• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruya yorumluyorum

dün rüyamda çok karışık şeyler görmüştüm ama net olarak aklımda bi muhabbet kuşu vardı. dudaklarıma yaklaştırıyordum elimde tükürüğümü içiyordu. yazmak istemedim buraya hergün hergün yazıyo gereksiz bi rüya diye. kuş haber derler hep öyledir büyük ihtimalle dedim kötüye falanda yormadım. memleketimdeki arkadaşımın vefat haberini aldım. çok üzgünüm. umarım bu gördüğüm kuşla alakası yoktur konuşabilirdim son kez düşüncesi bitirdi beni.

merhaba, karsi cins ya da cinsellikle ilgili kurallariniz ve sinirlariniz var, ama bu konuda esnek olursaniz bir sekilde hayatin her hangi bir noktasinda kaybetmekten korkuyorsunuz ve bunu muhtemelen gecmiste konusulan, yasanan bir yerlerden tecrube etmissiniz, ruyaniz size karsi cins iliskilerinde ve cinsellikte daha esnek olmanizi soyluyor, sevgiler

vallahi ayakta alkisliyorum su anki yasadigim olaylara söledigin sewyler cukk diye oturdu vallahi bravo ve cok tsk ederimsırnaşık şeysırnaşık şey

annemin eski oturduğu apartmanın balkonundayım .Hava karanlık balkonun olduğu yerdeki arka bahçeye 4-5 tane adam geliyor ve adamlar çok şiddetli kavga etmeye başlıyorlar.Birbirlerini öldüresiye dövüyorlar annemle ben ağlıyoruz ayy öldüler diye..Alt katlardaki komşulardan bi kadın çıkıyo yapmayın ne olur kavga etmeyin diye içlerinden uzun boylu adam kadına yaklaşıyor ve kadının sol gözünü çıkarıyor.Adam bizim balkona doğru kafasını kaldırıyor anne hemen içeri girelim bu adam bizede bişey yapacak diyorum ve panik içinde içeri giriyoruz....Korku filmi gibiydi valla uyandığımda hala korkuyordumm :(

Ben hala bu rüyama yorum bekliyorumm :çok üzgünüm:

Tekrar merhaba, yorumlarınız için tşkler, detay istemişsiniz; Hatırladığım son rüyada erkek kardeşim bi adamla kavga ediyor, ikisinden biri ölecek diye ödüm kopuyor, o arada kardeşim eline bi bıçak geçiriyor o kadar kötü oluyorumki çaresizce çırpınıyorum, rüyanın sonunu hatırlamıyorum ne yazıkki..Birde ben rüyalarımda daha önce hç görmediğim yerleri görüyorum, her nasılsa? Tşkler tekrar.

slm dun gece annaem benı ruyasıda gormus.dugunum oluyormus (bu arada benevlıyım) cokguzel boncuklu bır elbıse gıyıyormusum.annem kızımbu elbıse sana bıyuk gelır ırı bı ınsan sıgar dıye benle konusuyormus.sonra dugunde pasta dagıtılıyormus herkese.annem dugun halkına bıtırmeyın pastaları cocuklarıma kalsındıyormus.kayınbabamda evet bıtmesınkalsın bıraz dıyormus.yorumlarsanız sevınırım

nesrinablacıgım buruyamı yazmıstım ama yorumlamamıssınız.yorumlarsanız sevınırım.a.s.

ßenimde rüyamı yorumlamadı sırayla yorumluyo heralde kolay gelsin nesrincim..

merhaba rüyasında bi arkadaşım beni hamile görmüş,erkek çocuğa hamileymişim ancak yüzümde de siyah kıllar varmış.. çok merak ettim araştırdım bulamadım.yorumlarsan sevinirim.şimdiden teşekkürler..

Merhaba, hicbir ruya kotu degildir hepsi kisisel gelisimiiz icin gonderilmis mesajlardir, bu yuzden olumsuz sandiginiz bir ruyadan korkmayin lutfen, ruyanizin yorumu ise hayatinizda bu donem galiba biraz fazla sorumluluk almissiniz ve cok fazla calisiyorsunuz, ruyanizin size olan mesaji kendinize yonelin, hayatinizda cok fazla yuk almayin, mutlaka gereksiz yukleride almissiniz ki tanri sizi korumak adina hemen mesajini yollamis, sevgiler

yorum için çok tşkler cnm haklısın Şeniz

kizlar bana da bir yoruuuuum

sevgilimin ruyamda bana beyaz sedeften bir yuzuk aldigini kendi elleri ile parmagima taktigini gordum ayni yuzugun siyah sedef rengini de kendisine almisti.. ayrica bu sedef yuzugun kolye kupe takimi da vardi.. ve inanilmaz guzeldi..
bunu sabah sevgilime anlattgimda ayni gece ruyasinda evlendigimizi gordugunu soyledi..
sizce bunlarin bi anlami var midir??

Anlıyorum rüyam aynen şöyleydi:

annemin eski oturduğu apartmanın balkonundayım .Hava karanlık balkonun olduğu yerdeki arka bahçeye 4-5 tane adam geliyor ve adamlar çok şiddetli kavga etmeye başlıyorlar.Birbirlerini öldüresiye dövüyorlar annemle ben ağlıyoruz ayy öldüler diye..Alt katlardaki komşulardan bi kadın çıkıyo yapmayın ne olur kavga etmeyin diye içlerinden uzun boylu adam kadına yaklaşıyor ve kadının sol gözünü çıkarıyor.Adam bizim balkona doğru kafasını kaldırıyor anne hemen içeri girelim bu adam bizede bişey yapacak diyorum ve panik içinde içeri giriyoruz....Korku filmi gibiydi valla uyandığımda hala korkuyordumm :(

Merhaba, hayata disaridan kaygiyla bakiyorsunuz ve bu ozelliginizi muhtemelen annenizden almissiniz, ruyanizda gelecek kaygisi icinde oldugunuz surece hayattan keyf alamadiginiz ve ilerliyemiyeceginiz vurgulanmis, her ruyanin bir amaci vardir, bu ruyalari gormemizin sebebi gercek hayattaki olumsuz davranislarimizi duzeltmek ve daha saglikli yasamak icinidir, ruyaniz size hayata guven icinde bakmanizi soyluyor, sevgiler

evimizdeyim.bir hoca gelmiş bizim evdeki bir yataktan 5 ad muska şeklinde büyü çıkartıyordu

Mehaba, gercek yasamda ki sorunlarinizin faturasini baskasina cikarmadan kabullenmeniz gerekiyor, karsi tarafi suclama ya da bir olay karsisinda tum sorumlulugu alip iyiyi ve kotuyu kabul etmeniz gerektigini soyluyor ruyaniz, sevgiler

Bende hemen hemen her ruyamda kendimi trende goruyorum.
Onceki ruyalarimda trende normal gidiyoruz sonra yanlis bi raya girmis oluyo. Arka arka gidiyo ray degistiriyo. Ama hep arka arka giderken goruyorum. Bugunde yine trendeyim. Tren hiphizli giderken bir anda duruyo. Raylarin ustunde polis arabasi varmis o yuzden duruyo. Sonra polis arabasi raydan cekilip bize dogru geliyo. Trenin makinisti sanki treni eline aliyo gibi degisik bisey oluyo sallayarak bayirdan cikariyo treni.

Bide ruyamda erkek arkadasim mesaj cekiyo. Mesajda da ''bugunlerde gunlerim hep trende geciyo. Kardesim ayaga kalkti simdi herkes kalkti diye'' yaziyo.

Bide erkek arkadasimla yeni basladigimiz siralarda bi ruya gormustum.
Bi sinifta oluyoruz. Normal ders yapiyoz. Sonra ben bunun defterine bakmak icin aliyorum ondan. Defteri aciyorum her sayfasinda seyma diye bi kiz ismi yaziyo. Bazi yerlerde cok buyuk harflerle bazi yerlerde kucuk..

Biraz cok oldu sanirim:uhm:

merhaba nesrın hanım ruyamda dun ben ve annem akıl hastanesıne yatıyormusuz cok genıs buyuk bı hastane odalar var bızım kaldıgımız kendımıze aıt bır oda var.orda olen bır arkadasımıda goruyorum.bız kalıyormusuz gunlerce arkamızdan babamda hastaneye gelıyor.cok etkılendım sızce ne olabılır.

Merhaba, annenizden aldiginiz bir ozellik ya da annenizle ortak yasadiginiz bir sıkıntı olabilir, ama artik iyilesme yolundasiniz, bu iyilesme sonucunda bambaska guzel degisimler hayatinizda gerceklesecektir, bu yasadiginiz sıkıntı , sorun her ne ise artik hayatinizda iyilesmeye baslamis, iyilesmeye ve bunun sonucunda yeniliklere ve gelisime acik olun lutfen, sevgiler

Merhaba, hayatinizin icinde size karisan ya da rahatsizlik veren bazi seyler var, bunlardan kurtulmaya calismissiniz, hangi bacaginizi soktugu da onemli bunuda yazarsaniz daha net bir yorum olur. Ruyalarda yilan, bocek, suluk ruyanin akisina gore yorum bulur tek basina yorum yapamiyorum maalesef, fakat suluk ruyanizda sizi somuren, cok rahatsiz oldugunuz bir sey ya da kisiden tedirginlik duyuyorsunuz ve ondan kurtulmaya calismissiniz, genelde ruyalarinizda bu tarz seyler varsa sectigim insanlara guveniyorum gibi bir cumle soyleyerek altbilincinize olumlu seyler ekebilirsiniz, bu guvensizligi, bu suluk, bocek size neyi hatirlatiyorsa onu bulup altbilincinize olumlu sekilde kaydedersek artik bu tarz ruyalar gormezsiniz, sevgiler

eger sol olsaydi gecmisten kaynaklandigini ve simdiye tasidiginizi soyliyecektim, sag taraf olmasi ise bu durumu duzeltmeniz gerektigi cunku gelecegi etkiledigi, guven icinde ilerliyemediginiz anlamina geliyor, sonuc olarak mesaji lutfen hayatiniza uygulayin ki ruyalarimiz amacina ulassin, sevgiler

merhaba nesrin hanım
2 gecedir rüyamda evimde su görüyorum
1.gece evimin en küçük odası olan arka odaya yağmur yağmış ama yağmuru görmüyorum
orda kanepem var kanepeye dokunuyorum ıslak yerlere bakıyorum ıslak garip bi duyguyla uyanıyorum
2.gece bu seferde oturma odama su basıyor
doğal gaz sobasının üstünden su borusu varmış patlamış ve her yer ıslak ne hissettiğimi tam hatırlayamıyorum

neler oluyor böyle anlamıyorum yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba, ruyalariniz cok guzel, evinize bereket, bolluk geliyor fakat siz henuz farkinda degilsiniz, hersey tasmis, ruyaniz size bunun haberini veriyor, sevgiler

slm dun gece annaem benı ruyasıda gormus.dugunum oluyormus (bu arada benevlıyım) cokguzel boncuklu bır elbıse gıyıyormusum.annem kızımbu elbıse sana bıyuk gelır ırı bı ınsan sıgar dıye benle konusuyormus.sonra dugunde pasta dagıtılıyormus herkese.annem dugun halkına bıtırmeyın pastaları cocuklarıma kalsındıyormus.kayınbabamda evet bıtmesınkalsın bıraz dıyormus.yorumlarsanız sevınırım

Merhaba, gorulen ruyalarin yorumlari tamamen ruyayi goren kisiyle ilgilidir, yani bu annenizin ruyasi ve annenizle ilgili, anneniz cevresinde olup bitenle ve cocuklariyla kendisiyle ilgilendiginden daha cok ilgileniyor, sorumluluk had saffada, ama bu hayati sadece kendimiz yasiyoruz bir baskasi bu annemiz bile olsa belli bir sinirdan oteye gecemiyorlar ve o siniri gecmeye calismakta yani haddinden fazla karsimizidakini dusunmekte kendimizi yormaktan oteye gecmez, bu hepimiz icin gecerli, annenizin ruyasinda cevresinden daha cok kendisiyle ilgilenmesi mesaji verilmis, sevgiler

slm arkadaşım beni rüyasında görmüş benim evime geliyormuş.ocakta 3 tane tencere varmış. içinden de ben gelicem diye büsürü yemek yapmış diye geçirmiş. sonra tezgahımın üzerinde pirinç taneleri varmış ölçü küreği ile birlikte heralde pilavda yaptı demiş içinden. sonra içeriden bi tane erkek sesi gelmiş. telefonla konuşuyormuş ama ne dediği anlaşılmıyormuş.ben gidip bakmışım. eşim gelmiş allah allah ne zaman geldi hiç duymadık demişim. şimdiden teşekkür ederim canım.

Merhaba, ruyanin yorumu tamamen ruyayi goren kisiyle ilgilidir, arkadasinizda ki yetenekler artik disari cikmak istiyor, birseylerle ugrasmasi, yeteneklerini ve kendisini mutlu edecek seyleri hayata gecirmesi gerekiyor, sizi gormesi ise, sizin isminizin anlamiyla alakali olabilir, yani bu yorumu sizin isminizin anlamiyla birlestirebilir, ya da sizin hakkinizdaki dusuncelerle alakali olabilir mesela sizi cok aceleci biri olarak goruyorsa bu ise acele edip baslamasi anlaminda ruyayla birlestirilebilir, ruyasinin mesaji yeteneklerini kesfedip ya da kesfedilmis yetenekler varsa bunlari hayata gecirmesidir, sevgiler

selam yine ben :)

bugün gördügüm rüyada, dün iki kiz arkadasimla görüsmüstüm ondan dolayi ikisinide rüyamda
görmüs olabilirim diye düsünüyorum.. biriyle ayni okuldayiz digeri ise ablaminda arkadasi bize gelmisti..
rüyamda ise bu iki arkadasimi bizim evde gördüm.. bir an bakip süpriz yapip bana dogum günü hediyesi veriyorlar..
dogum günüm güyya gecmis.. onlarsa simdi hediye veriyorlar.. bense cok seviniyorum..

Merhaba, ruyalarda gorulen kisilerin isimlerinide verirseniz daha rahat yorum yapabilirim, cunku ruyalarda ki isimlerin anlamlari yorum icin onemlidir, sizin ruyanizda olmasindan umidi kestiginiz bir isiniz ya da bir olay tekrar surpriz bir sekilde karsiniza cikabilir, ruyanizi size gozlerinizi dort acip bu surprizi kacirmamanizi soyluyor, sevgiler

Merhaba canım bende gecenlerde gördüğüm bir rüyayı paylaşmak istiyorum ..

Rüyamda evleniyorum evimin önü kalabalık davullu zurnalı düğün yapılıyo ama benim ailemden sadece yengemle annem var baskada kimse yok evlendiğim kişiyi bilmiyorum tanımıyorum ama cok kalabalık evimin önü gelinlikle dolaşıyorum ortalıkta ..

ßu arada ben nişanlıyım canım gördüklerim bu kadar umarım acıklayıcı olmustur şimdiden teşekkürler a.s.

Merhaba,bilincaltinizda su siralar nisanlinizla ilgili korkulariniz, onu taniyamama endisesi yasiyor olabilirsiniz ve bunu muhtemelen pek fazla kisiyle konusamiyorsunuz cunku ruyanizda yaninizda sadece anneniz ve yengeniz var, ruyanizin mesaji kendinizi yalniz hissetmemeniz ve bunu paylasabilmeniz, sevgiler

Canımcım benim rüyamı da yorumlarsan sevinirim. otobüste yolculuk yapmak anlamını bulamadım internette hatta erkek arkadaşım da yanımda mola falan veriyor otobüsten iniyoruz ama sonra uyandım.

Merhaba, otobus sembolunun aslinda ruyalarda gordugumuz hicbir sembolun tek basina anlami yoktur, baska sembollerle birlestiginde ruyamiz anlam bulur, sizin ruyanizda ise fazla detay yok o yuzden net soyliyemiyecegim fakat ihtimallari yazabilirim, ya erkek arkadasinizla kendinizi sosyal ortamdan uzaklastirmissiniz ruyaniz size daha sosyal olmanizi soyluyor ya daikiniz fazla vakit gecirmis olup vaktinizi biraz da kendinize ayirmanizi soyluyor olabilir , fazla detay olmadigindan bu kadar yorumlayabiliyorum, sevgiler

Back