• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rütüş ve biraz makyaj

yapa yapa alışıyor insan...her an yeni şeyler keşfediyorsun...süper bişi
amaben hala programa kavuşamadım arkadaşım da var ondan görüyorum .. bayılıyorum inanki...bende halen programı bulamadım....sen bulursan bana lütfen yaz nereden aldığını..a.s.

aynen halen aramaktayım: )tabiki bulunca yazarım ama önce bulursan sende yazmayı unutma bır an önce kawusalım şu programa. zaten guzellesmek ıcın degıl guzellıgımızı pekıstırmek ıcın kullanıcaz dimiiiii heheheekaydirigubbakcemile5

sanatcilarda susle makyajla guzel oluyorlar.banada o kadar bakim yapilsa bende guzel olurum:teytey:

aynen halen aramaktayım: )tabiki bulunca yazarım ama önce bulursan sende yazmayı unutma bır an önce kawusalım şu programa. zaten guzellesmek ıcın degıl guzellıgımızı pekıstırmek ıcın kullanıcaz dimiiiii heheheekaydirigubbakcemile5

bulur bulmaz yazacağım tatlım....
ewet aynen öle tatlım.... sadece pekiştreceğiz...şakkıdı

bulur bulmaz yazacağım tatlım....
ewet aynen öle tatlım.... sadece pekiştreceğiz...şakkıdı

buldummmmmmm:dance:
bi internet sitesinden indirilebiliniyor herkesin kullandıgı populer bı prog we kullanımı öğrenım asamasında zor oldugu ıcın can sıktıgı gibi her oturdugunda bırsey ogrendıgın ıcın çokta eğlendiriyormus:sm_cool:

buldummmmmmm:dance:
bi internet sitesinden indirilebiliniyor herkesin kullandıgı populer bı prog we kullanımı öğrenım asamasında zor oldugu ıcın can sıktıgı gibi her oturdugunda bırsey ogrendıgın ıcın çokta eğlendiriyormus:sm_cool:

eee tatlım link falan verseydin... bende indirmek istiyorum....bekliyorum...a.s.

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Eklentiler

• $makyazmucizesi.jpg
    $makyazmucizesi.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 103
  • $ailefotografi.jpg
    $ailefotografi.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleyen: Moderatör:
my.php
[/URL][/IMG]

bu hatunu güzelleştirmek baya bi vaktimi aldı:):):) benden de bu kadar arkadaşlar eheheh-tatlicadiarzu-

merhaba ben 9 eylül gsf fotoğraf bölümünde okuyorum. fotoğraf ve photoshop adına sorularınız olursa bana sorabilrisiniz seve seve anlatırım.

Back