Girer tabi :))polisiyemi sherlock holmes polisiyeye giriyormuydu kanki
O nasıl peki tavsiye eder misin ?oo bayada sayfaymış bende milanaya mektupları okuyorum 392 oda
onu okudum birtek benGirer tabi :))
ooo kimler gelmiş hoşgeldiniz ifinim sağol canmHarika bir topik olmuş, takipteyim artı müdavimi olacağım sanırım
Bende katıldım
daha başlardayım karşılıklı mektuplaşmalar sandım ben ama sadece franz kafkanın mektupları var ama genede olgan dışı akıcı gidiyorO nasıl peki tavsiye eder misin ?
Benim gibi polisiye severlere tavsiye edebileceğim başlıca kitapların başında sherlock holmes geliyo zaten , benim en sevdiğim kitap serilerinden de cerrah,çırak,günahkâr,ikiz bedenler,silinisi örnek verebilirimonu okudum birtek bentabi 3-4 kitap kalın kalın duruyor
Hoşbulduk balımooo kimler gelmiş hoşgeldiniz ifinim sağol canm
ayy isimlere bakBenim gibi polisiye severlere tavsiye edebileceğim başlıca kitapların başında sherlock holmes geliyo zaten , benim en sevdiğim kitap serilerinden de cerrah,çırak,günahkâr,ikiz bedenler,silinisi örnek verebilirim
thomas harris kuzuların sessizliği veya siyah kan,şeytan yemini,kızıl nehirler grange den asklarim bunlar benim
açlık oyunlarınımı okuyorsun hiç okumadm aynen franz kafka dostoyevskiyi hatırlattı bana.Hoşbulduk balım
Şuan bana bir şey katacak bir kitap değil okuduğum, maksat su dönemde beynimi boşaltmak. "açlık oyunları"
Milennium series kitapları harika bir polisiye kitabıdır. Milenaya mektuplar harika bir eser ayrıca...
Kan olmazsa olmazımızayy isimlere bakkan,kızıl,şeytan,siyah
Cerrah çok iyiydi kesinlikle! :)Kan olmazsa olmazımız
Kurgu çok başarılı, sanırım ondan ötürü :)Cerrah kesinlikle çok iyiydi onu okurken fazlasıyla gerilmiştim :)
benimdeKan olmazsa olmazımız
kesin ondan ötrüdürKurgu çok başarılı, sanırım ondan ötürü :)
Benim izlediğim dizilere hiç göz ucuyla bile bakma o zamanbenimdedeeermişim kan karşı hasasiyetim var güm doye bayılıyorum bem biliyon mu