Merhaba ruyanizda fazla detay olmadigi icin maalesef yaptigim yorum saglikli olmaz, daha net anlatacaginiz birseyler varsa tekrar yazin lutfen, sevgiler
Merhaba, cikan gozun sag ya da sol oldugu hatirliyorsaniz yorumum daha saglikli olacak, sevgiler
Merhaba Nesrin,
Böyle bir konu açman çok güzel .. Ellerine sağlık canım... Ben bebek bekliyorum ... Bebeğimi hep erkek olarak gördüm rüyalarımda hatta hamile olduğumu öğrenmeden önce de hep erkek bebeğim oluyordu kucağımda ona bakıyordum.. Tarama için druma gittiğim gün drum kız dedi. Cinsiyetini öğrendiğim günün gecesi rüyamda evime o kadarçok insan geliyordu ki.. Sürekli kapı açıyordum.. İçeri alıp almadığımı hatırlamıyorum ama sürekli kapı açıyordum yeni misafiler gelmiş.. Hatta tanımadığım insanlarda geliyordu. Yeşil başörtülü yeşil mantolu bir kadın geldi onu hatırlıyorum ve son olarak da abim geliyordu... Abim yurtdışında şu an. Bunun anlamını çok merak ediyorum canım..
Bir de son olarak çok kötü bir rüya gördüm... Annem benden birşey gizliyor söylemiyor.Öğrenmemi istemiyor. O kadar çok ısrar ediyorum ama en sonnda bir şkilde öğreniyorum ki anneme tecavüz edilmiş.. O kadar üzülüyorum ki bağıra bağıra ağlıyorum.. Sonra bunu yapanların peşine düşüyorum.. Ama peşindeyken uyanıyorum...
Bu kadar canım.. Yorumlasan da yorumlamasan da çook teşekkür ederim... Fikirlerine sağlık...
günaydın nesrin77
rüyamda sol dizimden iri solucan tarzı bir şey çıkıyor, birini peçeteyle çekip alıyorum, bir daha çıkmaya başlıyor dizim parçalanıyor ve içinden parça parç etler vs. çıkıyor, yere dökülüyor, bu sırada kızkardeşim geliyor ona "korkma" diyorum gelip yakında bakıyor bu arada dizimdeki yaranın üzeri kapanmış, iyileşmeye başlamış...yorumlarsan sevinirim
meraba nesrin cim yorumun için teşekkürederim a.s.dün gece rüyamda görümcemi gördüm bana gelmiş oturuyoduk .görümcemle birbirimizi sevmeyiz görüşmeyiz hiç aklımdada yok hayırdır inşallah:uhm:
nesrin hn yorumunuz için tekrar çok teşekkürler gerçekten çok güzel yorumluyorsunuz sanki beni tanıyo gibisiniz :) size arkadaşımada bahsetmiştim oda sizi çok merak etti ve bir rüyasını yorumlatmak istiyor yorumlarsanız çok mutlu olcağız şimdiden teşekkürler a.s.
rüya şöyle arkadaşım aynı iş yerinde çalıştığımız bi arkadaştan kalem almaya odasına gidiyo o sırada kardeşi küçük bir bebek getiriyo buda onların kardeşiymiş bu bebek kundakta yada bornoz gibi bişeyde sarılı sonra arkadaşım kalem aldığı arkadaşla konuşurken bebeği koltuğa bırakıyo sonra çocuğun altına yaptığını görüyo yeşil yeşil büyük tuvaletini yapıyo bu sırada arkadaşım çocuğun poposunu kapatarak lavaboya koşuyo ve eline kakasının dolduğunu hissediyo çocuğun altını yıkıycak ama elektrikler olmadığı için soğuk suyla yıkıyo beyaz peçetelerle kuruluyo pislik birazda ona bulaşıyo bu srada küçük kardeşi geliyo tuvaletini yapmak için ama klozetin yanına yapmaya çalışıyo arkadaşımda ona kızıyo sonra başka bir odaya giriyo orda bebek malzemelri var bez pudra vs. gibi bi taraftan altını kapatnaya uğraşıyo bi yandanada kardeşine kızıyo atlet falan bul bebek soğuktan ölcek diyo bebeğin altını bağlarken uyanıyo,bu arada bebek kız çocuğu ve yüzü esmer ve çirkin bir bebek.
Günaydın iki gündür muhabbet kuşu görüyorum. ilk günkü sapsarı olgun çok güzel kafesin içindeydi. bugünkü kafesin içinde çok fazlaydı bir tanesi beni kalçamdan ısırdı. canım çok acıdı. kafesin yanında bir de akvaryum vardı. kalabalığa girdim düğün ortamıymış..ama gelini tanımıyorum..orta yaşlı ama saf kolunda bileğinden dirseğine kadar altın bilezik vardı. Annemle beraberdik. Sonra ben düğün evimi bilmiyorum bir eve odaya girdim..sokaklarda hatta düğün yerinde çocukluk aşkımı arıyorum göremiyorum.
Eşimde tırnaklarını kesmiş acımış.babasıda öyle derinden kesersen acır tabi demiş.
yorumlayabilirmisin teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?