Ruhumun Penceresinden . . . . . .

"Gözlerinizinden parlayan ışık yeryüzündeki acıları dindiriyor"ah milenaah küçüğüm. ..

Mona Rosa bitti zaten incecik neden daha kalın değil neden
Sevmiyorum böyle içim buruk oluyor,sap gibi kalıyormuş gibi hissediyorum daha kalın şiir kitapları almak istiyorum artık
Ama bitti demek bitmez şiir kitapları normal kitaplar gibi olmadığımdan senelerce açıp okunabilir. .

Yeni şiir kitabım Nizzar Kabbani Gazaba Uğramış şiirler biraz deniz, yeşillik ziyaret etmem gerek o zamanlarda şiir okumak enfes oluyor

az önce bütün kitaplarımı masama boşalttım ve hepsini deftere yazdım sanki gün geçtikçe kitaplığım boşalmış gibi geliyor ya
saydım ve yazdım hepsini 71 tane kitabım var
Tabi nerdeyse 20 tane kitabım bana kavuşmayı bekliyor
Kadının birine verdim okuması için 4-5 ay oldu nerdeyse tık yok artık yazıcam ona geri verebilirmisin okuduysan diye ayy gene sinirlerim tepeme çıktı
Yiğenime verdim ablama verdim sonra onlar iyi bakar geri hemen verirler onlar güvendeAbim 1 tane kitabımı kaybetti Hemde uçurtma avcısı ya off abi ya deliriyorum ya almayın o zaman kitaplarımı
bakalım 2017 de kaça ulaşacak kitaplarımın sayısı
Yazın büyük bi kitap yurdu alışverişi yapmayı planlıyorum
elimdekileri okumam lazım önce

Kitaplarımı yazarken farkettimde her kitabımın ayrı bi hikayesi var . .
Mesela kimi kitap kaybettiğim insanlardan bana kalan tek şey,Kimi kitap gönül yangınımı söndürmek için aldığım romanlar. . .
Kimi kitap hediye edilmiş. .Güzel insanlardan kalma yegane anı kimi kitap . . .
Aslında hayatımın aynası kitaplar. .
Okuduklarım, hediye alınan kitaplarlara bakınca nasıl birisi olduğum anlaşılır mesela. .
Ve şunada inanırım bir insanı tanımak istiyorsanız kitaplığına bi bakın . .
Şuan canfeza-hoşgeldin dinlerken yazıyorum arada beynim şarkıya gidiyor nasıl yazdığıma bakmayın yani anlam bozuklukları için üzür dilerim duyguluyum yazmak istedim hemen

kış ayını hiç sevmem ama tek güzel ve rımantik yanı peteğe yapışıp kahveni kitabını cam kenarında kitap okumak . . .
bugün zor bi gündü kendimi boraz şımartmak istedim kahve,fıstığımı aldım milenayı okuyacağım

Milenaya Mektuplar 100.sayfadayım sınavımda geçti, bitti, gitti. .
bol boool kitap okuma zamanı

Çok güzel bir topik olmuş. Blog tadında, takipte kalıp, paylaşım yapabiliriz değil mi?

Merhaba çok çok sevgili topiğim ruhumun penceresinden bu aralar sana pek birşey yansımıyor çünkü ders ve ezber çalışıyorum sürekli masamın başında harıl harıl derslerime çalışıyorum
Milenayıda açıkcası bitirmek istemiyorum çünkü elimde başka güzel kitap yok neyse şimdi biraz daha dersime çalışacağım sonra milenayı okurum belki

öğrencisiniz herhalde ,tam da final dönemi rabbim yardımcınız olsun ben de öğrenciyim inşallah son bi sınavım kaldı, bütünleme de halledebilirsem okul biticek ve kitaplarıma rahat rahat vakit ayırabileceğim inşallah

evet Allab Razı Olsun inşallah

Benim de evimde enn sevdiğim köşemdir kitaplığım Bu dönem çok yoğundum istediğim gibi okuyamadım ikinci döneme harika planlarım var. Bir aralar kitaplarımı şeffaf ciltle kaplıyordum aşığım onlara

ben hiç kıyamıyorum onlara ya benimdeöyleydi artk bu hafta rahatım

Herkes kış aylarında bol kitap okur bende yaz aylarında. .
Bu aylar mayısa kadar derslerle geçiyor ama Allah'tan bir kaç aylık normal derslerimde ara var. .Ama dini derslerim var. .Uzun zaman oldu Milenaya Mektuplar hâlâ diruyor Nizzar Kabbaniyi almak için o kadar heycan yaptım kitap haftalardır duruyor öylece baş ucumda. .Neyse yarın bi silkeleniyoruz fero

Bugün güzel bir haberle ayın 6 sında kitap listemi hazırlayıp gömderebileceğimi öğrendim yihuuuu
Listemdeki kitapları burayada paylaşacağım

Merhaba
Uzun zamandır hiç birşey yapamıyorum kış mevsiminden nefret etmemden kaynaklı kış aylarında yatıyorum ve müzik dinliyorum sadece inanmazsınız başka hiiiç birşey yapmıyorum
Neyseki biraz daha iyiyim hastalığımıda atlattım şimdi çok iyiyim

Evet gelelim bu kitap ne? Canfeza kim?

Canfezayı 2 haftadır dinliyorum evet canfeza müzisyen ama yazarda şair yani. . keşfettiğimden beri deli gibi dinliyorum bu şair nasıl tanınmaz diye şaşıp kalıyorum. .Ama sonra aklıma inciler denizin en derinlerinde gizlidir diyor ve bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum
ve canfezanın yeni kitabı çıktı. .Hemen listeme ekledim aslında rap değil canfeza eski osmanlıdan kalma bir şarkı çeşidiymiş oda öyle şiir yazıyor enstrümantal müzikler ekliyor ve okuyor bende böyle kalıyorum
Milena hala sürünüyor elimde ah franz üzürler diliyorum efso kitap ama ben ruhumdaki kırık camları toplamadan inan hiç birşey yapamıyorum . .Tamam şimdi oturuyorum kitabımın başına bildirim yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…