• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruj markaları

papatyaa80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
136
11
98
Ankara
arkadaşlar dudakları kurutmayan, nemli tutan kaliteli ruj markaları tavsiyelerinizi bekliyorum..memnun kaldığınız yada asla kullanma diyebileceğiniz markaları yazarsanız sevinirim

arkadaşlar dudakları kurutmayan, nemli tutan kaliteli ruj markaları tavsiyelerinizi bekliyorum..memnun kaldığınız yada asla kullanma diyebileceğiniz markaları yazarsanız sevinirim
Aslında bu markayla değil tamamiyle ruhun yapısı ve bitişiyle alakalı. Mat rujlar yerine içinde yağ barındıran ruj tercih etmelisin . Ama ben mat da seviyorum diyor isen mat ruj sürmeden önce dudak peeling ve dudak kremi _ nivea tarzı veya dudak balmi sur ardından durakların nrmlendikten sonra ruju uygula.

YSL'nin rujlarından memnunum ama diğer bilindik kozmetik markları benim de dudaklarımı çok kurutuyor. Bir de dudak balm'ı kullanacaksan sakın türkiye'den alma .. almanya'dan nivea getittir. İnan dünya kadar fark var.

en başta tavsiye edeceğim iki marka var birncisi mac , ikincisi loreal paris. Asla kullanma diyebileceğim ruj ise markası pek bilinmeyen rujlar. :)

Back