Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aslında bu markayla değil tamamiyle ruhun yapısı ve bitişiyle alakalı. Mat rujlar yerine içinde yağ barındıran ruj tercih etmelisin . Ama ben mat da seviyorum diyor isen mat ruj sürmeden önce dudak peeling ve dudak kremi _ nivea tarzı veya dudak balmi sur ardından durakların nrmlendikten sonra ruju uygula.
YSL'nin rujlarından memnunum ama diğer bilindik kozmetik markları benim de dudaklarımı çok kurutuyor. Bir de dudak balm'ı kullanacaksan sakın türkiye'den alma .. almanya'dan nivea getittir. İnan dünya kadar fark var.
Merhaba klasik olacak ama ben genelde max factor kullanıyorum. Fiyat olarak alternatiflere göre biraz yüksek olabiliyor ama aldığım yer de şurası https://www.istekle.com/tr/makyaj-urunleri kargo sorunsuz ama bazen stok bitebiliyor takibe alıyorum gelince bilgi gönderiyorlar.