Merhaba, ruyaniza girmesinin sebebi o kisinin ismiyle de alakali olabilir, tekrar ruyanizi bu ismi ekleyerek yazarsaniz sevinirim, sevgiler[/QUOTE
rüyamda akrabamızın oğlu çoçukluk arkadaşım şuan askerde olan samet i gördüm bana alyans veriyordu hatta parmağıma takıyordu.sözlendik mi sözlenmedik mi tam hatırlamıyorum sadece ben bak sözlenmiyoruz ona göre diyorum sanırım tam net hatırlamasamda..normalde bişeyden etkilendiysem o rüyama girer ama konusu bile açılmadı etkilenmiş olamam.yorumlarsan sevinirim..
birde geçen akşam rüyamda yolda döşeli paket taş olurya onların altına 100 tl önceden koymusum yolları yapılıyormuş bende kimse buldan parayı gidip alıyorum sonra selin kuzenim (evli )o bana diyoki merve fal baktıralım diyor bende hayır diyorum snr o baktırmış bana diyorki merve ben 6 mayısta evlencem sen 26 ağustosta evlencen diyor bende sen zaten evlisin diye düşünüyorum ve uyanıyorum kuzenim evli ve eşi şuan askerde bunuda yorumlarsan sevinirima.s
Merhaba, su siralar hayatiniza bir bakin , kimseye muhtac olmamak, herkese yetmek gibi dusunceleriniz olabilir, eger kendinizi baskasindan para almak konularinda ya da manevi olarak bi baskasina bagimli hissediyorsaniz bu endiseleriniz yersiz, hatta baskalarina yetecek kadar gucunuz var, birde samet Allahin 99 isminden bir tanesi, bir hafta boyunca samet ismini surekli soyleyip bu anlamida hayatiniza gecirin, bunu hayat gecirmek ise baskalarina yardim ettmekten geciyor, ufacikta olsa maddi manevi bunu yapin ve bu ismi zikr etmeyi unutmayin, bu guc size katlanarak gelecektir, sevgiler