mesajınız için teşekkür ederim ben bu olay yaşanmadan önce o erkeğin yanında hiç soyunmadım.. eşofmanım ya da pantolonum vs çıkarma gereği hiç duymadım.. 2 kez yaşandı aramızda cinsellik denen olay.. 2.sinde kendisi istedi bende korunmasını istemedim çünkü böyle birşey yaşamak o an aklımda yoktu ona engel olmak istedim e klasik erkek giderm bıraırım seni bilmem ne sıraladı bahaneleri.. sen beni sevmiyorsunları baskıları saymıyorum bile.. türk kadını ve erkeği olarak bazı konularda çok cahil önyargılı ve korkak olabiliyoruz.. toplumun dayattığı şeyler bizi buna iten hepsi bu
Şimdi çıldırcam yaa.Ya arkadaşım haline üzüldüm ilk yorumu da ben yaptım ama bu toplum baskısı vs geç bunları.Bu toplum baskısı sonucu mu oldu ?iyi ki toplum baskı yapmış da 1 aylık tanıdığın adamla anal dahil ilişkiyi yaşamışsın.toplum baskı yapmasa ne olurdu çok merak ettim şimdi. Ya da aman etmedim düşünmek bile midemi bulandırdı...
mesajınız için teşekkür ederim ben bu olay yaşanmadan önce o erkeğin yanında hiç soyunmadım.. eşofmanım ya da pantolonum vs çıkarma gereği hiç duymadım.. 2 kez yaşandı aramızda cinsellik denen olay.. 2.sinde kendisi istedi bende korunmasını istemedim çünkü böyle birşey yaşamak o an aklımda yoktu ona engel olmak istedim e klasik erkek giderm bıraırım seni bilmem ne sıraladı bahaneleri.. sen beni sevmiyorsunları baskıları saymıyorum bile.. türk kadını ve erkeği olarak bazı konularda çok cahil önyargılı ve korkak olabiliyoruz.. toplumun dayattığı şeyler bizi buna iten hepsi bu
Arkadaş sürtünerek oldu diyor tam ilişki olmadı diyor illa her sürtünen bakireliğini kaybetmiş mi oluyor.Bakire niye olmasın anlamadım
Peki konuyu niye buraya yazdın ve sürtünmeli ilişkiye girmek ne demekHepinize merhaba bende internette araştırırken buraya geldim benimde bir derdim var yardım edin lütfen henüz 17 yaşındayım küçüğüm çok biliyorum ama bir hatadır yaptım sevgilimle bir hafta önce arkadan sürtünmeli ilişkiye girdik ve sürtünmeli olduğu halde korunmak için prezervatif taktık prezervatif sürtünmeye dayanıklı olmadığı için patladı ve meninin birazı popoma bulaştı sonrasında hemen sildim tuvalete girdim ama cahilliğimden çok korkuyorum hiçbişey bilmiyorum bugün adetimin başlayacağı ilk gün daha hiçbişey olmadı stresten midir nedir yardım edin lütfen :'(
Peki konuyu niye buraya yazdın ve sürtünmeli ilişkiye girmek ne demek
Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Ters ilişkiye mi girdin çocuğum. Aferin sanaEğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?