• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruya yorumluyorum

slm arkadaşım rüyamı yorumlarmısın.şimdiden teşekkür ederim.

rüyamda deniz kenarı gibi bi yerde tatil yapıyoruz.kızmı erkekmi bilmiyorum bi bebek var evimizde ve bebek aglıyo acıkmış annem mutfakta mam hazırlıyo bende aglamasın die gögsümü veriyom ama süt gelmiyo die bırakıp aglamaya devam ediyo.sonra dere kenarı gibi bi yere deve sırtnda gidiyoz.kadınlar çamaşır yıkıyolar.sonra birden çiftetelli çalınıyo ve annem başka bi kadınla bende başka bi kadınla oyunuyorum.bu arada annem normalde hiç oynamaz.sonra oyun bitiyo biz dönüyoz eve giyinip deniz kenarında yürüyüşe gidicez ben giyiniyom üzerimde buz mavisi bi kıyafet var ama saçımı bi türlü toplayamıyorum mavi toka takıyorum saçımda dügünümde taktıgım çiçekler takılmış.onları çıkartıyorum gene mavi tokayı takıyom bu defada saçımın birazı dışarda kalıyo.sonra saçımı toplayıp pantolonumun paçalarını kaldırıp bacaklarıma bakıyorum am birden görüyorumki bacaklarım simsiyah kıllar var anneme diyom siz gidin ben bu bacaklarımı almadan gelemem.nasıl denize gircem bunlarla diyorum annem bakıyo bacaklarıma diyoki sen bunları jiletemi vurdun neden böle erkek kılı gibi sertler diyom hayır ne jileti ben hiç jilet kullanmam bacaklarıma sonra annem ayagıma dogru kılları indirip kesmeye başlıyo ama keserken kılları degilde yeşil yeşil marul var ayagımın üstünde onu kesiyo makasla.orda uyandım.

çok merak ettim ve hemen kalkıp yazdım size arkadaşım.cvbını bekliyorum.

Son düzenleme:
nesrin hanım tekrar merhaba,bu gün yine ilgiç bir rüya gördüm rüyamda kardeşimi istemeye geliyolar ve nişanı oluyo ama öyle bir kalabalık var ki kocaman bir arazi yerler yeşil çimen insanlar çember şeklin oturmuşlar ve herkez gri takım elbiseler giymiş kadınların ki simli gri bide siyah aksesuarları var mesala gravat siyah yada gömlek siyah gibi,sadece ben spor bi kıyafet giymişim hatırladığım kadarıyla renkli bir kazak ve kot pantolon,kardeşimin nişanlandığı çocuğu hiç tanımıyorum çocukta dikkatimi çeken çok kalın kaşlarının olması bide olup biteni uzaktan izliyorum yabancı gibi bu arada evin mutfağınıda görüyorum mutfak çok karışık ve küçük bu mutfak benim çocukken yaşadığım evin mutfağı o zamanlar evimiz tek katlıydı ve mutfakta babannem halam ve annemde var bi taraftan yemek pişiyo bi taraftan çay yapılmaya çalışıyo annemde kahve yapıyo ve bi kaç tepsi fincan dizmiş çünkü çok kalabalık,babannemde kardeşimin doğum gününüde kutlayayım gibi laf ediyo bende onun doğum günü 29 undaydı bugün ayın 13 ü diyorum ve mutfakta koşuşturma ve konuşmalar devam ediyo sonra yüzük takılıp kurdela kesiliyo annemde kahveleri dağıtıyo ben yine uzaktan bakıyorum sonra birden bire o kalabalık yok oluyo sadece kardeşim ve nişanlısını kalıyo
çok garip bir rüyaydı yorumlarsanız çok sevinirim bu arada benim kardeşim evli ve bir bebeği var,şimdiler teşekkürler a.s.

canım ya ben bugün yıne gelınlık gıydım rüyamda hep gıyıyorum süreklı bu nedemek anlatırmısın bana

merhabalar bende rüyamda tam hatırlamasamda ya kadir gecesi ya kandil öle görüyorum ve dua okumaya yada okutmaya başlıyorum nedr acaba :delphin:

merhaba

2 gecedir evime hırsız girdigini görüyorum
ilkinde perdenin arkasına saklanmış adam kabartısını gördüm ve ilerledikçe perdeyi de cekiyor üstünden
ayy cok korkunç gene hatırladım
bebegim var onu veriyorum eşime eşim kalkmadıgı için ben kovmaya calışıyorum

digerindede hırsızı gördüm kaçarken
ama altınlarımı aldı diye cok dövündüm
bide bana mektup bırakmış bagımlıyım eroin bulmam için çalıyorum diye..
sonra bi baktım altınlarım duruyor kaçarken panikten almamış

teşekkür ederim simdiden

merhaba benimde rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim...
bende yaklaşık 2 hafta önce dr gidiyorum ve doktor bana 23 martta hamile kalmışsın dedi başkada birşey hatırlamıyorum uyanmışın hemen heyecandan zaten ne anlama gelebilir .. 23 marta az kaldı ve çok merak ediyorum

merhaba, bugün rüyamda böcek eziyordum. Halının üstünde gezen birkaç böcek görüyorum. normalde çok korkarım rüyamdada korkuyorum. ayağımda terlik olduğu için basıp öldürmeye çalışıyorum .bazıları bastığım halde ölmemiş oluyor ve tekrar basıyorum .ama en sonda öldürdüğüm zannettiğim beni sokmuş bacağımdan .bacağım elma büyüklüğünde hızlı bir şekilde şişiyor. ayrıca birkaç damlada ısırdığı yer kanamış.yorumlarsan çok sevinirim canım. rüyalarımda yılan sokmaları böcek sokmaları sülük yapışmasını çok göryorum genel olarakta bunları söylersen sevinirim .Mesela rüyamın birinde koluma bir sülük yapıimıştı ve kanımı emiyordu çok canım yanıyordu. Çıkartmak için çok uğraştım ama en sonunda sülük küçülüp büzlmüştü ve bende kolumdan koparmıştım. bu r
üyayı aylar öncesinden görsemde hala etkisindeyim. yardımcı olursan çok sevinirim canım.

baya öncelerden gördüğüm bir rüya bu. anlamını çok merak ediyorum.
yaz günü, ben çok güzel kumlu büyük bir sahildeyim, deniz sakin bu arada. o sahilin kumuna çadır kuruyorum. Denizden yunuslar sahile geliyor yanıma kumun üstüne. ben o yunusları elimle seviyorum okşuyorum.
şimdiden çok teşekkürler a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
peki ryada haşlanmış yumurta görmek??onları tek tek soyuyoduum..))şimdideen çok teşekkür ederiiiim..

yaa benim rüyam çok öenmli ve artık korkuyorum rüyalarda....
ben bikaç gecedir rüyamda cin görüyorum..
ama şöyle..
birinin kılıgına girmiş..
diyelim rüyamda çocuklar görüyorum ama bunların o 3 harflilerden(ismini diyemem korkuyommm :( ) oldugunu biliyorum... çatırmıyorum güyam bildigimi..
dün gece ise rüyamda yaşlı bir kadın bana görünüyo sadece bahçe görüyorum orada birşeyler ekiyor.. yanımdakilere göstermeye kalkıyorum herdefasında kayboluyo..
bana görünüyo hep... her yerde görüyorum beyaz saçlı bir nine ama gudubet yüzlü bişee :(:((((

ay bunu yorumlayın nolur...

Merhaba,
Rüyamda annemin eski oturduğu apartmanın balkonundayım .Hava karanlık balkonun olduğu yerdeki arka bahçeye 4-5 tane adam geliyor ve adamlar çok şiddetli kavga etmeye başlıyorlar.Birbirlerini öldüresiye dövüyorlar annemle ben ağlıyoruz ayy öldüler diye..Alt katlardaki komşulardan bi kadın çıkıyo yapmayın ne olur kavga etmeyin diye içlerinden uzun boylu adam kadına yaklaşıyor ve kadının gözünü çıkarıyor.Adam bizim balkona doğru kafasını kaldırıyor anne hemen içeri girelim bu adam bizede bişey yapacak diyorum ve panik içinde içeri giriyoruz....Korku filmi gibiydi valla uyandığımda hala korkuyordumm :(

selam ,ben rüyamda kızkardeşimi gördüm evliydi yeni ayrıldı eşinden şuan yanlız yaşıyo yanıma çağırıyorum gelmiyo rüyamda telefonla konuşuyoruz ağlıyo abla gelcem diyo tekrar soruyorum gelcem evet diyo seviniyorum hayı:1hug:rdır inşallah yorumlarsan sevinirim

ben yine rüya gördüm hiç bi sıkıntısı yoktu rüyamın ama kalkıp rüyamı hatırlamaya başlayınca içim sıkıldı halada öyle. rüyamda bi sınava girecekmişim haziranda (açık öğretim yazayım diyorum ama hala karar vermiş değilim)babamda sınava girene kadar gel benim yanımda çalış sıkılma diyo (iş arayıp bulamayanlardanım) sonra ne giysem orda dikkat çekmeyecek topuklu ayakkabı falan olmaz diyorum(babam ayakkabıcı)sonra sipor ayakkabımı giyerim bide hırka dikkat çekmem diyorum. abim geliyo aklıma oda orda çalışıyomuş (kendisi memur ve bu ara aramız iyi değil) sorun çıkar beraber çalışırsak diyorum.. ay nesrincim belkide hiçbi anlamı yoktur bilmiyorum ama uyandığımdan beri sıkıntılıyım niye böyle hissediyorum anlamadım.normalde babamı görünce mutlu olurdum uyandığımda uzağız diye özlem gideriyomuş gibi olurdum. bu defa niye böyle hissediyorum anlamadım. bi el atıver şu rüyaya kaydirigubbakcemile3

Merhaba, ruyanizdaki sıkıntı abinizle olan durumdan kaynaklaniyor, haziran ayinda onunuze firsatlar cikabilir haziranda gozunuz kulaginiz acik olsun, abinizle araniz hafif gerilimse bile bunu duzeltmeniz gerekiyor, hayatimizda ufacik kirginliklar bile yasamimizda tikanikliklara, ilerliyemememize neden oluyor, sevgiler

merhaba.ara ara gördüğüm bi rüya var.arkadaşlığımı kestiğim biri var.son 1 yıldır rüyamda ne zaman görsem hep tokat atıyorum.baya bi hırsla.fakat o bana hiç tokat atmadı.yorumunu bi türlü yapamıyorum bir uyarımı acaba??

Merhaba, karsi tarafa cok fazla hirslanmissiniz ama inanin karsi taraf sizin kadar onemsemiyor bunu, hayatimizda en ufacik kirikliklar, kizginlar varsa hayat akisimizi engelliyor bunu her küslük, darginlik ruyalarinda soyluyorum ki mesaji bir kisi bile alsa faydasinin olacagini dusunuyorum, bu kisiyle aranizda ki sorunu yuzune degilse bile, o kisiyi hayalinizde karsiniza alip size tum olumsuzluklari ogrettigine dair tesekkur edip birakin gitsin, artik bu tip bir ruya gormediginizde bu isi halletmissiniz demektir, sevgiler

bu bugün gördüğüm diğil daha evvel gördüğüm bir rüya rüyamda kadiköydeymişim elimin parmağında tek taş yüzük var gümüşten beyaz taşlı gözükmesin istiyorum

Merhaba, aska, sevgiye, sevmeye, sevilmeye ihtiyaciniz var, bu size iyi geliyor, fakat bunu cevreye bile belli etmiyor, sakliyorsunuz, icinizde ne varsa disa vurmaniz size iyi gelecek, sevgiler

slm arkadaşım rüyamı yorumlarmısın.şimdiden teşekkür ederim.

rüyamda deniz kenarı gibi bi yerde tatil yapıyoruz.kızmı erkekmi bilmiyorum bi bebek var evimizde ve bebek aglıyo acıkmış annem mutfakta mam hazırlıyo bende aglamasın die gögsümü veriyom ama süt gelmiyo die bırakıp aglamaya devam ediyo.sonra dere kenarı gibi bi yere deve sırtnda gidiyoz.kadınlar çamaşır yıkıyolar.sonra birden çiftetelli çalınıyo ve annem başka bi kadınla bende başka bi kadınla oyunuyorum.bu arada annem normalde hiç oynamaz.sonra oyun bitiyo biz dönüyoz eve giyinip deniz kenarında yürüyüşe gidicez ben giyiniyom üzerimde buz mavisi bi kıyafet var ama saçımı bi türlü toplayamıyorum mavi toka takıyorum saçımda dügünümde taktıgım çiçekler takılmış.onları çıkartıyorum gene mavi tokayı takıyom bu defada saçımın birazı dışarda kalıyo.sonra saçımı toplayıp pantolonumun paçalarını kaldırıp bacaklarıma bakıyorum am birden görüyorumki bacaklarım simsiyah kıllar var anneme diyom siz gidin ben bu bacaklarımı almadan gelemem.nasıl denize gircem bunlarla diyorum annem bakıyo bacaklarıma diyoki sen bunları jiletemi vurdun neden böle erkek kılı gibi sertler diyom hayır ne jileti ben hiç jilet kullanmam bacaklarıma sonra annem ayagıma dogru kılları indirip kesmeye başlıyo ama keserken kılları degilde yeşil yeşil marul var ayagımın üstünde onu kesiyo makasla.orda uyandım.

çok merak ettim ve hemen kalkıp yazdım size arkadaşım.cvbını bekliyorum.

Merhaba, hayatinizda ki akisi, enerjiyi durdurmusunuz, size eglence, muzik, oynamak inanin iyi gelecek, kendinizi ifade etme sorunu yasiyorsunuz ruyaniz size baskalari ne der diye dusunmeden kendinizi ifade etmenizi soyluyor, bunu yaparsaniz maddi manevi yukselis olacaktir, hayatınızda sıkıntı sandıgınız bazı seyleri firsata donusturebilirsiniz, sevgiler

Merhaba, ruyanizdaki sıkıntı abinizle olan durumdan kaynaklaniyor, haziran ayinda onunuze firsatlar cikabilir haziranda gozunuz kulaginiz acik olsun, abinizle araniz hafif gerilimse bile bunu duzeltmeniz gerekiyor, hayatimizda ufacik kirginliklar bile yasamimizda tikanikliklara, ilerliyemememize neden oluyor, sevgiler

belkide abim yüzünden olmuş olabilir. ben inat o inat uzunca bi süre düzelmez aramız sanmıyorum ama haklısın söylediklerinde tabiki. :1hug: eline sağlık canım sağol a.s.

nesrin hanım tekrar merhaba,bu gün yine ilgiç bir rüya gördüm rüyamda kardeşimi istemeye geliyolar ve nişanı oluyo ama öyle bir kalabalık var ki kocaman bir arazi yerler yeşil çimen insanlar çember şeklin oturmuşlar ve herkez gri takım elbiseler giymiş kadınların ki simli gri bide siyah aksesuarları var mesala gravat siyah yada gömlek siyah gibi,sadece ben spor bi kıyafet giymişim hatırladığım kadarıyla renkli bir kazak ve kot pantolon,kardeşimin nişanlandığı çocuğu hiç tanımıyorum çocukta dikkatimi çeken çok kalın kaşlarının olması bide olup biteni uzaktan izliyorum yabancı gibi bu arada evin mutfağınıda görüyorum mutfak çok karışık ve küçük bu mutfak benim çocukken yaşadığım evin mutfağı o zamanlar evimiz tek katlıydı ve mutfakta babannem halam ve annemde var bi taraftan yemek pişiyo bi taraftan çay yapılmaya çalışıyo annemde kahve yapıyo ve bi kaç tepsi fincan dizmiş çünkü çok kalabalık,babannemde kardeşimin doğum gününüde kutlayayım gibi laf ediyo bende onun doğum günü 29 undaydı bugün ayın 13 ü diyorum ve mutfakta koşuşturma ve konuşmalar devam ediyo sonra yüzük takılıp kurdela kesiliyo annemde kahveleri dağıtıyo ben yine uzaktan bakıyorum sonra birden bire o kalabalık yok oluyo sadece kardeşim ve nişanlısını kalıyo
çok garip bir rüyaydı yorumlarsanız çok sevinirim bu arada benim kardeşim evli ve bir bebeği var,şimdiler teşekkürler a.s.

Merhaba, zamaninda yaptiginiz emekler karsiligini bulmus ya da bulmaya baslayacak, fakat siz cevrenizdeki insanlarda illa bir kusur ya olumsuzluk buluyorsunuz ruyaniz bunu birakmanizi soyluyor, ayin 29 una 13 une dikat edin, dikkat edin derken gozunuzu kulaginizi acin ve o gun karsiniza cikabilecek firsatlari kacirmamaya calisin, sevgiler

canım ya ben bugün yıne gelınlık gıydım rüyamda hep gıyıyorum süreklı bu nedemek anlatırmısın bana

Merhaba,yeni birseylere baslama arzusu , hep yapmak istedigin yapamadigin, kafanda olan fakat kendine bile itiraf edemedigin istegin ya da istediklerin varsa bunlari bir an once eyleme gecirmeniz size cok iyi gelecek, sevgiler

Back