Ruhen hiç ama hiç iyi değilim..

Hersey anlattigin kadariyla yasanmis ise hamile oldugunu dusunmuyorum...bence boyle seylerle kendine yazik etme hersey sirayla olur..yarin obur gun gercekten sana deger veren biri karsina cikar ve onceden yaptigin hersey icin pisman olursun..simdi biz sana ne desek bos gelecek ..hamile olmadigina inandigin gun bunun rahatligiyla ayni hatayi tekrar yapacaksin (hata derken cinsellik hata degil yerli yersiz merak ugruna yasanan cinsellikden kastim)ve sen boyle devam edersen birgun hic beklemedigin anda hamile kalacaksin..once meslegini al eline hayata bakis acini degistir canim biraz agir top olmaya bak ..

Şimdi çıldırcam yaa.Ya arkadaşım haline üzüldüm ilk yorumu da ben yaptım ama bu toplum baskısı vs geç bunları.Bu toplum baskısı sonucu mu oldu ?iyi ki toplum baskı yapmış da 1 aylık tanıdığın adamla anal dahil ilişkiyi yaşamışsın.toplum baskı yapmasa ne olurdu çok merak ettim şimdi. Ya da aman etmedim düşünmek bile midemi bulandırdı...

o konuyu 2011 de yazmış :26:

Akıl vermek gibi değil yanlış anlamayın lütfen ama çekindiğiniz için birlikte olmak istemediğiniz adamın "Çekip giderim, bırakırım, vs.." demesinden şüphelenin; ki zaten henüz 1 aydır tanıyormuşsunuz onu. Bunun için gidecekse de bi zahmet bekleme yapmadan gitsin.

Kimseyi yargilamak bana dusmez, yargilamiyorum da ancak eski konulariniza baktigimda saniyorum farkli bir kisiyle de iliskiniz olmus. Hatta gebelikten suphelenmissiniz ve "Bu bana ders oldu bir daha asla" tarzinda konusmussunuz. Gebe olmadiginizdan eminim ama bu noktada dusunmeniz gereken "Acaba hamile miyim"den ziyade, "Ben iliskilerimi neden daha ilk aylarinda cinsellik boyutunda yasiyorum" olmali... Benden 1 yas kucuksunuz sadece ve kendinizi bu kadar harciyor olmaniza anlam veremedim.

Hamile oldugunu dusunmuyorum cok zayif bir ihtimal ama durumuna uzuldum... Onceki konulari gordum de omrun hamilelik korkusuyla geciyor. Psikolojine yazik, ayni seyleri bu korkulara ragmen neden tekrarliyorsun
be canim?

seda kardeşim senin cinselliğe zaafın var belli
olabilir yargılamak bana düşmez
hamile değilsin kesin
buraya defalarca hamile kalma korkusu ile ilgili konu açmışsın
ertesi gün hapları sağlığına çooook zararlı

bence bir toparlan kendine gel
psikolojik destek al
kimse aklı başında bir insana zorla birşey yaptıramaz
önce karşına çıkan adamları 5-6 ay tanı
değecek bir adamsa korunarak birlikte ol
aksini kabul etme

newyorkta yaşamıyoruz.
çok küçük bir kesim hariç hala çok doğal karşılanmıyor evlenmeden cinsellik
ileride bunlar hep sorun olarak karşına çıkabilir.
sorumsuzca davranmaya devam edersen
aile kurman da çocuk sahibi olman da güçleşebilir

unutma ki başımıza gelen herşeyin sorumlusu yalnızca biz ve zaaflarımızdır!!!
budurumu yaratan da sensin toparlayacak olan da.......
hakkında hayırlısı olsun

Amma cok dovmussun kendini yahu..
Ertesi gun hapi bile almissin, merak etme hamile falan degilsindir.
Da bundan sonra daha 1 aydir tanimaya calistigin adamla hemen yataga girme. Bu tarz seyleri yasayip bu kadar dovundugune gore, sana uygun olmayan seyler yapiyorsun..

anal ilişki bana çok küçültücü bişeymiş gibi geliyor. Anal ilişki yaşayan erkeği de kadını da düşündükçe midem kalkıyor.ayrıca karaktersiz bir davranış olarak düşünüyorum. tek ben miyim bunu hisseden?

Cnm her kesin butür zaafları olubilir amayaptığın yanlış bişey sen istemeseydin yapamazdı sana kabul et sende istwdin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1 kerelik bişey olsa aradaki çekim elektrik tahrik vs de 1 ayda 4 kere hizli gitmedinmi arkadaşım tanımadiğin etmediğin adam huyunu suyunu bilmezsin bırakırmı bırakmazmı sahiplenirmi.23 yaşındasın sanada yazık eğer insanlara bu kadar çabuk güvenirsen ne olacak 1 ay sonrada kişiler değişir ama aynı konuyla buraya başlık açarsın lütfen bedenin gereken değeri ver. Üzüldüm gerçekten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Ayrıca belirtmel isterim ki ertesi gün hapını senede 2 kezden fazla kullanmak kısırlığa yol açıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaş sürtünerek oldu diyor tam ilişki olmadı diyor illa her sürtünen bakireliğini kaybetmiş mi oluyor.Bakire niye olmasın anlamadım

Bakireligin tek simgesi kizlk zari mi.defalarca iliski yasams.kizlk zari yirtlsa ne yiltilmasa ñe.bakirelik temizligin safligin simgesidir bence.bu arkadas ileri deevlendigi zmn sadece kendini esini ve ailesini kandiracak.zina boyutunu hic soylemiyorumm

Hepinize merhaba bende internette araştırırken buraya geldim benimde bir derdim var yardım edin lütfen henüz 17 yaşındayım küçüğüm çok biliyorum ama bir hatadır yaptım sevgilimle bir hafta önce arkadan sürtünmeli ilişkiye girdik ve sürtünmeli olduğu halde korunmak için prezervatif taktık prezervatif sürtünmeye dayanıklı olmadığı için patladı ve meninin birazı popoma bulaştı sonrasında hemen sildim tuvalete girdim ama cahilliğimden çok korkuyorum hiçbişey bilmiyorum bugün adetimin başlayacağı ilk gün daha hiçbişey olmadı stresten midir nedir yardım edin lütfen :'(

Peki konuyu niye buraya yazdın ve sürtünmeli ilişkiye girmek ne demek

Peki konuyu niye buraya yazdın ve sürtünmeli ilişkiye girmek ne demek

Ya ben bu siteye yeni üye oldum ve konu başlığı açmayı bilmediğim için buraya yazdım ve sürtünmeli ilişki derken yüzeysel demek istiyorum yani tam birleşme olmadan :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…