- 7 Ağustos 2016
- 952
- 1.453
- 43
- 27
- Konu Sahibi Yildizsezen
-
ünide arnavut bir arkadaşım vardı aman aman o inat dedikleri şey çok kötü onlarda. mesela aile yapıları çok sıkıydı kızın babası rahmetli olmuş annesinin babası ile aynı apartmanda yaşıyorlardı. bayağı sıkı biriydi dedesi bildiğim kadarıyla. mesela kızın hamart olup olmadıklarına bakarlar vs diye biliyorumHanimlar merhaba ilk defa kendim icin degil de kuzenim icin yardim istiyorum. Kendisi birkac aydır arnavut bir erkekle konusuyor ve cok hoslaniyor. Ailesiyle tanisma durumlari olacagindan da merak ediyor.Biz aslen Bulgaristan gocmeniyiz ama cok uzun yillar once (60 seneden fazla) batıda yasiyoruz. Yani kendi kulturumuzu cok yasatiyor sayilmayiz ve kendi kulturumuzun cogu seyinden bile habersiziz. Rahat bir aile yapimiz var sıkıyla yetismedik su ana kadar. Kuzenim cocugun iyi biri oldugunu kultur hakkinda hic konusmadiklarindan merak ediyor. Arastirdik ama cevremizde olmadigindan belki icinizde vardir diye buraya danismak istedik. Bizim tek bildigimiz kinalarinda dugunlerinde cok kiyafet degistiroip erkeginin kadininin bakimli ve hoş olmasiArada cok mu kultur farki var? Aile yapilari nasildir? Biz cok kopuguzdur birbirimizden bayramdan bayrama kandil dogum gunu dugun anca gorusuruz. Nasildir gelenekleri? Aile yapilari ve tutumlari? Veya icinizden arnavut olmayip arnavut biriyle iliskisi olan var mi?
Cok tesekkur ederiz
Ya göçmen candır can!
Kırcaali mi Shumen mi?
Çok severim bulgaristan göçmenlerini
Arnavut göçmenlerini de bir o kadar...
Aslında bildiğim kadarıyla arnavutların kızları biraz serttir ama erkekleri hakkında pek bilgim yok.
Geçen gelin evinde görmüştüm kınada 100 tane kıyafet değiştirdi kız. Her değiştirip geldiğinde de kv ve annesinin elini öptü falan.
Bence ciddi düşünüyorsa tanıyarak öğrensin.
Hoşuna gitmeyen özellikler varsa vaz mı geçecek yani :)
Bulgarlar değil BULGARİSTAN GÖÇMENİ. Biz Bulgaristan tan göçmüş olabiliriz ama TÜRKÜZ.Mesela bulgarlarda bayan çalışır ama arnavutlar pek çalıştırmaz gelini. Süsü ve gösterişi çok severler
Arkadaşta arnavut demiş göçmeni dememiş ona neden takilmadiniz ?Bulgarlar değil BULGARİSTAN GÖÇMENİ. Biz Bulgaristan tan göçmüş olabiliriz ama TÜRKÜZ.
Arkadaşta arnavut demiş göçmeni dememiş ona neden takilmadiniz ?
Hanimlar merhaba ilk defa kendim icin degil de kuzenim icin yardim istiyorum. Kendisi birkac aydır arnavut bir erkekle konusuyor ve cok hoslaniyor. Ailesiyle tanisma durumlari olacagindan da merak ediyor.Biz aslen Bulgaristan gocmeniyiz ama cok uzun yillar once (60 seneden fazla) batıda yasiyoruz. Yani kendi kulturumuzu cok yasatiyor sayilmayiz ve kendi kulturumuzun cogu seyinden bile habersiziz. Rahat bir aile yapimiz var sıkıyla yetismedik su ana kadar. Kuzenim cocugun iyi biri oldugunu kultur hakkinda hic konusmadiklarindan merak ediyor. Arastirdik ama cevremizde olmadigindan belki icinizde vardir diye buraya danismak istedik. Bizim tek bildigimiz kinalarinda dugunlerinde cok kiyafet degistiroip erkeginin kadininin bakimli ve hoş olmasiArada cok mu kultur farki var? Aile yapilari nasildir? Biz cok kopuguzdur birbirimizden bayramdan bayrama kandil dogum gunu dugun anca gorusuruz. Nasildir gelenekleri? Aile yapilari ve tutumlari? Veya icinizden arnavut olmayip arnavut biriyle iliskisi olan var mi?
Cok tesekkur ederiz
Razgrad bizimkilerin ikiside degil
Aa gormemisim o bolumu 100 müüBende gitmistim bi arnavut dugunune gelin her gelen misafirin elini 3 kez opuyordu
Lafın gelişi 100Razgrad bizimkilerin ikiside degil
Aa gormemisim o bolumu 100 müüBende gitmistim bi arnavut dugunune gelin her gelen misafirin elini 3 kez opuyordu
Eve gelen her erkeğin eli opulurdu önceden isterse küçücük bebek olsa bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?