Anlıyorum rüyam aynen şöyleydi:Merhaba, sol goz oldugunu yazmissiniz , bende bunu sordugumu hatirliyorum fakat ruyanin tamamini maalesef hatirliyamiyorum, takdir edersinizki gun icinde bircok ruya yorumluyorum, tekrar tek tek o ruyayi bulmam zor olacak, zahmet olmazsa ruyayin tamamini gonderirseniz yorumlayabilirim, umarim anlayis gosterirsiniz cunku herkese cevap vermeye calisiyorum, sevgiler
merhaba, bugün rüyamda böcek eziyordum. Halının üstünde gezen birkaç böcek görüyorum. normalde çok korkarım rüyamdada korkuyorum. ayağımda terlik olduğu için basıp öldürmeye çalışıyorum .bazıları bastığım halde ölmemiş oluyor ve tekrar basıyorum .ama en sonda öldürdüğüm zannettiğim beni sokmuş bacağımdan .bacağım elma büyüklüğünde hızlı bir şekilde şişiyor. ayrıca birkaç damlada ısırdığı yer kanamış.yorumlarsan çok sevinirim canım. rüyalarımda yılan sokmaları böcek sokmaları sülük yapışmasını çok göryorum genel olarakta bunları söylersen sevinirim .Mesela rüyamın birinde koluma bir sülük yapıimıştı ve kanımı emiyordu çok canım yanıyordu. Çıkartmak için çok uğraştım ama en sonunda sülük küçülüp büzlmüştü ve bende kolumdan koparmıştım. bu r
üyayı aylar öncesinden görsemde hala etkisindeyim. yardımcı olursan çok sevinirim canım.
Merhaba nesrin 77 ben aynı gece 2 tane ayrı rüya gördüm birinde seksi bir iç çamaşırı alıyordum jartiyerli ama rengini hatırlamıyorum tam ya siyah yada kırmızıydı ikinci rüyamda da bebek emziriyordum yorumlarsan sevinirim teşekkür ederim şimdiden
Çalıştığım şirketteki müdürün hüngür hüngür ağladığını gördüm rüyamda..Bir anlamı varmıdır bilemiyorum ama yorumlarsanız sevinirim
canım iyi geceler dün gece rüyamda eşimin öldüğünü görüyordum gitti gitti diye cıglıklar atıyordum.ne anlam geliyor sence
canım ben de dün rüyamda ailemden birkaç kişi var yanımda. Birden yer acayip sallanıyo. Deprem diyorum ve korkup şahadet getiriyorum ve okuyup dua ediyorum. Duruyor. Ardından tekrar sallanıyor. Bu şekilde bikaç kez oluyor ve ardından dualar aynı şekilde ve sonra uyandım.Yorumlarsan sevinirim.
Slmlar bende rüyamı anlatmak istiyorum bir kaç gün önce karınca beslediğimi sonra karıncanın küçük kurtcuğa dönüştüğünü ve normal insan gibi doğum yaptığını gördüm(yani doğurdu resmen) ama bu kendisi kahverengiydi yavrusu beyazdı
yorumlarsanız sevinirim umarım kötü değildir :çok üzgünüm:
kzıımın karnı tamamıyle kızıl kızıl nokta nokta lekelerle doluydu
hem paniğim hem de eşimi sakinleştiriyorum
diyorumki korkma ama fatih ceren kızamık olmuş
sonra sibel canın evine gidiyorum neyse
3 çocuğuda var evde
karnını bi açıp bakıyoruz ki cerenin lekeler elma olmuş
kzıımın karnında bir sürü kocaman kocaman elmalar yapışık
nası bi rüyaydı ya nası sabah ettiğimi bilmedim
yavrum hasta olmaz inş
rüyamı neye yoruyosunuz sizce anlamı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?