babamın arabasını gördüm yanına gittim orda bi adam bana bu arabanın hep geldigini söledi annem geldi aklıma sonra arkadaşımla otobüse bindik polisler bizi durdurdu sarhoş oldugumuzu anlamasınlar diye arkadaşımı susturmaya çalıştım yinede polisler bizi arabadan indirdi üstümüz arandı bu arada otobüsü kaçırdık ve ben kestirmeden önüne çıkarız diye bi üst sokaktan koşturduk fakat gelmedi otobüs bi eczanenin önündeydik ordan bi kız çıktı arkadaşıma bişiler söyledi sonrasında fatma işten çıkarıldı dedi bende kıza gidip telefon numaramı werdim işe beni alsınlar diyede arkadaşımın numarasını önce yazı onunkini dogru yazdı bilerek benimkini yanlış yazdı sonrasında uyandım .. yorumunuz için şimdiden teşekkür ederima.s.bu arada geçmiş olsun a.s.

Son düzenleme:
merhaba canım bu rüyanın etkisindeyim hala
rüyamda hamileyim doğum yapacağım kanamam oluyor doktor çok güzel diyor bebek geliyor diyor ama beni helikoptere bindirip başka yere götürüyor ben sancı çekiyorum öyle ama önümüze böyle ben şeytan diye nitelendiriyorum böyle gözleri parlayan beni korkutan insanlar çıkıyor karşıma kanamam devam ederken onlarla mücadele ediyorum öldürmeye çalışıyorum ama ölmüyorlar çok kötü bişeydi anlatamam yani anlatırken bile çok kötü oluyorum bana bunu yorumlarsanız çok mutlu olurum

geçmiş olsun iyilesince rüyamı yorumlayabilirsen sevinirim
bir sınıftayım öğretmen peyamberlerin annelerinin isimlerini sayın dio dier öğrenciler 2 sini söleyebilio ben dört tane sayıyıorum hz aşe hz emine hz fatma ve birini daha sölüyorum böylece hepsini bilmisim bu kadar sonra uyandım

ya nesrin abla senin belalın oldum biliorum ama korktuğum rüyaların yorumunu bilmek istiorum
rüyamda hamileymişim karnım şiş ama kimse anlamıo kimsede bilmio sonra erkek arkadaşıma sölüorum böle böle hamileyimfalan die çok şaşırıo falan doktora gidiorum bana mayısın 9unda doğumun olucak die bu tarih beni etkiledi döndüğün eski rüyamla yorumlarsan sevinirim eski rüyam

cnm beni istemeye geliceklermiş bende giymek için bişeyler arıorum erkek arkadaşımada beni istemeye geliolar die söyleyemiom okul gibi bi yer merdivenlerden yukarıdayım ben beyaz badi beyaz etek kırmızı ayakkabı giymişim bi aşağı bi yukarı koşuşturuorum ben gelen kişiyi istemiorum yani ben yukarıdan çocuğa bakıorum bana çok itici geliyor ocuk kırmızı beyaz çizgili gömlek gri takım elbise giymiş onu kenarı çekio biri istiomusun dio isytiorum dio ben bu rüyadan çok korktum yardım edersen sevinirim cnm

öncelikle çok geçmiş olsun,dilerim iyileşirsiniz.
Eğer döndüğünüzde müsayit olursanız yorumlarsınız.
Ben bugünlerde yine kendimi hep çıplak görüyorum,sahildeyim elimde bir avuç bozuk para var karşımda da acun ılıcalı ona gösteriyorum,sonra bakıyorum bir kaç ünlü daha çıplak,bi de annem çıplak babam da onun karın bölgesinden aşağıya vücuduna yemekler dolduruyor,yapıştırıyor.ne demektir bu çıplaklık sık gördüğüm bir şey meraktayım.

Merhamabalar ben sune okuluma ara verdim ve en yakın arkadaşlarım okulu bıraktıktan sonra bana karşı çok farklı davranmaya başladırlar ; soğuk ve sanki düşmanlarıymışım gibi bende onlarla olan arkadaşlığımı bitirdim ,, ve bi süredir her gece aynı rüyayı görüyorum okula gidiyorum ve onlarlayım sürekli gülüp eğleniyoruz bu ne anlama geliyor acaba ?

Belkide onları özlediğim için rüyarımda görüyorumda ama bilemiyorum :(

Back