• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya tabirleri ne kadar gerçeği yansıtır?

Birinsancik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2019
11
2
16
25
Merhaba hanımlar. Benim merak ettiğim bir konu var. 20 yaşındayım ve dedem de kanser hastası olduğu için onunla yaşıyorum. Birkaç tanıdık akraba vs. rüyalarında dedemin öldüğünü görmüşler. Bunun bir anlamı olabilir mi merak ediyorum.

Merhaba hanımlar. Benim merak ettiğim bir konu var. 20 yaşındayım ve dedem de kanser hastası olduğu için onunla yaşıyorum. Birkaç tanıdık akraba vs. rüyalarında dedemin öldüğünü görmüşler. Bunun bir anlamı olabilir mi merak ediyorum.
Geçmiş olsun rüyalar Allah'tan tarafından gelir bazen şer sandığınız rüya hayr bazende hayr sandığınız rüya şer olabilir

Bu durum sadece akrabalarınızın kıt zekalı olduğunu gösteriyor.

Hastası olana böyle şeylerle gelinir mi?

Bizim millet rüyasında gördüğünün geleceği yansıttığını düşünmeye çok meyillidir. Ben açıkçası pek itibar etmem.
Allah aşkına 70-80 yaşındaki kanser hastası dedenizi rüyada başka nasıl göreceklerdi? Bilinç altlarında hasta olduğu ve vefaat edeceği olduğu için tabi ki öyle görecekler.

Ama bu demek değil ki dedenizin ömrü uzadı ya da kısa sürede ölecek.

Halk olarak hurafelere inanmayı pek sevdiğimiz için bu tarz şeylere de inanmamız gayet normal diye düşünüyorum.

Rüyalar bilinçaltınızda olan şeylerdir. Gelecekten haber vermezler yani. Dedeniz yaşlı ve hasta olduğu için görmüşlerdir normal.

Rüyamda büyükannemin vefat ettigini gördügümde aglayarak uyandim. Zor sakinlestirdiler. Ömrü uzamis dediler. O rüyadan sonra 10 sene daha yasadi ve 80 yasinda vefat etti. Baska bir rüyamda annem aglayarak babamin vefat ettigini söyledi. 3 gün sonra babam vefat etti. 54 yasindaydi 😭
Allah dedenize saglikli uzun ömür versin. Rüyalar birebir cikmaz. Gercegi yansitsalar bile sembollerle anlatirlar.

Hiç inanmam
Ama kanser hastası olduğunu bilip de gelip size deden rüyamda ölüyodu diyen insanları hayatınızdan çıkarmaya ya da uzak tutmaya çalışın derim

Yani herkesin ruyasi gercek olmaz
Ama mesela ben ve babam ruyada olecek insanlari goruruz , yani yanlis anlamayin sizi korkutmak icin soylemiyorum ama herkesin gordugu ruyaya kafayi takmamak gerekiyor ama bizim gibi insanlar da var bu dunyada

Ruya tabiri ilim ister. Nette dolaşan yazılara bakmayın. Hayırlısı olsun hayra çıksın diyin anlatmayin. Kim nasil yorumlarsa iyi yada kötü sürekli aklınıza o takılacaktır

Ama mesela ben ve babam ruyada olecek insanlari goruruz , yani yanlis anlamayin sizi korkutmak icin soylemiyorum ama herkesin gordugu ruyaya kafayi takmamak gerekiyor ama bizim gibi insanlar da var bu dunyada
Aynen. Sizinkiler haberci rüyalar. Farkindasiniz. Ayrıca Her görenin de rüyası çıksaydı ohoooo neler olur neler.

Açık açık söylemek gerekirse dede torun ilişkisinden ziyade birbirimize düşman gibiyiz. Pek, hatta hiç sevmem ama acıdığım için yanında kaliyorum. O yüzden insanların söyledikleri beni üzmüyor. Sadece 1 kişi degil birden fazla kisi ruyasinda pespese bunu gorunce merak ettim.

Hiç inanmam
Ama kanser hastası olduğunu bilip de gelip size deden rüyamda ölüyodu diyen insanları hayatınızdan çıkarmaya ya da uzak tutmaya çalışın derim
Umrumda olmayan insanlar zaten. Dedemi de sevdigimi soyleyemem. Ama baska biri icin olsa cok haklisin. Sadece birden fazla kisi ruysainda gorunce merak ettim.

Açık açık söylemek gerekirse dede torun ilişkisinden ziyade birbirimize düşman gibiyiz. Pek, hatta hiç sevmem ama acıdığım için yanında kaliyorum. O yüzden insanların söyledikleri beni üzmüyor. Sadece 1 kişi degil birden fazla kisi ruyasinda pespese bunu gorunce merak ettim.
Dedigim gibi ruyasi gerceklesen de vardir , gerceklesmeyen de bunu bilemezsiniz
Beni taniyanlar bilir mesela ruyamda gorduysem gercek olacagini ama annem gorse ruyasinda birinin öldugunu hayrolsun der geceriz ve gerceklesmez ruyasi , derin mevzular bunlar dusunmeyin hic

Dedigim gibi ruyasi gerceklesen de vardir , gerceklesmeyen de bunu bilemezsiniz
Beni taniyanlar bilir mesela ruyamda gorduysem gercek olacagini ama annem gorse ruyasinda birinin öldugunu hayrolsun der geceriz ve gerceklesmez ruyasi , derin mevzular bunlar dusunmeyin hic
Peki teşekkür ederim

Back
X