• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruhen hiç ama hiç iyi değilim..

Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Nasil yardimci olabiliriz pardon!
Yas 17 daha cocuksun arkadan surtunmeli iliski diyorsun? Senin yasindayken ne prezarvatifi bilirdim ne surtunmeli dedigin seyi ki hala bilmem pratikte.
Umarim burayi emniyeten birileri okuyordur o seninle iliskiye giren sapiki bulurlar!
18 yas alti sen istedigin kadr kendi rizanla olsun bu suc!
Bide hamile kal gor gununu.derhal derslerinin basina yasin ne senin boyle seylerle ugrasip kendini kullandiriyorusn:/

Son düzenleme:
Hepinize merhaba bende internette araştırırken buraya geldim benimde bir derdim var yardım edin lütfen henüz 17 yaşındayım küçüğüm çok biliyorum ama bir hatadır yaptım sevgilimle bir hafta önce arkadan sürtünmeli ilişkiye girdik ve sürtünmeli olduğu halde korunmak için prezervatif taktık prezervatif sürtünmeye dayanıklı olmadığı için patladı ve meninin birazı popoma bulaştı sonrasında hemen sildim tuvalete girdim ama cahilliğimden çok korkuyorum hiçbişey bilmiyorum bugün adetimin başlayacağı ilk gün daha hiçbişey olmadı stresten midir nedir yardım edin lütfen :'(

Madem cahilsin neden boyundan büyük işlere giriyorsun evlat?

Sadece bilgisi olanlardan yardım istemiştim yinede sağolun

Ben 17 yaşındayken hangi kaynaktan ders çalışsam da geometrim 5 gelse diye düşünüyordum. Sen?
Daha reşit olmadan, iraden resmiyet kazanmadan biriyle ilişkiye giriyorsun. 10 sene sonra kendini nerede görüyorsun? Kaç sene dayanacaksın SÜRTÜNEREK ilişkiye? Aklını başına al.

Ben 17 yaşındayken hangi kaynaktan ders çalışsam da geometrim 5 gelse diye düşünüyordum. Sen?
Daha reşit olmadan, iraden resmiyet kazanmadan biriyle ilişkiye giriyorsun. 10 sene sonra kendini nerede görüyorsun? Kaç sene dayanacaksın SÜRTÜNEREK ilişkiye? Aklını başına al.

Zaten yaptığım şeyin yanlış olduğunun farkındayım bir daha yapmayacağımıda biliyorum sadece bilgisi olan kişilerden bu şekilde sonuçlarının ne olabileceğini söylemelerini istemiştim beni yargılamalarını değil yinede teşekkürler

Zaten yaptığım şeyin yanlış olduğunun farkındayım bir daha yapmayacağımıda biliyorum sadece bilgisi olan kişilerden bu şekilde sonuçlarının ne olabileceğini söylemelerini istemiştim beni yargılamalarını değil yinede teşekkürler
Bak soyleyeyim sonuclarin neler olabilecegini.
Bu oglan sagda solda hakkinda konusabilir.
Fotonu videonu cekip tehtit edebilir.
Hamile kalabilirsin.
Hastalik kapabilirsin.
Psikolojik olarak kotu etkilenirsin derlerini etkiler.
Sen daha genc kiz bile degilsin cocuksun bu yaptiginiz kanunene cocuk istismaridir suc tur.
o sevdigin adam ceza alabilir.
Ornekler uzar gider.bende sana abla tavsiyesi derlerine yogunlas her yasin bir yasam sekli vardir.sex bunlar icinde senin yasin icin son sirada yer alir.basini sonra taslara vurursun akilli ol.

Bak soyleyeyim sonuclarin neler olabilecegini.
Bu oglan sagda solda hakkinda konusabilir.
Fotonu videonu cekip tehtit edebilir.
Hamile kalabilirsin.
Hastalik kapabilirsin.
Psikolojik olarak kotu etkilenirsin derlerini etkiler.
Sen daha genc kiz bile degilsin cocuksun bu yaptiginiz kanunene cocuk istismaridir suc tur.
o sevdigin adam ceza alabilir.
Ornekler uzar gider.bende sana abla tavsiyesi derlerine yogunlas her yasin bir yasam sekli vardir.sex bunlar icinde senin yasin icin son sirada yer alir.basini sonra taslara vurursun akilli ol.

İlk olarak bunu yaşadığım kişi 1 yıldır konuştuğum sevgili olduğum insan yani tanıyorum kendisini tehdit etme video foto çekme durumu olmaz ikinci olarakta okula erken yazıldığım için yaşım küçük olmasına rağmen şuan üniversite 1. Sınıfa başlayacağım ama yinede teşekkür ederim yorumunuz için

Back