rutubet için tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar??

karrdelenn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
409
260
123
Yatak odamda rutubet var arkadaslar ve bebeğimde o odada uyuyor. Internetten araştırdım saban marka rutubet önleyici tabletler var onlardan aldım ama hic bir faydası olmadı. Var mı rutubeti gidermek için tavsiyeleriniz.

Yatak odamda rutubet var arkadaslar ve bebeğimde o odada uyuyor. Internetten araştırdım saban marka rutubet önleyici tabletler var onlardan aldım ama hic bir faydası olmadı. Var mı rutubeti gidermek için tavsiyeleriniz.
Bizim de ozellikle banyoda sorunumuz var her sey paslaniyor, bornozlar kuflendi gecen gun koctas ta bakmistim o saban marka seylere iyi ki yazmissiniz epey tutuyor fiyati cunku. Ben internette topaklanan kedi kumunun ise yaradigini okumustum esime aksam koydurayim banyoya bakalim ise yarayacak mi, paket agir ben kaldiramiyorum. Keske su cozuyor isi diyen ciksa tavandan kuvet vecresinden kuf temizleme cabasi

bizim de yatak odamızda rutubet var. ayda bir siliyorum ve nem alıcı cihaz kullanıyoruz. nem alıcıya sanırım 400 lira verdik geçen sene ama memnunuz çok.

daha kalıcı çözüm isterseniz tek çare dış cephe izolasyonu.

evet canm bizde gecen sene koctastan aldik hic bir faydası olmadı maalesef

Canım cihazınızın markası ve modelini rica etsem yazar mısın? odadaki nem kokusuna faydası oluyo mu? Dış cephe izolasyonumuz var.
Çamaşır sulu suyla silmeyi dene canım.
Nem olusumunumu onluyomus canm. Hic duymamıştım deniycem.
Hepinize tesekkur ederim arkadaslar fikirleriniz icin

Kış geldi zaten kalorifer yanınca nem azalıyor. Hatta bizim geçen kış oğlumun odasının nemi o kadar azalmıştı ki cildi kurumuştu, odayı nemlendirme ihtiyacı duymuştuk.

Kış geldi zaten kalorifer yanınca nem azalıyor. Hatta bizim geçen kış oğlumun odasının nemi o kadar azalmıştı ki cildi kurumuştu, odayı nemlendirme ihtiyacı duymuştuk.
Evet kalorifer kurutuyo bariz derecede etki ediyo ama bizim rutubet cok herhalde kışın inanılmaz derece artıyo yaza göre

Evet kalorifer kurutuyo bariz derecede etki ediyo ama bizim rutubet cok herhalde kışın inanılmaz derece artıyo yaza göre
Hımm o Zaman nem önleyici boyalardan alıp odayı ve tavanı boyayıp bir de bahsedilen cihazı alırsanız çözülür heralde. Önemli çünkü nem bebeklerin büyük düşmanı

Biz çareyi iç cepheye izolasyon yapmakta bulduk. Dış cephede izolasyon var sözde ama içeride terleme yapıyor o yüzden duvar küflendi.
Daha yaptırmadık tabi haftaya başlanacak inşallah.
Bir de ısonem diye bir boya varmış. Faydalı diye okumuştum.

Ins. Ic cephe izolasyonun faydası olur bausettiginiz boyayi arastircam

Her fırsatta havalandiriyorum ama dedigin gibi son çare odayı değiştirmek olucak galiba...

Eğer varsa rutubetsiz odalarınız , çare bulana kadar o odada uyutmamalısınız.

Bende boya var diye duymuştum arkadaşın dediği gibi. Bunun dışında bir bilgim yok.

Duvarları çamaşır suyuyla sakın silmeyin bu arada. Eğer rutubet varsa o koku orda kalır.

Kedi kumu nemi emdigi icin mantikli geldi deneyin yardimi dokunur umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…