dün rüyamda çok karışık şeyler görmüştüm ama net olarak aklımda bi muhabbet kuşu vardı. dudaklarıma yaklaştırıyordum elimde tükürüğümü içiyordu. yazmak istemedim buraya hergün hergün yazıyo gereksiz bi rüya diye. kuş haber derler hep öyledir büyük ihtimalle dedim kötüye falanda yormadım. memleketimdeki arkadaşımın vefat haberini aldım. çok üzgünüm. umarım bu gördüğüm kuşla alakası yoktur konuşabilirdim son kez düşüncesi bitirdi beni.
Merhaba, oncelikle basiniz sagolsun, ruya gordugunuzde yazmaktan cekinmeyin ben yorumlamaktan cok keyif aliyorum, sadece bazen yorumlarim gecikebilir bunun icin sizlerden anlayis bekliyorum. Ruyaniza gelince lutfen muhabbet kusunu ya da her hangi bir kusu haber olarak beyninize kodlamayin,hele boyle olumsuz bir haberden sonra kus sembolunu olumsuz haber olarak beyninize kodlanabilir bunu kafanizdan atmaya calisin, ruyanizda fazla detay olmadigi icin ihtimalleri yazicam birincisi, toplumda aranan, sohbeti sevilen bir kisisiniz ya da su zamanlar yalnizlik duygusu hakim ve konusacak, dertlesecek birilerine ihtiyaciniz var, kotu ruya yoktur mesaj almamiz gereken ruyalar vardir, sizin ruyanizda cok guzel, sevgiler