Beynim yorgun, yüreğim yorgun, bedenim yorgun...6 yıl çıktıktan sonra evlendik biz çok severek, deli gibi aşık olarak, tüm reddedlişlere rağmen ailelerimize karşı başımız dik durarark seviyorum diyerek evlendik.20.02.2010 du evlilik tarihimiz. Biz evlendiğimizde kocam işsiz bir mühendisti, yeni mezundu, bende öyle yeni mezun olmuştum o 24 yaşında, ben ise 22 yaşındaydım. Evlenip onun ailesinin yanına yerleştik işsizdik çünkü paramız pulumuz hiç birşeyimiz yoktu, bizi ayakta tutan tek şey sevgimizdi. Bir süre sonra ben işe girdim aldığım 600 lira ile gül gibi geçinip gidiyorduk. Hiç bir problemimiz yoktu. Bir süre sonra ise hiç yoktan bir sebepten kayınpederimden dayak yedim, eşim hiç sesini çıkarmadığı gibi tam tersi o da üzerime yürüdü. Sustum evliliğimi yıkmamalıydım, çok seviyordum kocamı. Sonra o işe girdi üniversitenin birinde araştırma görevlisi olarak. Şehir dışına gidip gelemeye başlamıştı bu sıralar evliliğimizin yaklaşık yedinci aylarına tekabül eder. Aramızda pekde bir problem olduğu sayılmazdı ama bir süre sonra 180 derecelik dönüş yaptı artık telefonlarını saklar, mail adreslerinin şifrelerini değiştirir olmuştu, sorduğumda ise sana güvenmiyorum diyordu.Güvenini sağlamak için (ki nasıl bir güvensizlik yarattım bilmiyorum) her türlü taklayı attım. Başaramadım... Kendisi yüksek lisans için tercihler yaptı ve izmiri kazandı gitti. Yalvardım, ayaklarına kapandım, benide götür senden hiç birşey istemiyorum bir tek göz oda yeter bana diye. Götürmedi beni. Yazın yurtdışına gideceğim dil eğitimi için 3 ay oradayım boşuna kira vermeyelim dedi. eylülde bakarız dedi. Sabrederim dedim içimden zaman dediğin nedirki... Şubat ayında gitti, bir süre sonra farklı bir msn adresinin olduğunu öğrendim, ekledim kendisini, gördüm arkadaşlarını, yaklaşık 40 arkadaşının 38'i kızdı, işin garip tarafı ben toplam 7 sene süren beraberliğimiz boyunca bu kızların adını bile duymamıştım. Aldatıyorsun dedim, saçmalama dedi ama yapmıyorum demedi, inkar etmedi kendini savunmadı. Ben listesinden birkaç arkadaşını ekledim bir tanesi kabul etti. Konuştum kızla tanıyormusun dedim sen kimsin dedi bana ben karısıyım dedim, inanmadı! Evlilik fotoğraflarımızı gönderdim ve inandırdım kendisini anlat dedim kimsin sen?! nerede tanıştınız?! Bir arkadaşlık sitesinde tanışmışlar kıza herşeyi doğru söylemiş. Evli olduğu hariç. Kıza yanında kalmasını bile teklif etmiş. Daha neleri anlatsam toparlayamıyorum sözcükleri, cümleleri üst üste koyamıyorum. Aradım hakaretler ettim kendisine bana bir de yüzsüz yüzsüz durmayacaksın orada 1 dakika daha döneceksin babanın evine dedi. Sanamı soracağım kimin evine ne zaman niye döneceğimi dedim! Kızgındım. Öğlen eve gittim annesine babasına anlattım durumu. Bizim sözümüz geçmez dediler, bizi dinlemez dediler, kısaca salladılar beni yani. Ailemi aradım Ankara'ya geliyorum dedim, anlattım durumu ve perşembe akşamı izin alarak gittim ailemin yanına. Sonuna kadar destek oldular bana kararın her ne olursa olsun arkandayız, korkma hiçbirşeyden dediler. Kadınlar daha duygusaldırlar malum annem 1 ay daha sabret belki döner dedi, söyledim annecim haziran 1 de ben evimdeyim dedim. Nasıl sabrederim bilmiyorum, o üzülmesin diye sıkıcam dişimi. Kocam ise o günden beri hiç aramadı beni. Demin baktım msnden yağmur diye başka bir kızı eklemiş o da izmirde. msn iletisini değiştirmiş özgür yürek diye. Onun yüreği özgür belki ama benimki çok yorgun. Dayanamıyorum...dayanamayacağım sanırım...