- 11 Ekim 2010
- 409
- 260
- 123
- Konu Sahibi karrdelenn
-
Rutubeti önleyen özel bir boya varmış bizim kiracılarımız o boyayı kullanıyorlar. Ama ismini cismini bilmem bir ustaya veya boya satan bir ye
Tamam araştırıcam tesekkur ederim...
Bizim de ozellikle banyoda sorunumuz var her sey paslaniyor, bornozlar kuflendiYatak odamda rutubet var arkadaslar ve bebeğimde o odada uyuyor. Internetten araştırdım saban marka rutubet önleyici tabletler var onlardan aldım ama hic bir faydası olmadı. Var mı rutubeti gidermek için tavsiyeleriniz.
evet canm bizde gecen sene koctastan aldik hic bir faydası olmadı maalesefBizim de ozellikle banyoda sorunumuz var her sey paslaniyor, bornozlar kuflendigecen gun koctas ta bakmistim o saban marka seylere iyi ki yazmissiniz epey tutuyor fiyati cunku. Ben internette topaklanan kedi kumunun ise yaradigini okumustum esime aksam koydurayim banyoya bakalim ise yarayacak mi, paket agir ben kaldiramiyorum. Keske su cozuyor isi diyen ciksa tavandan kuvet vecresinden kuf temizleme cabasi
Canım cihazınızın markası ve modelini rica etsem yazar mısın? odadaki nem kokusuna faydası oluyo mu? Dış cephe izolasyonumuz var.bizim de yatak odamızda rutubet var. ayda bir siliyorum ve nem alıcı cihaz kullanıyoruz. nem alıcıya sanırım 400 lira verdik geçen sene ama memnunuz çok.
daha kalıcı çözüm isterseniz tek çare dış cephe izolasyonu.
Nem olusumunumu onluyomus canm. Hic duymamıştım deniycem.Çamaşır sulu suyla silmeyi dene canım.
Her fırsatta havalandiriyorum ama dedigin gibi son çare odayı değiştirmek olucak galiba...sürekli havalanması gerekiyor. hiç bir şey fayda etmezse bebeğinizin odasını değiştirin.
Tesekkur ederim....Markasi trotec. Uzun uzun arastirip aldik, tavsiye ediyorum.
Evet kalorifer kurutuyo bariz derecede etki ediyo ama bizim rutubet cok herhalde kışın inanılmaz derece artıyo yaza göreKış geldi zaten kalorifer yanınca nem azalıyor. Hatta bizim geçen kış oğlumun odasının nemi o kadar azalmıştı ki cildi kurumuştu, odayı nemlendirme ihtiyacı duymuştuk.
Hımm o Zaman nem önleyici boyalardan alıp odayı ve tavanı boyayıp bir de bahsedilen cihazı alırsanız çözülür heralde. Önemli çünkü nem bebeklerin büyük düşmanıEvet kalorifer kurutuyo bariz derecede etki ediyo ama bizim rutubet cok herhalde kışın inanılmaz derece artıyo yaza göre
Ins. Ic cephe izolasyonun faydası olur bausettiginiz boyayi arastircamBiz çareyi iç cepheye izolasyon yapmakta bulduk. Dış cephede izolasyon var sözde ama içeride terleme yapıyor o yüzden duvar küflendi.
Daha yaptırmadık tabi haftaya başlanacak inşallah.
Bir de ısonem diye bir boya varmış. Faydalı diye okumuştum.
Her fırsatta havalandiriyorum ama dedigin gibi son çare odayı değiştirmek olucak galiba...
Bizim de ozellikle banyoda sorunumuz var her sey paslaniyor, bornozlar kuflendigecen gun koctas ta bakmistim o saban marka seylere iyi ki yazmissiniz epey tutuyor fiyati cunku. Ben internette topaklanan kedi kumunun ise yaradigini okumustum esime aksam koydurayim banyoya bakalim ise yarayacak mi, paket agir ben kaldiramiyorum. Keske su cozuyor isi diyen ciksa tavandan kuvet vecresinden kuf temizleme cabasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?