Ruhumun Penceresinden . . . . . .

Harika bir topik olmuş, takipteyim artı müdavimi olacağım sanırım

Bende katıldım

onu okudum birtek ben tabi 3-4 kitap kalın kalın duruyor
Benim gibi polisiye severlere tavsiye edebileceğim başlıca kitapların başında sherlock holmes geliyo zaten , benim en sevdiğim kitap serilerinden de cerrah,çırak,günahkâr,ikiz bedenler,silinisi örnek verebilirim
thomas harris kuzuların sessizliği veya siyah kan,şeytan yemini,kızıl nehirler grange den asklarim bunlar benim

ooo kimler gelmiş hoşgeldiniz ifinim sağol canm
Hoşbulduk balım

Şuan bana bir şey katacak bir kitap değil okuduğum, maksat su dönemde beynimi boşaltmak. "açlık oyunları"

Milennium series kitapları harika bir polisiye kitabıdır. Milenaya mektuplar harika bir eser ayrıca...

ayy isimlere bak kan,kızıl,şeytan,siyah

açlık oyunlarınımı okuyorsun hiç okumadm aynen franz kafka dostoyevskiyi hatırlattı bana.

Reactions: Yeu

(Bu resim benim telefonumdan çekilmedi abimin ayponundan çikildi ifinim

Sizde benim gibimisiniz bilmiyorum. .
Ben okumam gereken yarım kalan kitaplarımı hep baş ucumda tutarım onları gördükçe alır okurum en alttaki Martin Ligs kitabını sanırım 2 buçuk senedor bitirmeye çalışıyorum. .
Bende şöyle bor huy var asla ama asla (çok çok kötü birşey olmadıkça) bir kitabı yarıya kadar okuyup kestirip atamam onu bitiricem kafaya koyarım ha bu 1 sene olur 5 sene olur o ayrı
Burda bi eksik daha var o masamdaydı unuttum oraya koymayı İlber Ortaylı'nın bir kitabıydı. .
Listemdeki kitapları alıcam inşallah kitap yurdundan ilk alışverim olacak ama daha ömceden biliyorum çok memnun kalındığını . . .

Herkese Hayırlı Geceler

Milenaya mektuplar Sayfa 50 deyim

Başta neden karşılık mektuplaşmalar değil çok sıkıcı olur dedim ama gayette akıcı ve merak uyandırıcı. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…