Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çook teşekkürleerhayırlı olsun topiğiniztakipte olacağım
Tabiki :)Çok güzel bir topik olmuş. Blog tadında, takipte kalıp, paylaşım yapabiliriz değil mi?
öğrencisiniz herhalde ,tam da final dönemi rabbim yardımcınız olsunEki Görüntüle 1938141 Merhaba çok çok sevgili topiğim ruhumun penceresinden bu aralar sana pek birşey yansımıyor çünkü ders ve ezber çalışıyorum sürekli masamın başında harıl harıl derslerime çalışıyorum
Milenayıda açıkcası bitirmek istemiyorum çünkü elimde başka güzel kitap yokneyse şimdi biraz daha dersime çalışacağım sonra milenayı okurum belki
![]()
evet Allab Razı Olsun inşallahöğrencisiniz herhalde ,tam da final dönemi rabbim yardımcınız olsunben de öğrenciyim inşallah son bi sınavım kaldı, bütünleme de halledebilirsem okul biticek ve kitaplarıma rahat rahat vakit ayırabileceğim inşallah
![]()
ben hiç kıyamıyorum onlara yaBenim de evimde enn sevdiğim köşemdir kitaplığımBu dönem çok yoğundum istediğim gibi okuyamadım ikinci döneme harika planlarım var. Bir aralar kitaplarımı şeffaf ciltle kaplıyordum
aşığım onlara