Ruhumun Penceresinden . . . . . .

onu okudum birtek ben:deli: tabi 3-4 kitap kalın kalın duruyor
Benim gibi polisiye severlere tavsiye edebileceğim başlıca kitapların başında sherlock holmes geliyo zaten , benim en sevdiğim kitap serilerinden de cerrah,çırak,günahkâr,ikiz bedenler,silinisi örnek verebilirim
thomas harris kuzuların sessizliği veya siyah kan,şeytan yemini,kızıl nehirler grange den asklarim bunlar benim:KK37:

ooo kimler gelmiş hoşgeldiniz ifinim sağol canm:KK200:
Hoşbulduk balım :KK8:

Şuan bana bir şey katacak bir kitap değil okuduğum, maksat su dönemde beynimi boşaltmak. "açlık oyunları"

Milennium series kitapları harika bir polisiye kitabıdır. Milenaya mektuplar harika bir eser ayrıca...

Benim gibi polisiye severlere tavsiye edebileceğim başlıca kitapların başında sherlock holmes geliyo zaten , benim en sevdiğim kitap serilerinden de cerrah,çırak,günahkâr,ikiz bedenler,silinisi örnek verebilirim
thomas harris kuzuların sessizliği veya siyah kan,şeytan yemini,kızıl nehirler grange den asklarim bunlar benim:KK37:
ayy isimlere bak:bicak: kan,kızıl,şeytan,siyah :KK70:

Hoşbulduk balım :KK8:

Şuan bana bir şey katacak bir kitap değil okuduğum, maksat su dönemde beynimi boşaltmak. "açlık oyunları"

Milennium series kitapları harika bir polisiye kitabıdır. Milenaya mektuplar harika bir eser ayrıca...
açlık oyunlarınımı okuyorsun hiç okumadm aynen franz kafka dostoyevskiyi hatırlattı bana.

• Beğen
Reactions: Yeu
2017-01-01_15.23.21.jpg

(Bu resim benim telefonumdan çekilmedi abimin ayponundan çikildi ifinim:eek:

Sizde benim gibimisiniz bilmiyorum. .
Ben okumam gereken yarım kalan kitaplarımı hep baş ucumda tutarım onları gördükçe alır okurum en alttaki Martin Ligs kitabını sanırım 2 buçuk senedor bitirmeye çalışıyorum. .
Bende şöyle bor huy var asla ama asla (çok çok kötü birşey olmadıkça) bir kitabı yarıya kadar okuyup kestirip atamam onu bitiricem kafaya koyarım ha bu 1 sene olur 5 sene olur o ayrı :KK70:
Burda bi eksik daha var o masamdaydı unuttum oraya koymayı İlber Ortaylı'nın bir kitabıydı. .
Listemdeki kitapları alıcam inşallah kitap yurdundan ilk alışverim olacak ama daha ömceden biliyorum çok memnun kalındığını . . .

Herkese Hayırlı Geceler :KK37:

Milenaya mektuplar Sayfa 50 deyim:deli:

Başta neden karşılık mektuplaşmalar değil çok sıkıcı olur dedim ama gayette akıcı ve merak uyandırıcı. .

X