Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ruhumun Penceresinden . . . . . .
- Konu Sahibi Feraceli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Ocak 2015
- 19.384
- 80.605
- 798
Bu ay 1 tane incecik şiir kitabı okumuşum. .Bu ay gerçekten benim için çok çok kötü bir aydı. .Enerjimin hiç bu kadar az olduğu,Duygusal anlamdada hiç bu kadar kötü olduğumu hatırlamıyorum kıştan nefret ettiğimi zaten söylememe bile gerek yok anlaşılıyor. .Bu ay her anlamda zordu sınavımı verdim vs.
Çok mutsuzdum. .Uyku düzenim zaten mahvolmuş bir vaziyetteydi kendime asla vakit ayırmadım gerçekten kişisel bakımımı bile zoraki yaptım,yeri geldi üşengeçlikten aç kaldım o kadar yani Yeri geldi mutsuzluktan çok yedim velhasıl bu ay felaketti ama Şubat ayı öyle olmayacak şubat artık toparlanma herşeyi düzene sokma kendimi mutlu etme,Kendime zaman ayırma,Eski düzenimi oturtma ayı olacak. .
Çünkü hayat devam ediyor maalesef ki. .Ve sonsuza dek mutsuz yaşayamam hayattan zevk almaya çalışmam,hayatı zevkli hale getirmem gerekiyor. . Şubat Umut sende bebeğim
Şubat Ayı aynı zamanda Kitap, Kahve,Çay ayı olsun istiyorum elimde hep kitap yanımda çayım,kahvem olsun. .
Ah keşke yaz gelse artık çicekler açsa. .özledim yaz seni
- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
- 198
- 9 Ocak 2015
- 19.384
- 80.605
- 798
teşekkür ederimFeraceli hayırlı olsun topiğin.
- 9 Ocak 2015
- 19.384
- 80.605
- 798
Tam 24 gün önce çekilmiş bir fotoğraf herşeyden habersiz,durgum, sıradan yaşantıma devam etmeye kendimi zorluyorken. . .
Herşey çok değişti 20 günde herşey değişti dahada değişecek. .
Hem hayatımın en güzel gecelerine uyudum,Hem güzel sabahlara uyandım. .
hem hiç olmadığım kadar stres yaşadım,Hem sağlığım etkilendi. .
O kadar karışıkki ne dört dörtlük güzeldi nede kötü. .
Hamdolsun Rabbim
- 20 Mart 2011
- 13.818
- 32.369
- 798
Feraceli okuyor musun canım önerebileceğin kitaplar var mı? Şubat ayında bir sürü kitap okudum ve bu yıl yaptığım en güzel şey olduğuna inanıyorum. Daldım gittim kitap sayfalarında öylece, huzur dolu... Sanırım bohem bir ruh halindesin şuan, son mesajından öyle anladım. Beni kurtaran kitaplarım oldu..
- 9 Ocak 2015
- 19.384
- 80.605
- 798
Ben okuyamıyorum kitap canım şu aralar hayatımda değişiklikler var kafamı toparlayıp okuyamıyorumFeraceli okuyor musun canım önerebileceğin kitaplar var mı? Şubat ayında bir sürü kitap okudum ve bu yıl yaptığım en güzel şey olduğuna inanıyorum. Daldım gittim kitap sayfalarında öylece, huzur dolu... Sanırım bohem bir ruh halindesin şuan, son mesajından öyle anladım. Beni kurtaran kitaplarım oldu..
Ne tarz seviyorsun genelde önereyim sana birşeyler
- 20 Mart 2011
- 13.818
- 32.369
- 798
Epey kitap aldım canım önce onları bitireyim şiir çok severim mesela. Sen kafanı toparla da gel heleBen okuyamıyorum kitap canım şu aralar hayatımda değişiklikler var kafamı toparlayıp okuyamıyorum
Ne tarz seviyorsun genelde önereyim sana birşeyler
- 9 Ocak 2015
- 19.384
- 80.605
- 798
aynen inşallah canım dönücem yakın zamandaEpey kitap aldım canım önce onları bitireyim şiir çok severim mesela. Sen kafanı toparla da gel hele
- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.391
- 158
- 9 Ocak 2015
- 19.384
- 80.605
- 798