• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruya yorumluyorum

dün rüyamda çok karışık şeyler görmüştüm ama net olarak aklımda bi muhabbet kuşu vardı. dudaklarıma yaklaştırıyordum elimde tükürüğümü içiyordu. yazmak istemedim buraya hergün hergün yazıyo gereksiz bi rüya diye. kuş haber derler hep öyledir büyük ihtimalle dedim kötüye falanda yormadım. memleketimdeki arkadaşımın vefat haberini aldım. çok üzgünüm. umarım bu gördüğüm kuşla alakası yoktur konuşabilirdim son kez düşüncesi bitirdi beni.

Merhaba, oncelikle basiniz sagolsun, ruya gordugunuzde yazmaktan cekinmeyin ben yorumlamaktan cok keyif aliyorum, sadece bazen yorumlarim gecikebilir bunun icin sizlerden anlayis bekliyorum. Ruyaniza gelince lutfen muhabbet kusunu ya da her hangi bir kusu haber olarak beyninize kodlamayin,hele boyle olumsuz bir haberden sonra kus sembolunu olumsuz haber olarak beyninize kodlanabilir bunu kafanizdan atmaya calisin, ruyanizda fazla detay olmadigi icin ihtimalleri yazicam birincisi, toplumda aranan, sohbeti sevilen bir kisisiniz ya da su zamanlar yalnizlik duygusu hakim ve konusacak, dertlesecek birilerine ihtiyaciniz var, kotu ruya yoktur mesaj almamiz gereken ruyalar vardir, sizin ruyanizda cok guzel, sevgiler

Tekrar merhaba, yorumlarınız için tşkler, detay istemişsiniz; Hatırladığım son rüyada erkek kardeşim bi adamla kavga ediyor, ikisinden biri ölecek diye ödüm kopuyor, o arada kardeşim eline bi bıçak geçiriyor o kadar kötü oluyorumki çaresizce çırpınıyorum, rüyanın sonunu hatırlamıyorum ne yazıkki..Birde ben rüyalarımda daha önce hç görmediğim yerleri görüyorum, her nasılsa? Tşkler tekrar.

Merhaba, erkakler konusunda kaliplasmis iki dusunceniz var aslinda bunun ya farkindasiniz ya da biraz uzerinde dusunurseniz farkedeceksiniz, bu iki kaliplasmis dusunceyi farketmeden atmaya calissanizda bilincalti onu ister istemez geri cekiyor, ruyaniz bu iki dusunceden kurtulmaniz gerektiginiz soyluyor, sevgiler

merhaba rüyasında bi arkadaşım beni hamile görmüş,erkek çocuğa hamileymişim ancak yüzümde de siyah kıllar varmış.. çok merak ettim araştırdım bulamadım.yorumlarsan sevinirim.şimdiden teşekkürler..

Merhaba, ruyanin yorumunu ruyayi goren kisiyle alakalidir yani bu yorum arkadasiniza ait, ruyanin yorumu arkadasiniz yeni bir baslangic oncesinde olabilir fakat bu baslangicla ilgili endiseleri var, ruyasinin mesaji endiseleri birakip yaradana ve hayata guvenmesi olacaktir, sevgiler

kizlar bana da bir yoruuuuum

sevgilimin ruyamda bana beyaz sedeften bir yuzuk aldigini kendi elleri ile parmagima taktigini gordum ayni yuzugun siyah sedef rengini de kendisine almisti.. ayrica bu sedef yuzugun kolye kupe takimi da vardi.. ve inanilmaz guzeldi..
bunu sabah sevgilime anlattgimda ayni gece ruyasinda evlendigimizi gordugunu soyledi..
sizce bunlarin bi anlami var midir??

Merhaba, ruyaniz cok hos, sevgilinizle birlikte daha guzele, saf ve temiz bir yolda yol aliyorsunuz ancak sevgilinizle ilgili ufacikta olsa bir olumsuz dusunce olabilir bir konu hakkinda, fakat cok ciddi seyler degil, sevgiler

merhaba canım nesrin benimde çook sevdiğim arkadaşımın ismi ne güsel şey yapıyosun canım ya bende anlatmak istiyorum yorumlarsan sevinirim arkadaşım görmüş balkondan konuşuyomuşuz yanımda bi çocouk ve beyaz bi köpek varmış benim gördüğümde öğratman arkadaşımdan misafirim gelmiş peynir aldım biber ve haşlanmış yumurta aldım misafire yemek yapmak için aldıklarımın parası çok geldi ve eşim denize giriyo bi taşalrın arasından yılan geşip gitti sahile bitane balık geldi ve sahilde taşların arasında kocaman kurbağa vardı yuvasına girdi böle bişiler gördüm canım biraz uzun oldu ama eline diline sağlık

slm. arkadaşım ..
ben genel olarak gördüğüm bir rüyayı sormak istiyorum size ..
araştırmama rağmen açıklayıcı bişi bulamadım..
benim çevremden ve aileden bir kaç kişiyle problemlerim oldu ..
ve görüşmeyi tamamen bıraktım onlarla pişmanda değilim ve asla istemiyorum..
ama mütemadiyen ruyama giriyorlar ama aynı gerçekte olduğu gibi küs şekildeyiz ruyamdada ama barışıyor halimizi görüyorum çoğunlukla kendi kendime hayıflanıyorum ya neden affettim ben görüşmek istemiyorum diye :kızgın:
sizce bu ne anlama geliyor :uhm: yorumunuz için teşekkürler a.s.

Bende hemen hemen her ruyamda kendimi trende goruyorum.
Onceki ruyalarimda trende normal gidiyoruz sonra yanlis bi raya girmis oluyo. Arka arka gidiyo ray degistiriyo. Ama hep arka arka giderken goruyorum. Bugunde yine trendeyim. Tren hiphizli giderken bir anda duruyo. Raylarin ustunde polis arabasi varmis o yuzden duruyo. Sonra polis arabasi raydan cekilip bize dogru geliyo. Trenin makinisti sanki treni eline aliyo gibi degisik bisey oluyo sallayarak bayirdan cikariyo treni.

Bide ruyamda erkek arkadasim mesaj cekiyo. Mesajda da ''bugunlerde gunlerim hep trende geciyo. Kardesim ayaga kalkti simdi herkes kalkti diye'' yaziyo.

Bide erkek arkadasimla yeni basladigimiz siralarda bi ruya gormustum.
Bi sinifta oluyoruz. Normal ders yapiyoz. Sonra ben bunun defterine bakmak icin aliyorum ondan. Defteri aciyorum her sayfasinda seyma diye bi kiz ismi yaziyo. Bazi yerlerde cok buyuk harflerle bazi yerlerde kucuk..

Biraz cok oldu sanirim:uhm:

Merhaba ruyalarinizi butun olarak yorumlayacagim, manevi anlamda buyumeye ihtiyaciniz var, hayat anlaminda daha ogreneceginiz cok sey var, aslinda ogrenmeye calisirken ve de baslamisken kendi icindeki ego, kati kurallar bir sekilde buna engel oluyor, ruyanizda ki polis arabasi aslinda kendi icinizde sizi durduran egonuz, bu yuzden tren geri gitmeye basliyor. ruyanizda cok net isim gormussunuz bu isimlerin anlamlari bizim icin cok onemli, seyma isminin anlami 1-Bedeninde ben veya benzer bir izi olanlar. 2. Hz. Peygamber'in süt kardeşi. 3-çölde bulunan serin su yani ulaşılması zor güzel şey anlamına geliyormuş, iliskinizin gidisatina gore bu 3 anlamdan birisi mutlaka sizinle ilgili, 1. anlamda sevgilinizin sizde biraktigi ya da birakacagi iz ilk zamanlar ruyanizda soylenmis olabilir (sevgi anlaminda) bu sekilde dusunebilirsin, sevgiler

merhaba canım nesrin benimde çook sevdiğim arkadaşımın ismi ne güsel şey yapıyosun canım ya bende anlatmak istiyorum yorumlarsan sevinirim arkadaşım görmüş balkondan konuşuyomuşuz yanımda bi çocouk ve beyaz bi köpek varmış benim gördüğümde öğratman arkadaşımdan misafirim gelmiş peynir aldım biber ve haşlanmış yumurta aldım misafire yemek yapmak için aldıklarımın parası çok geldi ve eşim denize giriyo bi taşalrın arasından yılan geşip gitti sahile bitane balık geldi ve sahilde taşların arasında kocaman kurbağa vardı yuvasına girdi böle bişiler gördüm canım biraz uzun oldu ama eline diline sağlık

Merhaba, hayatinizda ki manevi anlamda alis ve veris dengesini bulmaniz lazim, yani aldiginiz kadar vermek ya da verdiginiz kadar almak dengesini bulmaniz lazim, hayatta surekli verici olursak ya da surekli baskalarindan birsey talep edersek bu bizi mutsuz eder, sizin ruyanizda hayatinizda bu tarz bir sorun oldugunu gosteriyor bunu dengeleyin lutfen. balik yilan ruyanizda ise guc , kismet yaninizdan geciyor, bunlari gercek yasamda gozlerinizi acarak farketmeye calisin lutfen, sevgiler

nesrincimmmmmmm yorumunu bekliyorum canımmm:kahve::kahve:

bu nedemek oluyo şimdi!!!!!!!!!!!!!!!! rüyamda evimde oturma odamda bazı tandıklar var misafir gibi bişeler yiyoruz sofra kurulu..ve yine kapı çalıyo açıyorum ki karşımda sıraya girmiş onlarca insan bekliyo sıraolmuşlar ve ellerinde bisürü yiyecekler var her glen bişeler getirmiş ev dolup taşıyo ve ben artık kızmaya başlıyorum yetrin artık zaten evim küçük getirmeyin yer kalmadı diyorum bir yandanda odadakiler ekmeğin üztüne pembe marmelat gibi bişler sürüp bana veriyolar.. nedmek şimdi bu yorumlarmısınz.

slm. arkadaşım ..
ben genel olarak gördüğüm bir rüyayı sormak istiyorum size ..
araştırmama rağmen açıklayıcı bişi bulamadım..
benim çevremden ve aileden bir kaç kişiyle problemlerim oldu ..
ve görüşmeyi tamamen bıraktım onlarla pişmanda değilim ve asla istemiyorum..
ama mütemadiyen ruyama giriyorlar ama aynı gerçekte olduğu gibi küs şekildeyiz ruyamdada ama barışıyor halimizi görüyorum çoğunlukla kendi kendime hayıflanıyorum ya neden affettim ben görüşmek istemiyorum diye :kızgın:
sizce bu ne anlama geliyor :uhm: yorumunuz için teşekkürler a.s.

Merhaba, benim daha onceki bu tarz ruya yorumlarimi okuduysaniz eger gormussunuzdur, bir baskasina kus olmak, kirgin olmak , hayatimizdaki tum akisi engeller, hayatinizda bir yerlerde bir tikaniklik varsa inanin sebebi bu, islerimizin ilerlemesini engeller ve aksilikleri dogurur, bu tamamen kisisel gelisimle ilgili bir arastirma, isteeee bu yuzden tanri size sık sık bu tarz ruyalari gonderiyor yani bu tarz ruyalar gormeniz tesaduf degil, yapmaniz gereken en azindan kalbinizde, kafanizda onlari bagislamak, hayalinizde size kattigi olumsuzluklari ve tecrubeleri icin onlara tesekkur edin ve birakin gitsinler ama kafanizda affedilmis olarak gitsinler, soyle dusunun size yaptiklari olumsuzluklari size yaptilar ve size ogrettiler ve siz bir daha ayni hatayi bir baskasiyla yasamadiniz, bu sekilde dusunun. Ruyanizin mesaji cok acik o kisileri affetmeniz, bunu basarabildiginiz surece hem hayatinizdaki tikanikliklar kalkacak hemde bu tarz bir ruya bir daha gormeyeceksiniz, sevgiler

bu nedemek oluyo şimdi!!!!!!!!!!!!!!!! rüyamda evimde oturma odamda bazı tandıklar var misafir gibi bişeler yiyoruz sofra kurulu..ve yine kapı çalıyo açıyorum ki karşımda sıraya girmiş onlarca insan bekliyo sıraolmuşlar ve ellerinde bisürü yiyecekler var her glen bişeler getirmiş ev dolup taşıyo ve ben artık kızmaya başlıyorum yetrin artık zaten evim küçük getirmeyin yer kalmadı diyorum bir yandanda odadakiler ekmeğin üztüne pembe marmelat gibi bişler sürüp bana veriyolar.. nedmek şimdi bu yorumlarmısınz.

Merhaba, ruyanizda yakinlarinizla ve insanlarla sevgi alisverisi icinde olmusunuz, hayatinizda yeni yeni insanlar ve olaylar oluyor ya da olacak, hepsi birbirinden hayirli ve kismetli, ama ruyanizin mesaji sevgiyle kucak acmaniz, paylasmaniz gerektigini soyluyor, sevgiler

slm nesrin...avucumda 2 tane zeytin tanesii görüyorum.siyah zeytin...bide ekmek fırını görüyorum her çeşit sıcak ekmek var..yorumun için teşekkürler...

yine çok güzel yorumlamışsın cnm valla içime bikez daha su serptin ewet yaşıcağım olaylar var kestiremedğim.. bu iyi geldi teşk edrm yorumun için hakkını helal et hemi :)

yine çok güzel yorumlamışsın cnm valla içime bikez daha su serptin ewet yaşıcağım olaylar var kestiremedğim.. bu iyi geldi teşk edrm yorumun için hakkını helal et hemi :)

Ne guzel boyle seyler duymak tesekkur ediyorum, onemli olan yorumlamak degil yorumu hayata gecirmek, inanin her hayata gecirdigimiz ruya bize birseyler katiyor, ben kolay olani yapiyorum gerisi size kalmisyerimseniben sevgiler

dünki rüyami yorumladiginiz icin cok tesekkür ederim a.s.
bir süpriz bekliyor sizi, gözünüzü dört acin dediniz, bekliyorum o süprizi :):)

bugün yine degisik bir rüya gördüm cok merak ettim anlamini..
bu yüzden yorumlamanizi cok isterim..

ben yurtdisinda yasiyorum.. rüyamda ise burdaki bir eyalette yani sehir diyeyim,
ismi "kärnten" oranin, oraya ablamla tatile gitmisiz 3 günlügüne..
gercekte hic gitmedim oraya bilmedigim bir yer yani..
(belki hatirlarsiniz yine böyle 3 günlügüne arkadasim bize gelmis demistim, yani rüyami anlatmistim,yine 3 rakkami var bugünkü rüyamda yani)
neyse iste tatile gitmisiz, ve bu ülkede cok tarlali yerler var, orasida tarlali bir yerdi,
hani degisik degisik bugdaylarin oldugu kare kare seklinde tarlalar olur ya,
iste aynen öyle bir yerdi ve bizde tarlanin üstüne uzanmisiz.. ve hemen yanimizda tren yolu
yani rayi var.. ve oradan mal yüklü bir ray geciyordu, ve icindeki mallara bakiyorduk..
icinde kücük kücük, küp seklinde dogranmis domuz etleri vardi, bazilarinda saman vardi,
yani sirf domuzlarla ilgili malzemeler vardi.. bende cok agir koku gelir kesin diye düsünüyordum,
biraz koku geldi sadece.. ve bi wagondaki etler, biraz kanliydi, yani domuz etleri..
ve rüyamda o sehirin reklami yapilirken tvde izliyordum.. oteldeyken galiba..
orasini tam hatirlamiyorum..

cok degisik bir rüya yine.. anlamini merak ediyorum..
yorumunuz icin cok tesekkürler..
saygilar..

Merhaba, oncelikle basiniz sagolsun, ruya gordugunuzde yazmaktan cekinmeyin ben yorumlamaktan cok keyif aliyorum, sadece bazen yorumlarim gecikebilir bunun icin sizlerden anlayis bekliyorum. Ruyaniza gelince lutfen muhabbet kusunu ya da her hangi bir kusu haber olarak beyninize kodlamayin,hele boyle olumsuz bir haberden sonra kus sembolunu olumsuz haber olarak beyninize kodlanabilir bunu kafanizdan atmaya calisin, ruyanizda fazla detay olmadigi icin ihtimalleri yazicam birincisi, toplumda aranan, sohbeti sevilen bir kisisiniz ya da su zamanlar yalnizlik duygusu hakim ve konusacak, dertlesecek birilerine ihtiyaciniz var, kotu ruya yoktur mesaj almamiz gereken ruyalar vardir, sizin ruyanizda cok guzel, sevgiler

sağol canım:çok üzgünüm:. döktürmüşsün yine. ne kibar hatunsun sen ya bayılıyorum senin gibi insanlara. alakası olmadığını söylemen iyi oldu hep böyle kalacaktı gerçekten kuş gördüm kötü bişey olacak derdim kesin.:mymeka: dediğim gibi çok karışık bi rüyaydı uyandığımda sadece kuşu elimde tuttuğumu dudağımdan tükürüğümü içtiğini hatırlıyorum okadar. iyi bir sohbete ihtiyacım var haklısın a.s.

selammm, gene ben geldim =) uzun bi aradan sonra .. :D rüyamı anlatmaya başlıyım: ilk defa rüyamda deniz görmedim yaa, çok şaşırdım :D her rüyamda deniz oluyor.. deniz kenarında falan da oturmuyoruz ama.. deniz görmenin manası ne bu arada? ama böyle, turkuaz, açık mavi falan olmuyo, koyu renk, biraz dalgalı, derin falan.. neyse ben geçen günkü rüyamı anlatayım: rüyamda her yerde fare vardı.. evde , sokakta, ben de bu yüzden anneannemin evine gidiyorum, eve 20 metre kala falan yolda,ağaçlarda fare görüyorum, ağaca çıkmış fare, her ağaçta onlarca.. ağaçların altında da kediler bekliyo onları yemek için.. bazı fareler üstüme düşüyo, çığlık çığlığa bağırıyorum. anneannemin evine varıyorum ama orda da ağaçlarda fare var.. bir kedi atlayıp fareyi yiyor, ben de oh be sonunda yedi, neden yemekte böyle yavaş davranıyorlar, hepsi ölse de kurtulsam farelerden.. falan diye düşünüyorum

slm nesrin...avucumda 2 tane zeytin tanesii görüyorum.siyah zeytin...bide ekmek fırını görüyorum her çeşit sıcak ekmek var..yorumun için teşekkürler...

Merhaba, gercek hayatta bir konu hakkinda ya olmazsa gibi bir endiseniz olabilir, beklediginiz, istediginiz her ne ise elinize almissiniz ve bu size tum bollugu ve bereketiyle geliyor, ruyaniz size endiselenmemeniz gerektigini soyluyor, sevgiler

Back