Hanimlar merhaba ilk defa kendim icin degil de kuzenim icin yardim istiyorum. Kendisi birkac aydır arnavut bir erkekle konusuyor ve cok hoslaniyor. Ailesiyle tanisma durumlari olacagindan da merak ediyor.Biz aslen Bulgaristan gocmeniyiz ama cok uzun yillar once (60 seneden fazla) batıda yasiyoruz. Yani kendi kulturumuzu cok yasatiyor sayilmayiz ve kendi kulturumuzun cogu seyinden bile habersiziz. Rahat bir aile yapimiz var sıkıyla yetismedik su ana kadar. Kuzenim cocugun iyi biri oldugunu kultur hakkinda hic konusmadiklarindan merak ediyor. Arastirdik ama cevremizde olmadigindan belki icinizde vardir diye buraya danismak istedik. Bizim tek bildigimiz kinalarinda dugunlerinde cok kiyafet degistiroip erkeginin kadininin bakimli ve hoş olmasi

Arada cok mu kultur farki var? Aile yapilari nasildir? Biz cok kopuguzdur birbirimizden bayramdan bayrama kandil dogum gunu dugun anca gorusuruz. Nasildir gelenekleri? Aile yapilari ve tutumlari? Veya icinizden arnavut olmayip arnavut biriyle iliskisi olan var mi?
Cok tesekkur ederiz