rusca pratik

Anna(bu isim galiba)uzun zamandir gormuyorum
seni.evet rusca konusuyor(uzun zamandir yoktun nerelerdesin gibi bi lafti ama tam olarak karsiligini hatielayamiyorum)nezamandir gormuyorlar birbirini.yalnisim varsa lutfen duzelt.gorusuruz.

- Anna, coktan beri seni gormedim.

- Evet , Ruslar uzun zamandir birbirlerini gormediginde, kac bahar- kac kis (gecti) derler.

Burdaki сколько лет, сколько зим atasozu. Hani bizdeki yuzunu goren cennetlik gibi.

Despoina35 nerelerdesin canim iyimisin umarim iyisindir valla merak ettim seni ya.

Merhaba, ben Kety. 1990 Vilnius/Litvanya doğumluyum. Anadilim Rusça. 2012 yılına kadar 15 yıl boyunca Rusya'nın St. Petersburg şehrinde yaşadım. Lise ve üniversite eğitimimi burada tamamladım. Yaklaşık 1 senedir İstanbul'da yaşamaktayım. Üniversite eğitimimi English-French Translations / Interpreting ( İngilizce-Fransızca Tercumanlık) üzerine tamamladım. Şu sıralarda İngilizce Öğretmenliği dalında yuksek lisans sınavlarına hazırlanmaktayım.
Her seviyede Rusça ders verebilmekteyim. Daha once farklı ülkelerden öğrencilerle ders tecrubem bulunmaktadır.
Ders programımı kişisel ihtiyaclara göre belirleyip gerekli öğretim metodlarını kullanarak kişiye göre oluşturuyorum.
Ders almak istiyorsanız bana e-mail yoluyla aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.
kety-lord@yandex.ru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…