• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruya yorumluyorum

kzıımın karnı tamamıyle kızıl kızıl nokta nokta lekelerle doluydu
hem paniğim hem de eşimi sakinleştiriyorum
diyorumki korkma ama fatih ceren kızamık olmuş
sonra sibel canın evine gidiyorum neyse
3 çocuğuda var evde
karnını bi açıp bakıyoruz ki cerenin lekeler elma olmuş
kzıımın karnında bir sürü kocaman kocaman elmalar yapışık
nası bi rüyaydı ya nası sabah ettiğimi bilmedim
yavrum hasta olmaz inş
rüyamı neye yoruyosunuz sizce anlamı ne

nesrin tatlım merakla bekliyorum yorumunu diğer arkadaşların rüyalarını yorumlamışsın benim rüyamıda yorumlarsan sevinirim

gördüğüm rüyayı tekrar yazıyorum ''Merhaba nesrin 77 ben aynı gece 2 tane ayrı rüya gördüm birinde seksi bir iç çamaşırı alıyordum jartiyerli ama rengini hatırlamıyorum tam ya siyah yada kırmızıydı ikinci rüyamda da bebek emziriyordum yorumlarsan sevinirim teşekkür ederim şimdiden ''

Merhaba, sol goz oldugunu yazmissiniz , bende bunu sordugumu hatirliyorum fakat ruyanin tamamini maalesef hatirliyamiyorum, takdir edersinizki gun icinde bircok ruya yorumluyorum, tekrar tek tek o ruyayi bulmam zor olacak, zahmet olmazsa ruyayin tamamini gonderirseniz yorumlayabilirim, umarim anlayis gosterirsiniz cunku herkese cevap vermeye calisiyorum, sevgiler
Anlıyorum rüyam aynen şöyleydi:

annemin eski oturduğu apartmanın balkonundayım .Hava karanlık balkonun olduğu yerdeki arka bahçeye 4-5 tane adam geliyor ve adamlar çok şiddetli kavga etmeye başlıyorlar.Birbirlerini öldüresiye dövüyorlar annemle ben ağlıyoruz ayy öldüler diye..Alt katlardaki komşulardan bi kadın çıkıyo yapmayın ne olur kavga etmeyin diye içlerinden uzun boylu adam kadına yaklaşıyor ve kadının sol gözünü çıkarıyor.Adam bizim balkona doğru kafasını kaldırıyor anne hemen içeri girelim bu adam bizede bişey yapacak diyorum ve panik içinde içeri giriyoruz....Korku filmi gibiydi valla uyandığımda hala korkuyordumm :(

Son düzenleme:
merhaba nesrın hanım ruyamda dun ben ve annem akıl hastanesıne yatıyormusuz cok genıs buyuk bı hastane odalar var bızım kaldıgımız kendımıze aıt bır oda var.orda olen bır arkadasımıda goruyorum.bız kalıyormusuz gunlerce arkamızdan babamda hastaneye gelıyor.cok etkılendım sızce ne olabılır.

merhaba, bugün rüyamda böcek eziyordum. Halının üstünde gezen birkaç böcek görüyorum. normalde çok korkarım rüyamdada korkuyorum. ayağımda terlik olduğu için basıp öldürmeye çalışıyorum .bazıları bastığım halde ölmemiş oluyor ve tekrar basıyorum .ama en sonda öldürdüğüm zannettiğim beni sokmuş bacağımdan .bacağım elma büyüklüğünde hızlı bir şekilde şişiyor. ayrıca birkaç damlada ısırdığı yer kanamış.yorumlarsan çok sevinirim canım. rüyalarımda yılan sokmaları böcek sokmaları sülük yapışmasını çok göryorum genel olarakta bunları söylersen sevinirim .Mesela rüyamın birinde koluma bir sülük yapıimıştı ve kanımı emiyordu çok canım yanıyordu. Çıkartmak için çok uğraştım ama en sonunda sülük küçülüp büzlmüştü ve bende kolumdan koparmıştım. bu r
üyayı aylar öncesinden görsemde hala etkisindeyim. yardımcı olursan çok sevinirim canım.

nesrincim yorumun için sağol, hangi bacağımı soktuğunu sormuşsun .Sağ bacağımın dizkapağının birazcık altıydı etli kısmı.tekrardan teşekkürlere.

merhaba nesrin hanım
2 gecedir rüyamda evimde su görüyorum
1.gece evimin en küçük odası olan arka odaya yağmur yağmış ama yağmuru görmüyorum
orda kanepem var kanepeye dokunuyorum ıslak yerlere bakıyorum ıslak garip bi duyguyla uyanıyorum
2.gece bu seferde oturma odama su basıyor
doğal gaz sobasının üstünden su borusu varmış patlamış ve her yer ıslak ne hissettiğimi tam hatırlayamıyorum

neler oluyor böyle anlamıyorum yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

slm dun gece annaem benı ruyasıda gormus.dugunum oluyormus (bu arada benevlıyım) cokguzel boncuklu bır elbıse gıyıyormusum.annem kızımbu elbıse sana bıyuk gelır ırı bı ınsan sıgar dıye benle konusuyormus.sonra dugunde pasta dagıtılıyormus herkese.annem dugun halkına bıtırmeyın pastaları cocuklarıma kalsındıyormus.kayınbabamda evet bıtmesınkalsın bıraz dıyormus.yorumlarsanız sevınırım

slm arkadaşım beni rüyasında görmüş benim evime geliyormuş.ocakta 3 tane tencere varmış. içinden de ben gelicem diye büsürü yemek yapmış diye geçirmiş. sonra tezgahımın üzerinde pirinç taneleri varmış ölçü küreği ile birlikte heralde pilavda yaptı demiş içinden. sonra içeriden bi tane erkek sesi gelmiş. telefonla konuşuyormuş ama ne dediği anlaşılmıyormuş.ben gidip bakmışım. eşim gelmiş allah allah ne zaman geldi hiç duymadık demişim. şimdiden teşekkür ederim canım.

selam yine ben :)

bugün gördügüm rüyada, dün iki kiz arkadasimla görüsmüstüm ondan dolayi ikisinide rüyamda
görmüs olabilirim diye düsünüyorum.. biriyle ayni okuldayiz digeri ise ablaminda arkadasi bize gelmisti..
rüyamda ise bu iki arkadasimi bizim evde gördüm.. bir an bakip süpriz yapip bana dogum günü hediyesi veriyorlar..
dogum günüm güyya gecmis.. onlarsa simdi hediye veriyorlar.. bense cok seviniyorum..

nesrin ben dünden beri yorumunu bekliyom ama ?? benimkine bakcan mı tatlım

Merhaba nesrin 77 ben aynı gece 2 tane ayrı rüya gördüm birinde seksi bir iç çamaşırı alıyordum jartiyerli ama rengini hatırlamıyorum tam ya siyah yada kırmızıydı ikinci rüyamda da bebek emziriyordum yorumlarsan sevinirim teşekkür ederim şimdiden

Merhaba, eger siyahsa disilik kimliginizi kabul etmeniz gerektigi, eger kirmiziysa kadinlik ve cinsellikte kendinizi guclu goruyorsunuz, diger ruyanizda ise yapmaniz gereken, ortaya cikarmaniz gereken ya da eger farkindaysaniz yeteneklerinizi hayata gecirmeniz gerekiyor, ruyaniz eyleme gecmeniz gerektigini belirtiyor, sevgiler

Çalıştığım şirketteki müdürün hüngür hüngür ağladığını gördüm rüyamda..Bir anlamı varmıdır bilemiyorum ama yorumlarsanız sevinirim

Merhaba, ruyanizda detay olmadigi icin yapacagim yorum sagliksiz olacaktir, bu yuzden biraz daha detay anlatirsaniz yorum yapabilirim, sevgiler

canım iyi geceler dün gece rüyamda eşimin öldüğünü görüyordum gitti gitti diye cıglıklar atıyordum.ne anlam geliyor sence

Merhaba,, hayatinizda yeni bir baslangic olabilir, olumsuz davranislarin sona ermesi olabilir kisacasi eskinin bitisi ve yeninin baslangici, ruyaniz olumlu guzel yeniliklerin habercisi olmus, yapmaniz gereken degisimi kabul etmek, sevgiler

Son düzenleme:
Merhaba canım bende gecenlerde gördüğüm bir rüyayı paylaşmak istiyorum ..

Rüyamda evleniyorum evimin önü kalabalık davullu zurnalı düğün yapılıyo ama benim ailemden sadece yengemle annem var baskada kimse yok evlendiğim kişiyi bilmiyorum tanımıyorum ama cok kalabalık evimin önü gelinlikle dolaşıyorum ortalıkta ..

ßu arada ben nişanlıyım canım gördüklerim bu kadar umarım acıklayıcı olmustur şimdiden teşekkürler a.s.

canım ben de dün rüyamda ailemden birkaç kişi var yanımda. Birden yer acayip sallanıyo. Deprem diyorum ve korkup şahadet getiriyorum ve okuyup dua ediyorum. Duruyor. Ardından tekrar sallanıyor. Bu şekilde bikaç kez oluyor ve ardından dualar aynı şekilde ve sonra uyandım.Yorumlarsan sevinirim.

Merhaba, ruyalarda gorulen dogal felaketler, olumler, hep koklu degisimin habercileridir, yasaminizda degisimler olacaginin haberi verilmis, bunlar kesinlikle olumlu degisimler olacaktir, degisimi kabul edip, tanriya dua edin, sevgiler

Slmlar bende rüyamı anlatmak istiyorum bir kaç gün önce karınca beslediğimi sonra karıncanın küçük kurtcuğa dönüştüğünü ve normal insan gibi doğum yaptığını gördüm(yani doğurdu resmen) ama bu kendisi kahverengiydi yavrusu beyazdı
yorumlarsanız sevinirim umarım kötü değildir :çok üzgünüm:

Merhaba, hicbir ruya kotu degildir hepsi kisisel gelisimiiz icin gonderilmis mesajlardir, bu yuzden olumsuz sandiginiz bir ruyadan korkmayin lutfen, ruyanizin yorumu ise hayatinizda bu donem galiba biraz fazla sorumluluk almissiniz ve cok fazla calisiyorsunuz, ruyanizin size olan mesaji kendinize yonelin, hayatinizda cok fazla yuk almayin, mutlaka gereksiz yukleride almissiniz ki tanri sizi korumak adina hemen mesajini yollamis, sevgiler

kzıımın karnı tamamıyle kızıl kızıl nokta nokta lekelerle doluydu
hem paniğim hem de eşimi sakinleştiriyorum
diyorumki korkma ama fatih ceren kızamık olmuş
sonra sibel canın evine gidiyorum neyse
3 çocuğuda var evde
karnını bi açıp bakıyoruz ki cerenin lekeler elma olmuş
kzıımın karnında bir sürü kocaman kocaman elmalar yapışık
nası bi rüyaydı ya nası sabah ettiğimi bilmedim
yavrum hasta olmaz inş
rüyamı neye yoruyosunuz sizce anlamı ne

Merhaba, korkmayin ruyaniz cok guzel, kiziniz cok guclu, elma sembolu bereket verimdir, hayatta olumsuz baktiginiz bazi olaylarin firsata donustugunu goreceksiniz, sevgiler

Canımcım benim rüyamı da yorumlarsan sevinirim. otobüste yolculuk yapmak anlamını bulamadım internette hatta erkek arkadaşım da yanımda mola falan veriyor otobüsten iniyoruz ama sonra uyandım.

Back