• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruya yorumluyorum

merhaba

2 gecedir evime hırsız girdigini görüyorum
ilkinde perdenin arkasına saklanmış adam kabartısını gördüm ve ilerledikçe perdeyi de cekiyor üstünden
ayy cok korkunç gene hatırladım
bebegim var onu veriyorum eşime eşim kalkmadıgı için ben kovmaya calışıyorum

digerindede hırsızı gördüm kaçarken
ama altınlarımı aldı diye cok dövündüm
bide bana mektup bırakmış bagımlıyım eroin bulmam için çalıyorum diye..
sonra bi baktım altınlarım duruyor kaçarken panikten almamış

teşekkür ederim simdiden

Merhaba, hayatinizda birseyleri yitirme, kaybetme korkusu yasiyorsunuz ve kendinizi tek basiniza hissediyorsunuz, bu cocugunuzla alakali olabilir, sevdiklerimle birlikte guvendeyim diyerek altbilincinize olumlu mesaj verebilirsiniz, sevgiler

merhaba benimde rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim...
bende yaklaşık 2 hafta önce dr gidiyorum ve doktor bana 23 martta hamile kalmışsın dedi başkada birşey hatırlamıyorum uyanmışın hemen heyecandan zaten ne anlama gelebilir .. 23 marta az kaldı ve çok merak ediyorum

Merhaba, ruyanizda fazla detay yok ama 23 mart tarihinde ya ruyayi gordugunuz gunden 23 gun sonrasi gozunuz kulaginiz acik olsun, karsiniza firsatlar cikarsa kacirmamaya calisin, cunku ruyanizda tarih sembolu cok net belirtilmis, sevgiler

merhaba, bugün rüyamda böcek eziyordum. Halının üstünde gezen birkaç böcek görüyorum. normalde çok korkarım rüyamdada korkuyorum. ayağımda terlik olduğu için basıp öldürmeye çalışıyorum .bazıları bastığım halde ölmemiş oluyor ve tekrar basıyorum .ama en sonda öldürdüğüm zannettiğim beni sokmuş bacağımdan .bacağım elma büyüklüğünde hızlı bir şekilde şişiyor. ayrıca birkaç damlada ısırdığı yer kanamış.yorumlarsan çok sevinirim canım. rüyalarımda yılan sokmaları böcek sokmaları sülük yapışmasını çok göryorum genel olarakta bunları söylersen sevinirim .Mesela rüyamın birinde koluma bir sülük yapıimıştı ve kanımı emiyordu çok canım yanıyordu. Çıkartmak için çok uğraştım ama en sonunda sülük küçülüp büzlmüştü ve bende kolumdan koparmıştım. bu r
üyayı aylar öncesinden görsemde hala etkisindeyim. yardımcı olursan çok sevinirim canım.

Merhaba, hayatinizin icinde size karisan ya da rahatsizlik veren bazi seyler var, bunlardan kurtulmaya calismissiniz, hangi bacaginizi soktugu da onemli bunuda yazarsaniz daha net bir yorum olur. Ruyalarda yilan, bocek, suluk ruyanin akisina gore yorum bulur tek basina yorum yapamiyorum maalesef, fakat suluk ruyanizda sizi somuren, cok rahatsiz oldugunuz bir sey ya da kisiden tedirginlik duyuyorsunuz ve ondan kurtulmaya calismissiniz, genelde ruyalarinizda bu tarz seyler varsa sectigim insanlara guveniyorum gibi bir cumle soyleyerek altbilincinize olumlu seyler ekebilirsiniz, bu guvensizligi, bu suluk, bocek size neyi hatirlatiyorsa onu bulup altbilincinize olumlu sekilde kaydedersek artik bu tarz ruyalar gormezsiniz, sevgiler

yorumun için teşekkür ederim canım arkadaşım saol çok içim sıkılıyo kaç gündür birde üstüne böle bi rüyayı görünce iice canım sıkılmıştı saol içim açıldı yorumunla.ayrıca dedikleriniz gerçekten güzel şeyler ve hayatımla ilgilidoğru açılımlar.sanki beni tanıyosunuz gibi yani :D nasıl böle yorum yapıyosunuz yani bi beceriniz falanmı var merak ettim özel degilse sorabilirmiim.özel bi yetenek falanmı var yani.ilgimi çekti.

baya öncelerden gördüğüm bir rüya bu. anlamını çok merak ediyorum.
yaz günü, ben çok güzel kumlu büyük bir sahildeyim, deniz sakin bu arada. o sahilin kumuna çadır kuruyorum. Denizden yunuslar sahile geliyor yanıma kumun üstüne. ben o yunusları elimle seviyorum okşuyorum.
şimdiden çok teşekkürler a.s.

Merhaba, ruyaniz cok guzel, ruyayi gordugunuz zaman bir yerdegisikligi yapmismiydiniz ya da yapmak uzeremiydiniz? eger oyleyse yaptiginiz bu degisiklik sonucunda tum guzellikler siz yorulmadan ayaginiza kadar gelecek, sevgiler

yaa benim rüyam çok öenmli ve artık korkuyorum rüyalarda....
ben bikaç gecedir rüyamda cin görüyorum..
ama şöyle..
birinin kılıgına girmiş..
diyelim rüyamda çocuklar görüyorum ama bunların o 3 harflilerden(ismini diyemem korkuyommm :( ) oldugunu biliyorum... çatırmıyorum güyam bildigimi..
dün gece ise rüyamda yaşlı bir kadın bana görünüyo sadece bahçe görüyorum orada birşeyler ekiyor.. yanımdakilere göstermeye kalkıyorum herdefasında kayboluyo..
bana görünüyo hep... her yerde görüyorum beyaz saçlı bir nine ama gudubet yüzlü bişee :(:((((

ay bunu yorumlayın nolur...

Merhaba, yasaminizda sanssiz oldugunuzu ya da yasaminizda tek basiniza cok fazla sorumluluk almis olabilirsiniz, ruyalar tanrinin mesajlaridir, en cokta bizi korkutan ruyalar icin tanriya sukr etmeliyiz cunku o bizim hayati kacirdigimizi gorup hemen mesajlarini iletir, bir nevi kendine gel mesajlaridir bunlar, yani sizinde bu gordugunuz uc harfliler (kendinizi rahat hissedin diye bende sizin gibi kullaniyorum :-)) ruyanizdaki korkular aslinda gercek yasaninizdaki korkularinizin sembollesmis halleridir, gercek hayatta en cok sizi ne korkutur ya da bu sizi korkutan sembol size neyi ya da kimi hatirlatiyor, bu korkuyu bulabilirseniz ve bu korktugunuz seyin tam tersini bilincaltina yerlestirirseniz artik bu tarz ruyalar gormeyeceginizden emin olabilirsiniz, lutfen bu gercek hayatta ki korkunuzu kesfedin, sevgiler

ben rüyamı söyelemek istiyoruö yorumlarsaınız sevinirim
ben dün gece rüyamda ikiz erkek bebek gördüm erkek organı belirgindi bebekler küçücüktü vücutları kanlı gibi değilde mordu sanki sonra doğum yapan kadının karnı hala hamileymiş gibi şişti bebekleri sonra yere attılar çok merak ettim yorumlarsanız sevinirim
kusura bakmayı bi şey daha eklemek istiorum
rüyamda uyuorum annem uyandırıo kalk sabaha ezanı okumuo die bende kalkıp namaz kılıorum
şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Merhaba,
Rüyamda annemin eski oturduğu apartmanın balkonundayım .Hava karanlık balkonun olduğu yerdeki arka bahçeye 4-5 tane adam geliyor ve adamlar çok şiddetli kavga etmeye başlıyorlar.Birbirlerini öldüresiye dövüyorlar annemle ben ağlıyoruz ayy öldüler diye..Alt katlardaki komşulardan bi kadın çıkıyo yapmayın ne olur kavga etmeyin diye içlerinden uzun boylu adam kadına yaklaşıyor ve kadının gözünü çıkarıyor.Adam bizim balkona doğru kafasını kaldırıyor anne hemen içeri girelim bu adam bizede bişey yapacak diyorum ve panik içinde içeri giriyoruz....Korku filmi gibiydi valla uyandığımda hala korkuyordumm :(

Merhaba, cikan gozun sag ya da sol oldugu hatirliyorsaniz yorumum daha saglikli olacak, sevgiler

selam ,ben rüyamda kızkardeşimi gördüm evliydi yeni ayrıldı eşinden şuan yanlız yaşıyo yanıma çağırıyorum gelmiyo rüyamda telefonla konuşuyoruz ağlıyo abla gelcem diyo tekrar soruyorum gelcem evet diyo seviniyorum hayı:1hug:rdır inşallah yorumlarsan sevinirim

Merhaba biraz hisli bir ruya gibi geldi bana, bence kardesinizin destege ihtiyaci var sizin tarafinizdan, gelicem demeside sizin yaptiginiz yardimi kabul edecek anlaminda, sevgiler

yorumun için teşekkür ederim canım arkadaşım saol çok içim sıkılıyo kaç gündür birde üstüne böle bi rüyayı görünce iice canım sıkılmıştı saol içim açıldı yorumunla.ayrıca dedikleriniz gerçekten güzel şeyler ve hayatımla ilgilidoğru açılımlar.sanki beni tanıyosunuz gibi yani :D nasıl böle yorum yapıyosunuz yani bi beceriniz falanmı var merak ettim özel degilse sorabilirmiim.özel bi yetenek falanmı var yani.ilgimi çekti.

boyle geribildirimler alinca cok seviniyorum, hayir sizi tanimiyorum ama soyledigim her ne varsa bunu ben degil ruyaniz soyluyor, ruyaniz sizin bir parcaniz olduguna gore sizden birseyler olmasida cok dogal, ama ben dogru yorumu yapabildigime cok seviniyorum, ruyalara inaniyorum gercek yasamin uzantisi olduguna inaniyorum, ilgi olunca da nerde ruya programi yakalasam kulaklarimi acar dinlerim, galiba ilgi ve arastirma sonucu burdayim. Ruyalarda kisilerin sorunlarini, korkularini net gorup onlara yardimci olmak hosuma gidiyor, ruyalarin iyilestirici olduguna inaniyorum, sevgiler

ben rüyamı söyelemek istiyoruö yorumlarsaınız sevinirim
ben dün gece rüyamda ikiz erkek bebek gördüm erkek organı belirgindi bebekler küçücüktü vücutları kanlı gibi değilde mordu sanki sonra doğum yapan kadının karnı hala hamileymiş gibi şişti bebekleri sonra yere attılar çok merak ettim yorumlarsanız sevinirim
kusura bakmayı bi şey daha eklemek istiorum
rüyamda uyuorum annem uyandırıo kalk sabaha ezanı okumuo die bende kalkıp namaz kılıorum
şimdiden teşekkürler

Merhaba, kesfedilmeyi bekleyen iki guzellik var ve ruyaniz bunlari kesfetmenizi soyluyor, aslinda diger ruyayi buraya yazmis olmanizda tesaduf degil, o ruyada da uyku halinden uyanip artik baslamaniz gerektigi vurgulaniyor, sabah olmus hava aydinlanmis, ruyaniz eyleme gecmenizi soyluyor, sevgiler

Merhaba, karsi tarafa cok fazla hirslanmissiniz ama inanin karsi taraf sizin kadar onemsemiyor bunu, hayatimizda en ufacik kirikliklar, kizginlar varsa hayat akisimizi engelliyor bunu her küslük, darginlik ruyalarinda soyluyorum ki mesaji bir kisi bile alsa faydasinin olacagini dusunuyorum, bu kisiyle aranizda ki sorunu yuzune degilse bile, o kisiyi hayalinizde karsiniza alip size tum olumsuzluklari ogrettigine dair tesekkur edip birakin gitsin, artik bu tip bir ruya gormediginizde bu isi halletmissiniz demektir, sevgiler

çok teşekkürler yorumunuz için a.s..bende unutmak istiyorum aslında ama bu kişiyle aynı ortamda olunca başaramıyorum.farkında olmadan da büyütüyorum galiba... yorumunuz tam isabet a.s

Merhaba Nesrin,

Böyle bir konu açman çok güzel .. Ellerine sağlık canım... Ben bebek bekliyorum ... Bebeğimi hep erkek olarak gördüm rüyalarımda hatta hamile olduğumu öğrenmeden önce de hep erkek bebeğim oluyordu kucağımda ona bakıyordum.. Tarama için druma gittiğim gün drum kız dedi. Cinsiyetini öğrendiğim günün gecesi rüyamda evime o kadarçok insan geliyordu ki.. Sürekli kapı açıyordum.. İçeri alıp almadığımı hatırlamıyorum ama sürekli kapı açıyordum yeni misafiler gelmiş.. Hatta tanımadığım insanlarda geliyordu. Yeşil başörtülü yeşil mantolu bir kadın geldi onu hatırlıyorum ve son olarak da abim geliyordu... Abim yurtdışında şu an. Bunun anlamını çok merak ediyorum canım..

Bir de son olarak çok kötü bir rüya gördüm... Annem benden birşey gizliyor söylemiyor.Öğrenmemi istemiyor. O kadar çok ısrar ediyorum ama en sonnda bir şkilde öğreniyorum ki anneme tecavüz edilmiş.. O kadar üzülüyorum ki bağıra bağıra ağlıyorum.. Sonra bunu yapanların peşine düşüyorum.. Ama peşindeyken uyanıyorum...

Bu kadar canım.. Yorumlasan da yorumlamasan da çook teşekkür ederim... Fikirlerine sağlık...

günaydın nesrin77
rüyamda sol dizimden iri solucan tarzı bir şey çıkıyor, birini peçeteyle çekip alıyorum, bir daha çıkmaya başlıyor dizim parçalanıyor ve içinden parça parç etler vs. çıkıyor, yere dökülüyor, bu sırada kızkardeşim geliyor ona "korkma" diyorum gelip yakında bakıyor bu arada dizimdeki yaranın üzeri kapanmış, iyileşmeye başlamış...yorumlarsan sevinirim:utangac:

Son düzenleme:
meraba nesrin cim yorumun için teşekkürederim a.s.dün gece rüyamda görümcemi gördüm bana gelmiş oturuyoduk .görümcemle birbirimizi sevmeyiz görüşmeyiz hiç aklımdada yok hayırdır inşallah:uhm:

nesrin hn yorumunuz için tekrar çok teşekkürler gerçekten çok güzel yorumluyorsunuz sanki beni tanıyo gibisiniz :) size arkadaşımada bahsetmiştim oda sizi çok merak etti ve bir rüyasını yorumlatmak istiyor yorumlarsanız çok mutlu olcağız şimdiden teşekkürler a.s.
rüya şöyle arkadaşım aynı iş yerinde çalıştığımız bi arkadaştan kalem almaya odasına gidiyo o sırada kardeşi küçük bir bebek getiriyo buda onların kardeşiymiş bu bebek kundakta yada bornoz gibi bişeyde sarılı sonra arkadaşım kalem aldığı arkadaşla konuşurken bebeği koltuğa bırakıyo sonra çocuğun altına yaptığını görüyo yeşil yeşil büyük tuvaletini yapıyo bu sırada arkadaşım çocuğun poposunu kapatarak lavaboya koşuyo ve eline kakasının dolduğunu hissediyo çocuğun altını yıkıycak ama elektrikler olmadığı için soğuk suyla yıkıyo beyaz peçetelerle kuruluyo pislik birazda ona bulaşıyo bu srada küçük kardeşi geliyo tuvaletini yapmak için ama klozetin yanına yapmaya çalışıyo arkadaşımda ona kızıyo sonra başka bir odaya giriyo orda bebek malzemelri var bez pudra vs. gibi bi taraftan altını kapatnaya uğraşıyo bi yandanada kardeşine kızıyo atlet falan bul bebek soğuktan ölcek diyo bebeğin altını bağlarken uyanıyo,bu arada bebek kız çocuğu ve yüzü esmer ve çirkin bir bebek.

Günaydın iki gündür muhabbet kuşu görüyorum. ilk günkü sapsarı olgun çok güzel kafesin içindeydi. bugünkü kafesin içinde çok fazlaydı bir tanesi beni kalçamdan ısırdı. canım çok acıdı. kafesin yanında bir de akvaryum vardı. kalabalığa girdim düğün ortamıymış..ama gelini tanımıyorum..orta yaşlı ama saf kolunda bileğinden dirseğine kadar altın bilezik vardı. Annemle beraberdik. Sonra ben düğün evimi bilmiyorum bir eve odaya girdim..sokaklarda hatta düğün yerinde çocukluk aşkımı arıyorum göremiyorum.

Eşimde tırnaklarını kesmiş acımış.babasıda öyle derinden kesersen acır tabi demiş.

yorumlayabilirmisin teşekkür ederim.

günaydın herkese ... ne ilginç rüyalar görmüşsünüz ...

nesrincim ben de 2 gün önce gördüğüm rüyayı hatırladığım kadarıyla yazayım;

bir olay olmuş... olay ne hatırlamıyorum ama herkesi etkileyen bir olay... kocaman bir alandayım... evler ; binalar ; yollar yok ... yani hepsi yıkılmış sanki ama viran değil etraf... kalıntıları da yok... ben ve ailem varız baraka gibi bir yerde... başka kimse yok ama ... kimse kalmamış... sonra akşam oluyor ben biraz uzağa gidiyorum uyumak için... ama uyuduğum yerden o barakayı görebiliyorum...

sabah olup uyandığımda başka insanların geldiğini görüyorum... aileme söylemek istiyorum ama insanlar bir anda yanımda oluyorlar... yabancı ama onlar... ingilizce konuşuyorum ; yardım etmeye çalışıyorum... ama sonra ailemin yanına gideceğimde baraka yok... başka yapılar yapılmış ve ben nerde olduklarını bulamıyorum... sonra binalar filan tekrar belirmiş ama modern bir şehir gibi değil... daha alçak binalar var... bir yere giriyorum çok ilginç ama ordan çıkarken okan bayülgeni görüyorum... dilimi konuşan bir o var sanki... onla çıkıyoruz dışarı ... gerisini hatırlamıyorum :)

okan bayülgene kadar olan kısmını yorumlasan yeter sanırım :)

Back