Ruhen hiç ama hiç iyi değilim..

Her türlü ilişkiyi yaşayıp herşeyi görüp geçirip hala bakireyim diyen hem cinslerimle o namusu bacak arasında zannettiğini söyleyip yobaz cahil geri kafalı diyip kınadığımız erkekler arasında ne fark var? Siz bakireyseniz (yanlış anlamayın bunu kınamak maksatlı söylemiyorum) eline erkek eli değmemiş insanlar ne oluyor? Biraz dikkatli olalım her durumu basitleştirmeye başladık. Sizin için ve bakire olduğunuzu düşünenler içinde namusun belli ki o zardan farksız.

Konuya gelirsek cinsel ilişki sizin tercihiniz isteyerek yaptığınız bir durum o yüzden o konuda yorum yapmak bana düşmez. Ama bundan sonra bu kadar strese girmektense korunmayı tercih edin sizede yazık. Ve kendinizi hamile miyim acaba psikolojisine sokarsanız emin olun ki tüm belirtileri yaşarsınız hiç gerek yok bende hamile olduğunuzu düşünmüyorum ama yinede içiniz rahat edecekse ne zaman belli olur bilemiyorum ama öğrenip bi test yapabilirsiniz. Ayrıca o adamın sizi ne için kullandığı belli kendinizin değerini bilin. Akademik kariyer yapma peşinde olan bir insansanız emin olun ki ileride birinin rol modeli olacaksınız ya da olmuşsunuzdur kendinize bu tür şeyleri yakıştırmayın.

Kimsenin kiminle seviştiği beni bağlamaz. Herkesin özgür hayatı.
Ama sana iki önemli tavsiye;
1- Bir ilişki yaşayacaksan korun.
2- Bu adamla bir daha görüşme. Yok eğer kullanılmak hoşuma gidiyor dersen devam et.

seRperiM .!.:
Sonuçlarını kaldırabilecek olgunlukta değilseniz, evlilik öncesi ilişkiden uzak durun. Gencecik yaşta sinir hastası olmaya değer mi? Yaşatacağın ya da yaşayacağın birkaç dakikalık zevk için.

Kesinlikle! Hadi dinî ahlâkî yönünü zaten geçtim, şu erkeklere nasıl güveniyorsunuz yahu. Özellikle türkler için bu eğlenilecek kız gözüyle bakıyolar malesf, bunu hepimiz kabul edelim. Kendinizi koruyun yahu değer mi birkaç dk zevk için? Oldu da hamile kaldın o bebeğin yaşamasına izin bile verilmeyecek? Suçlu kim peki....

buna şimdi baktım.
hakkaten bi de bakireyim diye belirtmiş arkadaş.
ay çok ilginç ya hem bu kadar korkup hem de bu kadar korunmasız cahilce birlikte olmak
sırf zevk uğruna nasıl bi cesaret çözemedim
arkadaş her ay hamilemiyim korkusundan çıldıracak noktaya gelmiş ama zevkinden de geri kalmıyor
ilginç bi vaka

Arkadaşın anlatmak istediği farklı birşey sanırım. yani bekaret sadece bir zardan mı ibarettir? Bekaret; temizlik, saflık, masumiyet, el değmemişlik değil midir? bu yüzden beyaz giymez mi gelinler?

Pardon ben yanlış anlamışım ya söylenmek isteyeni arkadasım

Ya susayım diyorum olmuyor

Farkındamısınız ? Kız kendine yapmadığını bırakmıyor zaten. Cahilim de diyor. Pişmanım kimseden fayda yok da diyor haalaa vay efendim bakire değilsin aslında sende neden korunmadın daaa ! Zaten hepimiz biliyoruz bu kızın hamile olmadığını, özellikle biz evliler.

Ya arkadaşım herkes yaşamamış mıdır olay sonrası ders almayı ?

Yazıları iri iri yapıp ta kıza yüklenipte --aa bakın ben ne kadar haklıyım modu.

Taabi ki poh pohlamayın realist yorumlara ihtiyaç var ama şuan o kızın zaten depresyonun dibinde olduğunu ve diyeceğiniz 2 yanlış kelime o kızda nelere sebep olacağını farkına varın artık.

Konu sahibi arkadaş ; öncelikle %1 ihtimal hamilelik o şekilde yani değilsin muhtemelen çünkü ben yumurtlama günü normal ilişkiye girip korunmuyorum ve buna rağmen kalmıyorum biraz beklemek gerekiyor o şekilde çünkü. senin kalman mümkün değil.

Erkekler bu tarz hevesleri severler buna 1 kez daha alet olma bu sana ders olmuş oldu. ve kendine baskı yapmaktan vazgeç lütfen hayatta ne iğrençlik yapıp ta gezen insanlar var. Sen bir daha tekrarlama 1.si hata olur 2.aptallık olur çünkü. Sağlıcakla...

bu yorum favorim oldu

mesajınız için teşekkür ederim ben bu olay yaşanmadan önce o erkeğin yanında hiç soyunmadım.. eşofmanım ya da pantolonum vs çıkarma gereği hiç duymadım.. 2 kez yaşandı aramızda cinsellik denen olay.. 2.sinde kendisi istedi bende korunmasını istemedim çünkü böyle birşey yaşamak o an aklımda yoktu ona engel olmak istedim e klasik erkek giderm bıraırım seni bilmem ne sıraladı bahaneleri.. sen beni sevmiyorsunları baskıları saymıyorum bile.. türk kadını ve erkeği olarak bazı konularda çok cahil önyargılı ve korkak olabiliyoruz.. toplumun dayattığı şeyler bizi buna iten hepsi bu

çok teşekkür ederim benim yerilmeye ya da dediğiniz gibi pohpohlanmaya ihtiyacım yok sadece realistliğe ihtiyacım var zira ben dersimi aldım

hamile olma ihtimalin yok...
ara kanama da yaşamışsın ki bu zaten genelde hapın işe yaradığını gösterir...
ruhen yaşadığın çöküklük bundan sonrası için sana ders olmuştur zaten..
bu stres adamı öldürür...

Yazıları iri iri yazan benim. Peki siz benim 1. sayfadaki yorumumu okudunuz mu?
Hani demişsin ya 1. hata 2. aptallık olur.. Çok doğru söylemişsin. Peki bu arkadaşın ilk hatası mı? Nasıl bunu hata olarak nitelendirdiniz anlamadım. Evet bende önce hatadır olur yazdım. Ama baktım ki bu hata değil. İlk değil, 2. değil, 3. değil.. Ne zaman ders alacağını kendi bilir artık. Ben işin namusunda değilim. Herkesin ahlaki fikirleri kendine. Eğer koyu harfle yazdıklarımı okursanız, sorunun tek gecelik bir ilişki sorunu olmadığını anlarsınız.

eğer arkadaşın önceki konularına bakarsan her ay pişman olduğunu ve yeniden yaptığını görürsün zaten.

Son düzenleme:
Her şeyi yaşayıpta bakireyim demek kendinizi bununla mı avutuyosunuz bilmiyorum ama siz bakireliği bi kenara bırakıp ruhunuzda açılan yaralarla ilgilenin.

yanında daha önce soyunmadım bile derken?
daha önceki konularınızdan birinde anal ilişkiye girdiğinizi yazmışsınız ama?
eşofmanı delip yaptınız heralde töbe töbe

Bundan önceki yaklaşık 4 5 konunuz gebelik korkusu ile geçmiş.
Kınamıyorum.Yadırgamak haddime değil,konunuza da yorum yapmayacağım.
Söyleyeceğim tek şey,bir başkası için kendinize yazık etmeyin

evet diğer konularını okudum. Fakat hiç konularının içinde bu tarz acı çektiğini görmedim bu kadar dibe vurup ders almışken tekrar yaparsa olmaz ve o yüzden dedim bundan sonra 2.olur onun için çünkü. (fake olabilir mi kişi bilemem)

eğer arkadaşın önceki konularına bakarsan her ay pişman olduğunu ve yeniden yaptığını görürsün zaten.

Fakat gene de yargılamamızı gerektirmez. İkazlarım fikirlerimiz biraz daha güzel bi dille olabilir. Farkında olmadan o olayı kendimize yaşatmaya da sebep oluyoruz. İnsanoğlu kınadığını yaşamadan ölmüyor maalesef.

Ertesi gun hapini yumurtlama gununu bile bilen bir kadin adama prezervatifi nasil kullandiramaz anlamis değilim....

8 aylik ilişkinde de bunu yasamissin bu 1aylik iliskinde de.kusura bakma arkadaşım ama kendini kullandirma artik.

bence de ruhen iyi değilsin,lütfen tedavi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…