- 22 Mayıs 2012
- 10.794
- 29.759
- 798
seRperiM .!.:Sonuçlarını kaldırabilecek olgunlukta değilseniz, evlilik öncesi ilişkiden uzak durun. Gencecik yaşta sinir hastası olmaya değer mi? Yaşatacağın ya da yaşayacağın birkaç dakikalık zevk için.
Ben senin eski konularını görmeden bir yorum yapmıştım. Şimdi eski konularını okudum da, aaaaaaaaaa ama yaaaaaaaaaa...
16 ağustos=Sürekli üst üste hamilelik testi yaptırmışsın. Karnında şişlik hissetmişsin
2 Eylül= Anal ilişki yaşadığını ve hamile kalıp kalmadığını sormuş. 8 aydır ilişki yaşadığını söylemiş ve aranızda söz yüzüğü taktığınız için de "sözlüm" diye hitap etmişsin.
22 Ekim=Vajinamın tam üzerine boşaldı demişsin ve yine ertesi gün hapı kullanmışsın.
ve bugün... yine yine yine aynı şeyler..
Bu kadar ertesi gün hapı kullanmak mahfetmezmi insanı yaa.. Basit bir ilaç mı bu kadar, şu ilacı bilen kullanan yazsın yaa. Bu ilaç çocuk varsa bile düşürtüyor kardeşim, ağrı kesici niyetine ha bire yutmuşta yutmuşsun. Psikolojin o kadar bozuk ki, bir karnın şişiyor, bir başın dönüyor. Hamile kalmaktan bu kadar korkan ve bu kadar hata yapanı ilk defa duyuyorum.
O zamanlar da bu adamı bırakacağını yazmışsın, bugün de aynı şeyi yazıyorsun. İlk mesajımda sana inanmıştım ama artık inancım kalmadı. Sen bu adamı bırakmayacaksın ve başına gelecekleri söyliyim.
Birgün gerçekte hamile kalacaksın. Ya da gerçekten hamile kalmak istediğinde bu kadar ilacın etkisiyle artık anne olamayacaksın.
Yolun açık olsun, ne diyelim.
Arkadaşın anlatmak istediği farklı birşey sanırım. yani bekaret sadece bir zardan mı ibarettir? Bekaret; temizlik, saflık, masumiyet, el değmemişlik değil midir? bu yüzden beyaz giymez mi gelinler?
bakireyimden sonra okumadım... yani hala nasıl bakireyim diyebiliyorsun ? bakire falan degilsin sen... bakire olmak zara zarar vermeden her işi yapmak degil bakireyim yerine zaten sürtünmeyle oldu demiş bizde anladık yanı zarar gelmemiş oldugunu ama bakire kelimesini kullanmasa daha iyi olurmuş bunları bunları yaptım ama ben bakire bir kızım hadi canım ...
Kocaman kadınsınız, her şeyi biliyorsunuz da neden ondan korunmasını istemediniz? Alt tarafı kullanacağı bir prezervatif. Bu kadar. Şimdi bu kadar ağlamanın bir anlamı yok bence. Kusura bakmayın ama kendiniz yapmışsınız her şeyi. Dantelli iç çamaşırını düşünene kadar korunma yöntemlerini de düşünseydiniz keşke.
Ya susayım diyorum olmuyor
Farkındamısınız ? Kız kendine yapmadığını bırakmıyor zaten. Cahilim de diyor. Pişmanım kimseden fayda yok da diyor haalaa vay efendim bakire değilsin aslında sende neden korunmadın daaa ! Zaten hepimiz biliyoruz bu kızın hamile olmadığını, özellikle biz evliler.
Ya arkadaşım herkes yaşamamış mıdır olay sonrası ders almayı ?
Yazıları iri iri yapıp ta kıza yüklenipte --aa bakın ben ne kadar haklıyım modu.
Taabi ki poh pohlamayın realist yorumlara ihtiyaç var ama şuan o kızın zaten depresyonun dibinde olduğunu ve diyeceğiniz 2 yanlış kelime o kızda nelere sebep olacağını farkına varın artık.
Konu sahibi arkadaş ; öncelikle %1 ihtimal hamilelik o şekilde yani değilsin muhtemelen çünkü ben yumurtlama günü normal ilişkiye girip korunmuyorum ve buna rağmen kalmıyorum biraz beklemek gerekiyor o şekilde çünkü. senin kalman mümkün değil.
Erkekler bu tarz hevesleri severler buna 1 kez daha alet olma bu sana ders olmuş oldu. ve kendine baskı yapmaktan vazgeç lütfen hayatta ne iğrençlik yapıp ta gezen insanlar var. Sen bir daha tekrarlama 1.si hata olur 2.aptallık olur çünkü. Sağlıcakla...
Farkındamısınız ? Kız kendine yapmadığını bırakmıyor zaten. Cahilim de diyor. Pişmanım kimseden fayda yok da diyor haalaa vay efendim bakire değilsin aslında sende neden korunmadın daaa ! Zaten hepimiz biliyoruz bu kızın hamile olmadığını, özellikle biz evliler.
Yazıları iri iri yapıp ta kıza yüklenipte --aa bakın ben ne kadar haklıyım modu.
Taabi ki poh pohlamayın realist yorumlara ihtiyaç var ama şuan o kızın zaten depresyonun dibinde olduğunu ve diyeceğiniz 2 yanlış kelime o kızda nelere sebep olacağını farkına varın artık.
Konu sahibi arkadaş ; öncelikle %1 ihtimal hamilelik o şekilde yani değilsin muhtemelen çünkü ben yumurtlama günü normal ilişkiye girip korunmuyorum ve buna rağmen kalmıyorum biraz beklemek gerekiyor o şekilde çünkü. senin kalman mümkün değil.
Erkekler bu tarz hevesleri severler buna 1 kez daha alet olma bu sana ders olmuş oldu. ve kendine baskı yapmaktan vazgeç lütfen hayatta ne iğrençlik yapıp ta gezen insanlar var. Sen bir daha tekrarlama 1.si hata olur 2.aptallık olur çünkü. Sağlıcakla...
mesajınız için teşekkür ederim ben bu olay yaşanmadan önce o erkeğin yanında hiç soyunmadım.. eşofmanım ya da pantolonum vs çıkarma gereği hiç duymadım.. 2 kez yaşandı aramızda cinsellik denen olay.. 2.sinde kendisi istedi bende korunmasını istemedim çünkü böyle birşey yaşamak o an aklımda yoktu ona engel olmak istedim e klasik erkek giderm bıraırım seni bilmem ne sıraladı bahaneleri.. sen beni sevmiyorsunları baskıları saymıyorum bile.. türk kadını ve erkeği olarak bazı konularda çok cahil önyargılı ve korkak olabiliyoruz.. toplumun dayattığı şeyler bizi buna iten hepsi bu
Yazıları iri iri yazan benim. Peki siz benim 1. sayfadaki yorumumu okudunuz mu?
Hani demişsin ya 1. hata 2. aptallık olur.. Çok doğru söylemişsin. Peki bu arkadaşın ilk hatası mı? Nasıl bunu hata olarak nitelendirdiniz anlamadım. Evet bende önce hatadır olur yazdım. Ama baktım ki bu hata değil. İlk değil, 2. değil, 3. değil.. Ne zaman ders alacağını kendi bilir artık. Ben işin namusunda değilim. Herkesin ahlaki fikirleri kendine. Eğer koyu harfle yazdıklarımı okursanız, sorunun tek gecelik bir ilişki sorunu olmadığını anlarsınız.
eğer arkadaşın önceki konularına bakarsan her ay pişman olduğunu ve yeniden yaptığını görürsün zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?