• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya Gibi Bir Düğün

jansett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
34
0
86
38
Batman
Evli nişanlı ablalarım sizler iyi bilirsiniz sorayım dedim.Rüya gibi bir düğünün herşey dahil kıyafetinden,mekana,stüdyo çekimleri vs hersey ne kadar bir bütçe ister?

Şimdiiiiiiiiiiii bu senin gelinliğini,düğün yerini,fotoğraf çekimini nasıl istediğine bağlı bir durum.ıstediklerini yazsaydın daha çok yardımcı olabilirdik sanırım.

Örneğin açık havada mı istiyorsun,düğün salonunda mı,yoksa otelde mi?
Yemekli mi yemeksiz mi?

Gelinliğini nasıl istiyorsun hazır mı dikilecek mi?Tanınmış bir marka mı olsun yoksa önemli değil mi?

Fotoğrafı herhangi bir stüdyada mı çektirmek istersin,açık havada mı?Yada düğün fotoğrafçılarından birine mi?

Bu sorulara cevap verirsen ortalama masrafın ne olacağı ortaya çıkar sanırım.

düğün otel yada salonda olur büyük ihtimalle,gelinlik çok abartı olmasın ama iyi birsey olsun istiyorum markada olabilir diktirilebilir de fiyatlar ne kadar bilmiyorum cunku,fotografların orjinal olmasını istiyorum isin ustalarından olacak

Ben öyle rüya gibi bir düğün hayal ettim ve hiç üşenmedim (çok uçtum ama rüya da bu planladığıma denir.) araştırdım aradım sordum hesapladım. Yemekli suadasında organizasyon, müzik, yemek, fotoğraf, araç, herşey dahiiiilll fiyat 50.000 TL :)

şu arkadaşında sevgili ablalrım diye konu başlamasına hasta oluyorum:kızgın: arkadaşım bu sitede senle yaşıt hatta senden küçüklerde çok var ve oldukça güzel yorumlar yapıyorlar sanki sitenin en küçüğü senmişsin gibi ne öyle sevgili ablalarım ooofffff taktım ben bunaa:mymeka:

Back