ruya yorumluyorum

Merhaba, hayatinizda bir takim kayiplar oldugunu dusunuyorsunuz ya da bu sizin korkunuz, yogun bir yalnizlik duygusu olmus, okan bayulgen size neyi hatirlatiyor bunu sakin bir kafayla dusunun ve size ne hatirlatiyorsa onu hayatiniza gecirmenizi tavsiye ederim. sevgiler

Hatırlıyorum sol gözdü a.s

Merhaba, sol goz oldugunu yazmissiniz , bende bunu sordugumu hatirliyorum fakat ruyanin tamamini maalesef hatirliyamiyorum, takdir edersinizki gun icinde bircok ruya yorumluyorum, tekrar tek tek o ruyayi bulmam zor olacak, zahmet olmazsa ruyayin tamamini gonderirseniz yorumlayabilirim, umarim anlayis gosterirsiniz cunku herkese cevap vermeye calisiyorum, sevgiler

canım iyi geceler dün gece rüyamda eşimin öldüğünü görüyordum gitti gitti diye cıglıklar atıyordum.ne anlam geliyor sence

Merhaba, ruyaniz cok net, su an her ne yasiyorsaniz tamamen icinize siniyor, daha onceki yasadiklarinizla kiyaslamissiniz ve mutlu oldugunuzu soyluyorsunuz, sevgiler

yılan gördum ruyamda gördum hala tesırındeyım o ne demek bilen varmı

Merhaba, ruyanizin tamamnini anlatirsaniz yorumunuzu saglikli bir sekilde yapabilirim, eger yilan kolunuzu, bacaginizi soktuysa lutfen sag ya da sol hangisi oldugunu hatirliyorsaniz bunuda yazarsaniz yorumunuz daha net olacaktir, sevgiler

Merhaba. icinizde bir bosluk ve yapmaniz gereken seyler var, ruyaniz size icinizde ki heves, istek, yetenek her ne ise ona baslamanizi soyluyor, sevgiler

nesrincim yorumun için sağol, hangi bacağımı soktuğunu sormuşsun .Sağ bacağımın dizkapağının birazcık altıydı etli kısmı.tekrardan teşekkürlere.

merhaba evet yon cok onemli soruyorum fakat ruyanin tamamini hatirliyamiyorum cunku inanin cok fazla ruya yorumluyorum, tek tek o ruyayi aramakta zaman kaybi oluyor, ruyanizin tamamini gonderirseniz saglikli bir yorum yapabilirim, umarim anlayis gosterirsiniz cunku burda tek tek herkese cevap vermeye calisiyorum, sevgiler

merhaba, hayatta kaybetmekten korkuyorsunuz bu ailede olabilir, kendi kisilik, yetenek, ozguven her turlu seyi kaybetmek olabilir, bu korkuyu yendiginizde artik bu tarz ruyalar gormezsiniz, kavga ruyaniza gelince daha net ornek bir ruya anlatirsaniz yorumum daha net olacaktir, tek bir sembol uzerinden yorum yapamiyorum ruyanin butunu cok onemlidir, sevgiler

Merhaba, ruyaniz cok guzel, kabugunuzu kirma ve ozgurlesme zamani, kendiniz kisitlanmis olarak goruyor olabilirsiniz ama ruyaniz kabugunuzu kirmanizin zamani geldigini soyluyor ve bu sizin icin cok hayirli, sevgiler

canım ben de dün rüyamda ailemden birkaç kişi var yanımda. Birden yer acayip sallanıyo. Deprem diyorum ve korkup şahadet getiriyorum ve okuyup dua ediyorum. Duruyor. Ardından tekrar sallanıyor. Bu şekilde bikaç kez oluyor ve ardından dualar aynı şekilde ve sonra uyandım.Yorumlarsan sevinirim.

merhaba, karsi cins ya da cinsellikle ilgili kurallariniz ve sinirlariniz var, ama bu konuda esnek olursaniz bir sekilde hayatin her hangi bir noktasinda kaybetmekten korkuyorsunuz ve bunu muhtemelen gecmiste konusulan, yasanan bir yerlerden tecrube etmissiniz, ruyaniz size karsi cins iliskilerinde ve cinsellikte daha esnek olmanizi soyluyor, sevgiler

Slmlar bende rüyamı anlatmak istiyorum bir kaç gün önce karınca beslediğimi sonra karıncanın küçük kurtcuğa dönüştüğünü ve normal insan gibi doğum yaptığını gördüm(yani doğurdu resmen) ama bu kendisi kahverengiydi yavrusu beyazdı
yorumlarsanız sevinirim umarım kötü değildir :çok üzgünüm:

Merhaba, size ve ailenize bierseylerin zarar vermesinden korkuyorsunuz, sevdiklerim ve ben guven icindeyiz diyerek bu korkunuzu yenmeye calisin, o zaman bu tarz ruyalar gormezsiniz, sevgiler

merhaba, gercek hayattaki bir korkunuz ruyaniza cadi semboluyle girmis ve zaten ruyanizda size mesaji vermis "eger onu gercek hayatta yok etmezsen yine gercek hayatta sizin hayat akisinizi etkileyecektir, yani bazi olaylar hep bir yerlere gelip tikanacaktir" bu cadi size neyi, hangi olayi ya da kimi hatirlatiyor, bunu sakin bir kafayla dusunup bu korkunuzu bulmaya calisin, bu korkunuzu kesfettikten sonra o korkunuzun ustune gidip onu yok sayin, o zaman bir daha bu tarz ruyalar gormezsiniz, birde bu korkuyu sadece siz yasiyorsunuz aslinda ruyanizda o cadinin kimse farkinda bile degil, yani korkunuzu kendiniz secmissiniz, ruyalar yorumlari hayata gectigi surece insana fayda saglar, lutfen bu korkunuzu kesfedip onu yok sayin, sevgiler

rüyamda birkaç sefer siyah gözkalemi gördüm hiç bir yerde gözkaleminin ne olduğu yazmıyo

Merhaba, tek bir sembolle ruya yorumu yapilamaz, zaten o ruya yorumlari kitaplarininda hicbir dogru yani yok, ruyaya butun olarak bakilir, renkler, duygular, sayilar,isimler, yonler ruyadaki en ufak detay bile ruyanin anlamini degistirir, o yuzden sadece goz kaleminin anlamini bilemiyorum, fakat ruyanin butununu anlatirsaniz yardimci olabilirim, sevgiler

nesrin hanım benim rüyamı da yorumlarsanız sevinirim
iyi geceler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…