Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çook teşekkürleerhayırlı olsun topiğiniz takipte olacağım
Tabiki :)Çok güzel bir topik olmuş. Blog tadında, takipte kalıp, paylaşım yapabiliriz değil mi?
öğrencisiniz herhalde ,tam da final dönemi rabbim yardımcınız olsun ben de öğrenciyim inşallah son bi sınavım kaldı, bütünleme de halledebilirsem okul biticek ve kitaplarıma rahat rahat vakit ayırabileceğim inşallahEki Görüntüle 1938141 Merhaba çok çok sevgili topiğim ruhumun penceresinden bu aralar sana pek birşey yansımıyor çünkü ders ve ezber çalışıyorum sürekli masamın başında harıl harıl derslerime çalışıyorum
Milenayıda açıkcası bitirmek istemiyorum çünkü elimde başka güzel kitap yok neyse şimdi biraz daha dersime çalışacağım sonra milenayı okurum belki
evet Allab Razı Olsun inşallahöğrencisiniz herhalde ,tam da final dönemi rabbim yardımcınız olsun ben de öğrenciyim inşallah son bi sınavım kaldı, bütünleme de halledebilirsem okul biticek ve kitaplarıma rahat rahat vakit ayırabileceğim inşallah
ben hiç kıyamıyorum onlara ya benimdeöyleydi artk bu hafta rahatımBenim de evimde enn sevdiğim köşemdir kitaplığım Bu dönem çok yoğundum istediğim gibi okuyamadım ikinci döneme harika planlarım var. Bir aralar kitaplarımı şeffaf ciltle kaplıyordum aşığım onlara