• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruya yorumluyorum

Merhaba ruyanizda fazla detay olmadigi icin maalesef yaptigim yorum saglikli olmaz, daha net anlatacaginiz birseyler varsa tekrar yazin lutfen, sevgiler

rüyada yumurta görmek ,hamilelik,dünyaya bebek geleceğini işaretmiş..öyle yorumladı bir kaç kişii,ama yindede size de sormak istemiştiim ama yinedee çok teşekür ederiiiim sağoluuun cevap yazdığınız için..size kolay gelsin sağlıcakla kalın sevgilera.s.

merhaba bende bugun size danışmak istedim yorumlarsanız sevinirim...

şimdiki eşimle rüyamda yeniden evlendiğimizi gördüm..bu gelinlik tam istediğim gibi diyorum eşime.ilk giydiğim böyle değildi diyorum.karşaşa şamata takılar filan takılıyor yeniden bizlere..ama herşey o kdar güzel di ki çok mutluydum.bu ne anlama geliyor

merhaba...
dün gece rüyamda koca bir tabak peynir verdiler bana çok güzel görünüyordu.birde sebze gördüm çok domates falan...kuruyemiş yiyordum..yani anlayacagınız bir sürü yiyiecek gördüm ama en çok peynir dikkatimi çekti...yorumlarsanız seviniri...

nesrincim yorumun için sağol, hangi bacağımı soktuğunu sormuşsun .Sağ bacağımın dizkapağının birazcık altıydı etli kısmı.tekrardan teşekkürlere.

Mrb bende siz bu işin eğitimini almış bir insan izlenimi uyandırdınız, sıradan yorumlar değil; Ben özellikle bir rüyamı değil ama sık sık gördüğüm rüyaları anlatacağım, rüyamda sürekli ailemden birini kaybettiğimi görüyorum, bu bazen kardeşim bazen annem, bazen de sevdiğim birinin bi başkası kavga edip ciddi saldırılarla boğuştuğunu görüyorum, o an kendimi çok çaresiz hissediyorum, elimden bişey gelmiyor.

bende geçen gün rüyamda yeşillik bir alandayım
yerler çim
yerde bir yumurta var ama yumurta normal yumurtalardan büyük
yerden alıyorum yumurtayı
2 elimle tutarken birden yumuta çatlıyor ve içinden civciv çıkıyor
civcivde normal civcivlerden büyük (güvercin kadar)
sonra ayyy ne oldu derken civciv uçmaya başlıyor ve ısrarla kafama konmaya çalışıyor ben kaçıyorum eğiliyorum o konuyor

sizce bu rüya ne anlama geliyor ben çok etkilendim

slm benim rüyamida yorumlarsan çok sevinirim biraz karisik ama hatirladigim kadariyla belirgin seyleri anlatmaya calisacam

ilk olarak esim annemve ben neyin uzerinde oldugumuzu haturlamiyorum ama
havadayiz biyere gidiyoruz ama ben düsmekten cok korkuyorum
sonra bir apartmana geldik girerken heryerde fareler vardi hepside siyah
ve bir daireye girdik sonra askerler geliyor tam olarak asker degil ama elleri silahli kisiler bizleri topluyor biyere götürüp yanyana oturdurtular ve üzerimize ates ettiler ama bize bisey olmadikafamçokkarıştı

bukadarini hatirliyabildim ben ikizler burcuyum ve hergün film gibi rüyalar görüyorum az çok kendimle yorumlamaya calisiyorum ama bilincsizce sen yorumlarsan sevinirim:sm_cool:

Bende dün gece hatırlayabildiğim kadarıyla bir böcek gördüm.. kene gibi bişeydi ama büyüktü..
Kaçıyorduk ev halkı o böcekten ve öldürmeye çalışıyorduk..
Çünki zehirliydi bizlere zarar vericekti..

Şimdiden tşk ederim yorumlarsanız..

ya ben sizi tekrar rahatsız ediyorum ama akşam çok korktum
rüyamda bi erkek karşımda çırılçıplak ben onu keseliyorum her yerini sonra annein yanına gidiorum diorum ki ben yatak odasında yatayım olmaz korkarsın dio nese oturma odasına giriorum merdivenlerden bişey göründü odanın içine kaçtım can havliyle sonra bi daha çıktım odadan bi daha girerken bacağımdan yakaladı karşıma bi çıktı bildiğin cadı suratı yemyeşil iğrenç bir suratı var onu benden başka kimse göremio ablam içinden geçti cadının ablamın içine girdi ablama vurmaya çalışıom yumruk hızlı gidio suratına gelince yavaşlıo boğazını sıkıorum beni öldüremezsin yok olmam sabaha kadar beni çekiceksin böle dedi çok korktum yorumlarsan sevinirim birde bi sınav kazandığımı gördüm

Merhaba nesrin 77 ben aynı gece 2 tane ayrı rüya gördüm birinde seksi bir iç çamaşırı alıyordum jartiyerli ama rengini hatırlamıyorum tam ya siyah yada kırmızıydı ikinci rüyamda da bebek emziriyordum yorumlarsan sevinirim teşekkür ederim şimdiden

Merhaba Nesrin,

Böyle bir konu açman çok güzel .. Ellerine sağlık canım... Ben bebek bekliyorum ... Bebeğimi hep erkek olarak gördüm rüyalarımda hatta hamile olduğumu öğrenmeden önce de hep erkek bebeğim oluyordu kucağımda ona bakıyordum.. Tarama için druma gittiğim gün drum kız dedi. Cinsiyetini öğrendiğim günün gecesi rüyamda evime o kadarçok insan geliyordu ki.. Sürekli kapı açıyordum.. İçeri alıp almadığımı hatırlamıyorum ama sürekli kapı açıyordum yeni misafiler gelmiş.. Hatta tanımadığım insanlarda geliyordu. Yeşil başörtülü yeşil mantolu bir kadın geldi onu hatırlıyorum ve son olarak da abim geliyordu... Abim yurtdışında şu an. Bunun anlamını çok merak ediyorum canım..

Bir de son olarak çok kötü bir rüya gördüm... Annem benden birşey gizliyor söylemiyor.Öğrenmemi istemiyor. O kadar çok ısrar ediyorum ama en sonnda bir şkilde öğreniyorum ki anneme tecavüz edilmiş.. O kadar üzülüyorum ki bağıra bağıra ağlıyorum.. Sonra bunu yapanların peşine düşüyorum.. Ama peşindeyken uyanıyorum...

Bu kadar canım.. Yorumlasan da yorumlamasan da çook teşekkür ederim... Fikirlerine sağlık...

Merhaba, bebeginiz dunyaya gelmesiyle birlikte hani hep derler ya bebek kismetiyle gelir diye, hayatinizda bircok firsat la karsilasacaksiniz, hepside birbirinden hayirli guzel firsatlar, hatta uzak sanip beklemediginiz firsatlarda karsiniza cikacak, bu zamanlari iyi degerlendirmenizi tavsiye ederim, diger ruyaniza gelince hayatiniza, kisiliginize baski ve mudahale hissediyor olabilirsiniz ya da boyle bir durum karsisinda kalmak sizi bilincalti korkutuyor, bu korkunuz ruyaniza yansimis, bu korkuyu "kendi kararlarimi en saglikli bicimde kendim veriyorum" diyerek bilincaltina yerlestirdiginizde bu tarz bir ruya gormezsiniz, sevgiler

Çalıştığım şirketteki müdürün hüngür hüngür ağladığını gördüm rüyamda..Bir anlamı varmıdır bilemiyorum ama yorumlarsanız sevinirim

günaydın nesrin77
rüyamda sol dizimden iri solucan tarzı bir şey çıkıyor, birini peçeteyle çekip alıyorum, bir daha çıkmaya başlıyor dizim parçalanıyor ve içinden parça parç etler vs. çıkıyor, yere dökülüyor, bu sırada kızkardeşim geliyor ona "korkma" diyorum gelip yakında bakıyor bu arada dizimdeki yaranın üzeri kapanmış, iyileşmeye başlamış...yorumlarsan sevinirim:utangac:

Merhaba, gecmiste yasadiginiz olumsuz bir durumu gunumuze tasiyorsunuz ve kardesinizle ilgili sorumluluk almissiniz, ama ruyanizin guzel tarafi bu olumsuzluk iyilesmeye baslamis, fakat iyilesmeye basladiginin farkinda degilsiniz ki tanri bu mesaji gondermis size, gecmiste yasamayin ve kendinizden daha fazla bir baskasini dusunmeyin, sevgiler

meraba nesrin cim yorumun için teşekkürederim a.s.dün gece rüyamda görümcemi gördüm bana gelmiş oturuyoduk .görümcemle birbirimizi sevmeyiz görüşmeyiz hiç aklımdada yok hayırdır inşallah:uhm:

Merhaba bu küslük, darginlik, kirginlik ruyalarinda o kisiyi gormemizin sebebi o kisiyi kafamizda affedip birakmamiz icindir, cunku siz farketmesenizde bu ufacikda olsa olumsuz durum hayatimizda tikanikliklara ve birseylerin bir turlu yolunda gitmemesine sebep olur, burada yanlis anlasilan birsey vardir, dargin oldugunuz kisiyle gorusun demiyorum, ama o kisiyi size ogrettigi olumsuzluklar icin affedip hayatinizdan ucurun gitsin, o ogrettigi seylerle bir daha karsilasirsaniz yapmiyacaginiz icin, size tecrube kazandirdigi icin tesekkur edin ve birakin, o yuzden kus oldugumuz kisileri goruruz, sevgiler

nesrin hn yorumunuz için tekrar çok teşekkürler gerçekten çok güzel yorumluyorsunuz sanki beni tanıyo gibisiniz :) size arkadaşımada bahsetmiştim oda sizi çok merak etti ve bir rüyasını yorumlatmak istiyor yorumlarsanız çok mutlu olcağız şimdiden teşekkürler a.s.
rüya şöyle arkadaşım aynı iş yerinde çalıştığımız bi arkadaştan kalem almaya odasına gidiyo o sırada kardeşi küçük bir bebek getiriyo buda onların kardeşiymiş bu bebek kundakta yada bornoz gibi bişeyde sarılı sonra arkadaşım kalem aldığı arkadaşla konuşurken bebeği koltuğa bırakıyo sonra çocuğun altına yaptığını görüyo yeşil yeşil büyük tuvaletini yapıyo bu sırada arkadaşım çocuğun poposunu kapatarak lavaboya koşuyo ve eline kakasının dolduğunu hissediyo çocuğun altını yıkıycak ama elektrikler olmadığı için soğuk suyla yıkıyo beyaz peçetelerle kuruluyo pislik birazda ona bulaşıyo bu srada küçük kardeşi geliyo tuvaletini yapmak için ama klozetin yanına yapmaya çalışıyo arkadaşımda ona kızıyo sonra başka bir odaya giriyo orda bebek malzemelri var bez pudra vs. gibi bi taraftan altını kapatnaya uğraşıyo bi yandanada kardeşine kızıyo atlet falan bul bebek soğuktan ölcek diyo bebeğin altını bağlarken uyanıyo,bu arada bebek kız çocuğu ve yüzü esmer ve çirkin bir bebek.

Merhaba, arkadasiniz kendi yetenekleri dogrultusunda yeni bir firsatla karsilasacak, ama icindeki yetenegi cikarmasi lazim, yeteneginin farkindaysa ustunuze gitmesini tavsiye ederim cunku bu onun icin cok hayirli olacak, sevgiler

Günaydın iki gündür muhabbet kuşu görüyorum. ilk günkü sapsarı olgun çok güzel kafesin içindeydi. bugünkü kafesin içinde çok fazlaydı bir tanesi beni kalçamdan ısırdı. canım çok acıdı. kafesin yanında bir de akvaryum vardı. kalabalığa girdim düğün ortamıymış..ama gelini tanımıyorum..orta yaşlı ama saf kolunda bileğinden dirseğine kadar altın bilezik vardı. Annemle beraberdik. Sonra ben düğün evimi bilmiyorum bir eve odaya girdim..sokaklarda hatta düğün yerinde çocukluk aşkımı arıyorum göremiyorum.

Eşimde tırnaklarını kesmiş acımış.babasıda öyle derinden kesersen acır tabi demiş.

yorumlayabilirmisin teşekkür ederim.

Merhaba, hayatinizda sizde aslinda var olan konusmayi, sohbeti , eglenceli iletisimi kapatmissiniz ve bu da artik sizi rahatsiz etmeye baslamis, ruyaniz size gecmiste birseyler aramamanizi yani gecmisi sevgiyle ugurlayip gunumuz icin iletisimi yogunlastirmanizi soyluyor, esiniz ise hayatinda ki bazi seyleri temizlemeye calisiyor bunu yaparkende biraz kendini yormus olmali, sorunlari cozmek icin kendini bu kadar yormayip biraz hayati akisina birakmasi onun icin iyi olacak, sevgiler

Back