günaydın herkese ... ne ilginç rüyalar görmüşsünüz ...
nesrincim ben de 2 gün önce gördüğüm rüyayı hatırladığım kadarıyla yazayım;
bir olay olmuş... olay ne hatırlamıyorum ama herkesi etkileyen bir olay... kocaman bir alandayım... evler ; binalar ; yollar yok ... yani hepsi yıkılmış sanki ama viran değil etraf... kalıntıları da yok... ben ve ailem varız baraka gibi bir yerde... başka kimse yok ama ... kimse kalmamış... sonra akşam oluyor ben biraz uzağa gidiyorum uyumak için... ama uyuduğum yerden o barakayı görebiliyorum...
sabah olup uyandığımda başka insanların geldiğini görüyorum... aileme söylemek istiyorum ama insanlar bir anda yanımda oluyorlar... yabancı ama onlar... ingilizce konuşuyorum ; yardım etmeye çalışıyorum... ama sonra ailemin yanına gideceğimde baraka yok... başka yapılar yapılmış ve ben nerde olduklarını bulamıyorum... sonra binalar filan tekrar belirmiş ama modern bir şehir gibi değil... daha alçak binalar var... bir yere giriyorum çok ilginç ama ordan çıkarken okan bayülgeni görüyorum... dilimi konuşan bir o var sanki... onla çıkıyoruz dışarı ... gerisini hatırlamıyorum :)
okan bayülgene kadar olan kısmını yorumlasan yeter sanırım :)
Merhaba, hayatinizda bir takim kayiplar oldugunu dusunuyorsunuz ya da bu sizin korkunuz, yogun bir yalnizlik duygusu olmus, okan bayulgen size neyi hatirlatiyor bunu sakin bir kafayla dusunun ve size ne hatirlatiyorsa onu hayatiniza gecirmenizi tavsiye ederim. sevgiler