• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruhen hiç ama hiç iyi değilim..

seda211

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
26
2
36
İzmir
Günaydın demeliyim artık sabah oldu..bense iki saattir ayaktayım yine uykularım bölündü stres,sinir bir yandan..1 aydır birini tanımaya çalışıyordum hayatıma çok paldır küldür girdi aslında onunla ne ortak bir çevremiz vardı nede aynı şehirdeydik.Mesafemiz kısa ama 1 saatlik.. görüşmeye karar verdik görüştükte sonra duygusal yakınlaşmalar başladı, seviştik vs.. bir oldu iki oldu üç oldu dört oldu.. benim tedirgin ve korkak biri olduğumu biliyordu.. onu uyardım daha önce tam ilişki yaşamadığımı hatta spermlerin bulaşması vs bu tarz boşalmalar sonrası hamile kalan kadınlar duydukca cinsellikten iyice korkar olmuştum.İnsanın sakındığı çöp gözüne batarmış.. En son görüşmemizde birlikte olmak istedi yok dedim.O zaman dedi çıplak olmamızın sakıncası yok sadece sürtünerek temas edicez.. Uydum şeytana tamam dedim.. İkimizde çıplakken sürtünerek birşeyler yaşadık.. Ben tedirgin oldum iç çamaşırımı giydim ama o da insanın kendini seksi hissetmesini ve göstermesini sağlamaktan başka vasfı olmayan dantelli çamaşırlardan biriydi işte.. ve fark ettim ki sürtünürken üzerime boşaldı.. Çamaşır olması birşeyi değiştirmiyor.. Büyük çoğunluğu vajinamın tam üzerine geldi.. İç çamaşırımı hemen değiştirdim, banyoya gidip vajinamı yıkadım ama öyle şeyler okudum ki sanal ortamda artık acaba ben sileyim derken daha da bulaştırmış olabilir miyim diye düşünür oldum..Gidip ertesi gün hapı aldık bu olaydan bikaç saat sonra içtim. Ve diğer gün o gitti kendi hayatına döndü.Beni kuruntular aldı götürdü.. Birkaç gün aramız çok iyiydi bende psikolojik olarak iyiydim arıyodu daha ilgiliydi vs. Sonra ben kendimi yıpratmaya başladım onla görüşmeme kararı aldım dedimki beni bu duruma düşürdü bencil bana kıymet verse asla bu duruma sokmazdı ya kız hamile kalırsa derdi.. dedim ve görüşmeme kararı aldım. bir yanımsa ihtimallerin gerçek çıkmasından korktuğum için onu arayıp sormam gerektiğini söylüyordu bende arada kızgın sitem dolu arada öylesine klasik mesajlar atıyorum.. Kendimi düşürdüğüm hallere bak Rabbim.. Onunsa hiç umru değil arkadaşlar.. içiyor,geziyor,tozuyor muhtemelen başka kızlarla bile görüşüyor. ben hastayken yeni tanıştığımızda ciğerlerimi dinleyen ah canım vah canım öksürme bilmem ne illgili gibi davranan adam gitti duyarsız korkak biri geldi.. Ve ben hamile kalmış olsam bile o adam yanımda olmayacak kürtajı en kötüsünü düşünür oldum.. Bakire olduğu halde boşalma sonrası hamile kalan biri var ki çocuğu dünyaya gelmış büyümüş evlencek çağa gelmiş çoktan..Çevremden tanıdığım ve hikayesini bildiğim bir kadın.. Muhtemelen o zamanlar ertesi gün hapı yokmuş.. Normal ilişki sonrası bile kondom içerde kalınca yırtılınca vs boşalmalarda %95 koruyan ertesi gün hapının benim gibi zavallıyı %100 korumasını temenni ediyorum.. 23 yaşındayım,bakireyim,akademik kariyer yapmaya çalışan bilgili geçinen ama cahil biriyim.. Atama için kendimi yırtıyorum ama hala aile parası yiyorum ailemin yüzüne nasıl bakarım ben... Beni affetmezler.. 12 gündür kendimi mahvediyorum.. Uyuyamıyorum, ders çalışamıyorum,hayattan zevk alamıyorum.. Ve bu adam en son konuşmamızda kendini kuşkuya düşürme benide şüphe ettiriyorsun soğuyorum iyice sen böyle yaptıkca senden dedi.. Be adam sen soğusan kaç yazar? Neye yanarım biliyor musunuz bu adama başka kanan inanan güvenen kızlarda olacak onlara üzülürüm.. Hamile kalmış olsan napcaksın yani dedi? napıcaz demedi napıcaksın dedi... bu kadar bencil düşüncesiz..Tarlusal diye bir adet söktürücü vardı hadi alayım içeyim dedim.. Cuma günü başladım dün bitti 12 hap sabah akşam içtim.. Çarşamba günü ilacın son günü hafif bir kanama oldu adet denemez.. Damla damla koyu kahve bazen açık pembe garip akntılar geliyor bikaç gündür.. Kasıklarım zaten beş altı gündür sürekli ağrımakta.. Ve bu olayın yaşandığı gün benim yumurtlama tarihime denk geliyor.. Bugün daha derste gördüm ki 300 milyon sperm söz konusu sağlıklı bir erkeğin boşalmasında.. Anlayacağınız kızlar iki ucu .... değnek. kendim ettim kendim buldum. test yaptırmak istesem daha çok erken içimdeki şüphe kalır öyle bir durumda. 11 gün doldu 12.günün içindeyim çıkma ihtimali çok ama çok düşük kan testinde. en az 5 gün 1 hafta daha beklemem gerek.. 5 kasım adet günüm ama psikolojik olarak görmeme ihtimalim çok kuvvetli.. Uyku hapı içtim sırf uyyuabilmek için o bile saatler sonra etkisini gösteriyor uyusam mı yoksa sabah işlerim derslerim için kpssm için uyanık kalsam mı onu bile bilmiyorum.. BEKLEMEK NE ZOR ŞEYMİŞ ANNEM.. ANNEDEN BABADAN BAŞKA KIYMET VEREN YOK.. YOK.. Dertlerim boğdu,boyumu aştı.. Psikolojik olmasını diliyorum 11 günde ne gebelik belirtsi değilmi? ama başım dönüyor.. yataktan ani şekilde kalkmama bağlamak istiyorum.. Bir daha erkeklerle cinsel hiçbirşey yaşamak istemiyorum.. Yüce Allahım benim sesimi duysun.. artık :(

Kendine yazık etmişsin be gülüm. Inan yüreğim burkuldu. İnş hamile falan kalmamissindir. Ama senden bir şey isteyecegim o da düşünmen... bu adam adam olsa seninle ilişkiye girer miydi? Bak ben de 23 yaşındayım. 2 sene önce senin çektiğin kpss sıkıntısını ben de çektim ve bu sürede sevdiğim adam ben haksız da olsam beni kirmamak için hep sustu. Çünkü sınav psikolojisi berbat bişeydi anlıyordu. O adam şimdi nişanlım daha doğrusu eşim. Düğünume 10 günden az kaldı. Aylardir resmi nikahimiz var. Biliyor musun ben çok istememe rağmen bana dokunmadi. Artık helalimdi evimizi dizerken çok başbaşa kaldik ama öpüşme sarılma vs. Dışında hic birsey olmadı. Sebep mi ? Diyelim ben bu 15 gün içinde (o zaman düğüne 15 gün vardı) öldüm. O zaman sen napicaksin ? Sana bunu yapamam dedi. O zaman anladım ki adamlik bu demekmis... sen de bu olaydan ders çıkar ve bi daha asla güvenme seninle nikahsiz birliktelik yaşamak isteyen birine çünki olan hep dişiye oluyor adamim diyen o p...ler de yeni kiz aramak için hiç mi hiç vakit kaybetmiyor!

Günaydın demeliyim artık sabah oldu..bense iki saattir ayaktayım yine uykularım bölündü stres,sinir bir yandan..1 aydır birini tanımaya çalışıyordum hayatıma çok paldır küldür girdi aslında onunla ne ortak bir çevremiz vardı nede aynı şehirdeydik.Mesafemiz kısa ama 1 saatlik.. görüşmeye karar verdik görüştükte sonra duygusal yakınlaşmalar başladı, seviştik vs.. bir oldu iki oldu üç oldu dört oldu.. benim tedirgin ve korkak biri olduğumu biliyordu.. onu uyardım daha önce tam ilişki yaşamadığımı hatta spermlerin bulaşması vs bu tarz boşalmalar sonrası hamile kalan kadınlar duydukca cinsellikten iyice korkar olmuştum.İnsanın sakındığı çöp gözüne batarmış.. En son görüşmemizde birlikte olmak istedi yok dedim.O zaman dedi çıplak olmamızın sakıncası yok sadece sürtünerek temas edicez.. Uydum şeytana tamam dedim.. İkimizde çıplakken sürtünerek birşeyler yaşadık.. Ben tedirgin oldum iç çamaşırımı giydim ama o da insanın kendini seksi hissetmesini ve göstermesini sağlamaktan başka vasfı olmayan dantelli çamaşırlardan biriydi işte.. ve fark ettim ki sürtünürken üzerime boşaldı.. Çamaşır olması birşeyi değiştirmiyor.. Büyük çoğunluğu vajinamın tam üzerine geldi.. İç çamaşırımı hemen değiştirdim, banyoya gidip vajinamı yıkadım ama öyle şeyler okudum ki sanal ortamda artık acaba ben sileyim derken daha da bulaştırmış olabilir miyim diye düşünür oldum..Gidip ertesi gün hapı aldık bu olaydan bikaç saat sonra içtim. Ve diğer gün o gitti kendi hayatına döndü.Beni kuruntular aldı götürdü.. Birkaç gün aramız çok iyiydi bende psikolojik olarak iyiydim arıyodu daha ilgiliydi vs. Sonra ben kendimi yıpratmaya başladım onla görüşmeme kararı aldım dedimki beni bu duruma düşürdü bencil bana kıymet verse asla bu duruma sokmazdı ya kız hamile kalırsa derdi.. dedim ve görüşmeme kararı aldım. bir yanımsa ihtimallerin gerçek çıkmasından korktuğum için onu arayıp sormam gerektiğini söylüyordu bende arada kızgın sitem dolu arada öylesine klasik mesajlar atıyorum.. Kendimi düşürdüğüm hallere bak Rabbim.. Onunsa hiç umru değil arkadaşlar.. içiyor,geziyor,tozuyor muhtemelen başka kızlarla bile görüşüyor. ben hastayken yeni tanıştığımızda ciğerlerimi dinleyen ah canım vah canım öksürme bilmem ne illgili gibi davranan adam gitti duyarsız korkak biri geldi.. Ve ben hamile kalmış olsam bile o adam yanımda olmayacak kürtajı en kötüsünü düşünür oldum.. Bakire olduğu halde boşalma sonrası hamile kalan biri var ki çocuğu dünyaya gelmış büyümüş evlencek çağa gelmiş çoktan..Çevremden tanıdığım ve hikayesini bildiğim bir kadın.. Muhtemelen o zamanlar ertesi gün hapı yokmuş.. Normal ilişki sonrası bile kondom içerde kalınca yırtılınca vs boşalmalarda %95 koruyan ertesi gün hapının benim gibi zavallıyı %100 korumasını temenni ediyorum.. 23 yaşındayım,bakireyim,akademik kariyer yapmaya çalışan bilgili geçinen ama cahil biriyim.. Atama için kendimi yırtıyorum ama hala aile parası yiyorum ailemin yüzüne nasıl bakarım ben... Beni affetmezler.. 12 gündür kendimi mahvediyorum.. Uyuyamıyorum, ders çalışamıyorum,hayattan zevk alamıyorum.. Ve bu adam en son konuşmamızda kendini kuşkuya düşürme benide şüphe ettiriyorsun soğuyorum iyice sen böyle yaptıkca senden dedi.. Be adam sen soğusan kaç yazar? Neye yanarım biliyor musunuz bu adama başka kanan inanan güvenen kızlarda olacak onlara üzülürüm.. Hamile kalmış olsan napcaksın yani dedi? napıcaz demedi napıcaksın dedi... bu kadar bencil düşüncesiz..Tarlusal diye bir adet söktürücü vardı hadi alayım içeyim dedim.. Cuma günü başladım dün bitti 12 hap sabah akşam içtim.. Çarşamba günü ilacın son günü hafif bir kanama oldu adet denemez.. Damla damla koyu kahve bazen açık pembe garip akntılar geliyor bikaç gündür.. Kasıklarım zaten beş altı gündür sürekli ağrımakta.. Ve bu olayın yaşandığı gün benim yumurtlama tarihime denk geliyor.. Bugün daha derste gördüm ki 300 milyon sperm söz konusu sağlıklı bir erkeğin boşalmasında.. Anlayacağınız kızlar iki ucu .... değnek. kendim ettim kendim buldum. test yaptırmak istesem daha çok erken içimdeki şüphe kalır öyle bir durumda. 11 gün doldu 12.günün içindeyim çıkma ihtimali çok ama çok düşük kan testinde. en az 5 gün 1 hafta daha beklemem gerek.. 5 kasım adet günüm ama psikolojik olarak görmeme ihtimalim çok kuvvetli.. Uyku hapı içtim sırf uyyuabilmek için o bile saatler sonra etkisini gösteriyor uyusam mı yoksa sabah işlerim derslerim için kpssm için uyanık kalsam mı onu bile bilmiyorum.. BEKLEMEK NE ZOR ŞEYMİŞ ANNEM.. ANNEDEN BABADAN BAŞKA KIYMET VEREN YOK.. YOK.. Dertlerim boğdu,boyumu aştı.. Psikolojik olmasını diliyorum 11 günde ne gebelik belirtsi değilmi? ama başım dönüyor.. yataktan ani şekilde kalkmama bağlamak istiyorum.. Bir daha erkeklerle cinsel hiçbirşey yaşamak istemiyorum.. Yüce Allahım benim sesimi duysun.. artık :(
1. Madem hamile kalmak sizin için hayatınızı mahvedecek birşey neden korunmuyorsunuz? Yoksa üniversite mezunu olan bir kız olarak haberiniz mi yok? :20: 1 aydır hele de tanımaya çalıştığınız insanla yatakta işiniz ne? Boşuna da bakireyim demeyin. Aranızda kaç kere cinsellik yaşanmış.

2. Burada tamamen sana katılıyorum.

3.Büyük ihtimal adet görmende sıkıntı olacak ama hamile olduğundan değil, hormonlarınla oynadığın için. Oradan buradan öğrenilen bilgilerle, doktor gözetiminde olmadan ilaç kullanılmaz. İsimleri de kaldırın ki başka birileri sizin hatanıza düşmesin.

Sonuçlarını kaldırabilecek olgunlukta değilseniz, evlilik öncesi ilişkiden uzak durun. Gencecik yaşta sinir hastası olmaya değer mi? Yaşatacağın ya da yaşayacağın birkaç dakikalık zevk için.

Son düzenleme:
Ertesi gün hapını zamanında içmişsin. %99.9 hamile değilsin.
Adet söktürücü içip hormonlarını iyice dengesizleştirmen gereksiz.
Adetin gecikse bile bu yaptığın stresten gecikir.
Boşuma bu kadar korkup kendini daha da yıpratma.
Elbet ileride sevişeceksin , sevdiğin sana değer veren bir adamla.
Kendine saldırmak yerine kendine biraz zaman tanı.
Boşver giden gider zamanı gelince de her şey geçer unutulur.
Cahil olduğunu düşünmüyorum çünkü hamilelik ile ilgili bile olsa yaptığın araştırmayı cahil akıl etmez.
Sadece biraz fazla iyimsersin.Ama karşına çıkan herşey iyi olmaz.
Kötü olmasıda hepsinin kötü olacağı anlamına gelmez.
Temkinli davran ki daha sonrasında altından kalakamayacağın yükler alma üstüne.

Öyle hemen hamile kalınmıyor arkadaşım ...boşuna kendini Kahiretme ama ,bu sana ders olsun ...evlenmeden ilişki maddi manevi uygun bir durum değil ...işin dini boyutunu katmıyorum bile ...

Kocaman kadınsınız, her şeyi biliyorsunuz da neden ondan korunmasını istemediniz? Alt tarafı kullanacağı bir prezervatif. Bu kadar. Şimdi bu kadar ağlamanın bir anlamı yok bence. Kusura bakmayın ama kendiniz yapmışsınız her şeyi. Dantelli iç çamaşırını düşünene kadar korunma yöntemlerini de düşünseydiniz keşke.

1-Ben evli bir bayan değilim ama, ertesi gün hapı içmişsin, sonra gidip adet söktürücü başka ilaç içmişsin, zaten tam bir ilişki değil; bu durumda hiç ihtimal veremedim bende, bunun için korkmayı bırak bence. Baş dönmesi falan psikolojiktir büyük ihtimal.
2-Adamın ne olduğunu anlamışsın, onun hakkında daha fazla yazmıyorum. Maalesef biz kadınlar daha duygusalız, biz bir ilişki yaşıyorsak hissettiğimiz sevdiğimiz insanla yaşarız; ama erkekler öle değildir, sevmediği bir kadınla sırf cinsel bir şeyler yaşamak için idare edebilir. O yüzden sizin başınızdan geçmiş ama bunu okuyan genç kızlar, lütfen erkeklerle cinsel birşeyler yaşamayın, kesin çizgileriniz olsun, sizi seviyorsa elinizi tutmakla, öpmekle yetinmeyi bilecektir zaten. Bundan fazlasını istiyorsa sizden, demek ki amacı başkadır. Böyle bir erkeğin sizinle evlilik hayalleri kurma ihtimali %1dir.
3-Konunun cinsellik içermesi gereği, çok fazla hakaret duyacaksın, eğer senin moralini daha fazla bozacaksa kapat git. Dayanabilirim diyorsan kal. Ben seni baştan uyarayım.
4-Son söz; özetle adamı salla gitsin, belli ki senin hayatında başka eksiklikler var onları sapta ve kendine başka uğraşılar bul. Dersini aldın, emin ol birgün karşına düzgün bir erkek çıkacaktır. Eğer hala kötü olduğunu hissediyorsan, bir psikoloğa görün. Merak etme, herkes hayatında hatalar yapar. Kimisi bu konuda, kimisi başka konuda. İnan kimse dört dörtlük değil.

Cinselligini yasamissiniz yasamamissiniz beni hic alakadar etmez hayat sizin hayatiniz elestiriyorm sanmayin ama hamilelik supheniz var ve bakireyim diyorsunuz komik oluyor. Siz bakire degilsiniz, tam birlesme yasamadiniz diye bakireyim demeyin cidden cok komik. Bakire olmak insana yucelik atfediyor fln diye dusundugumden soylemiyorum bunu ama herseyi yasamis bi kadinin da kalkip bakireym demesi cok komik yani.

Diger konulara gelince de gec olmadan test yaptirin insallah sonuc istediginiz gibidir.

Bence hamile değilsin bir arkadasmda senin gbi bir durum yaşamıştı oda tabi yazılanlardan çok korkmuştu ama öyle birşey olmadı.Düzgünce temizlediysen endişelenme hamile kalmak okadarda kolay bişey değil vajinaya değsede onun taa içerlere girip yumurtayı döllemesi gerekiyor yani öyle yüzeysel olcak birşey değil.Ama o adamlada çok geçmeden yolları ayır derim.Şimdiden bencil,sorumsuz davranışları varsa ilerde daha beter olur.Bence canını sıkma hamile fln değilsin..

Cinselligini yasamissiniz yasamamissiniz beni hic alakadar etmez hayat sizin hayatiniz elestiriyorm sanmayin ama hamilelik supheniz var ve bakireyim diyorsunuz komik oluyor. Siz bakire degilsiniz, tam birlesme yasamadiniz diye bakireyim demeyin cidden cok komik. Bakire olmak insana yucelik atfediyor fln diye dusundugumden soylemiyorum bunu ama herseyi yasamis bi kadinin da kalkip bakireym demesi cok komik yani.

Diger konulara gelince de gec olmadan test yaptirin insallah sonuc istediginiz gibidir.

Arkadaş sürtünerek oldu diyor tam ilişki olmadı diyor illa her sürtünen bakireliğini kaybetmiş mi oluyor.Bakire niye olmasın anlamadım

2 aydır tanıstıgınız biriyle korunmadan birlikte olursanız sonuclarına katlanırsınız.

Bakire iken hamile kalabilme mucizesi de apayrı bir konu.

Bir musibet bin nasihattan iyi gerçekten.
Çok çok büyük ihtimalle hamile değilsiniz bence de.
Hayatınızda aldığınız en büyük derslerden biri olarak yanınızda kalsın bu olay ve sonrasında kendinizi yıpratmamaya çalışın.
Öncelikleriniz var.
Onlara odaklanın.
Bu adamla da görüşmeyin hiçbirşekilde bir daha.
Ve tercihlerinizde hep dikkatli olun.

hamile kalmak bu kadar kolaymı yapmayın lütfen cahil değilsiniz herşeyi biliyorsunuz..
zaten kullanacağınızı kullanmışınız adetiniz gecikebilir bu durumda ama hamile falan kalmazsınız merak etmeyin..
bundan sonrada sakın böyle işlere kalkışmayın sınavınıza çalışın ...

Ben senin eski konularını görmeden bir yorum yapmıştım. Şimdi eski konularını okudum da, aaaaaaaaaa ama yaaaaaaaaaa...

16 ağustos=Sürekli üst üste hamilelik testi yaptırmışsın. Karnında şişlik hissetmişsin
2 Eylül= Anal ilişki yaşadığını ve hamile kalıp kalmadığını sormuş. 8 aydır ilişki yaşadığını söylemiş ve aranızda söz yüzüğü taktığınız için de "sözlüm" diye hitap etmişsin.
22 Ekim=Vajinamın tam üzerine boşaldı demişsin ve yine ertesi gün hapı kullanmışsın.
ve bugün... yine yine yine aynı şeyler..

Bu kadar ertesi gün hapı kullanmak mahfetmezmi insanı yaa.. Basit bir ilaç mı bu kadar, şu ilacı bilen kullanan yazsın yaa. Bu ilaç çocuk varsa bile düşürtüyor kardeşim, ağrı kesici niyetine ha bire yutmuşta yutmuşsun. Psikolojin o kadar bozuk ki, bir karnın şişiyor, bir başın dönüyor. Hamile kalmaktan bu kadar korkan ve bu kadar hata yapanı ilk defa duyuyorum.
O zamanlar da bu adamı bırakacağını yazmışsın, bugün de aynı şeyi yazıyorsun. İlk mesajımda sana inanmıştım ama artık inancım kalmadı. Sen bu adamı bırakmayacaksın ve başına gelecekleri söyliyim.
Birgün gerçekte hamile kalacaksın. Ya da gerçekten hamile kalmak istediğinde bu kadar ilacın etkisiyle artık anne olamayacaksın.
Yolun açık olsun, ne diyelim.

Ben senin eski konularını görmeden bir yorum yapmıştım. Şimdi eski konularını okudum da, aaaaaaaaaa ama yaaaaaaaaaa...

16 ağustos=Sürekli üst üste hamilelik testi yaptırmışsın. Karnında şişlik hissetmişsin
2 Eylül= Anal ilişki yaşadığını ve hamile kalıp kalmadığını sormuş. 8 aydır ilişki yaşadığını söylemiş ve aranızda söz yüzüğü taktığınız için de "sözlüm" diye hitap etmişsin.
22 Ekim=Vajinamın tam üzerine boşaldı demişsin ve yine ertesi gün hapı kullanmışsın.
ve bugün... yine yine yine aynı şeyler..

Bu kadar ertesi gün hapı kullanmak mahfetmezmi insanı yaa.. Basit bir ilaç mı bu kadar, şu ilacı bilen kullanan yazsın yaa. Bu ilaç çocuk varsa bile düşürtüyor kardeşim, ağrı kesici niyetine ha bire yutmuşta yutmuşsun. Psikolojin o kadar bozuk ki, bir karnın şişiyor, bir başın dönüyor. Hamile kalmaktan bu kadar korkan ve bu kadar hata yapanı ilk defa duyuyorum.
O zamanlar da bu adamı bırakacağını yazmışsın, bugün de aynı şeyi yazıyorsun. İlk mesajımda sana inanmıştım ama artık inancım kalmadı. Sen bu adamı bırakmayacaksın ve başına gelecekleri söyliyim.
Birgün gerçekte hamile kalacaksın. Ya da gerçekten hamile kalmak istediğinde bu kadar ilacın etkisiyle artık anne olamayacaksın.
Yolun açık olsun, ne diyelim.

Ertesi gün hapı korkunc bir hormon. Vücudun bütün dengesini alt üst eder, bu kadar sık kullandıysa regl gecikmesi olağan yani.

Eğitimli insanların cinsel birliktelik konusunda bu kadar şaşkın davranması beni cileden cıkarıyor.

Ertesi gün hapı korkunc bir hormon. Vücudun bütün dengesini alt üst eder, bu kadar sık kullandıysa regl gecikmesi olağan yani.

Eğitimli insanların cinsel birliktelik konusunda bu kadar şaşkın davranması beni cileden cıkarıyor.

İnsanlardakini bilmiyorum ama hayvanlar için de var bu haplardan. Bu hapı içen köpek, mahvoluyor resmen, bitkin bitik kalıyor.
haklısınız ama bu iş eğitime bakmıyor pek.

Arkadaş sürtünerek oldu diyor tam ilişki olmadı diyor illa her sürtünen bakireliğini kaybetmiş mi oluyor.Bakire niye olmasın anlamadım

Arkadaşın anlatmak istediği farklı birşey sanırım. yani bekaret sadece bir zardan mı ibarettir? Bekaret; temizlik, saflık, masumiyet, el değmemişlik değil midir? bu yüzden beyaz giymez mi gelinler?

bakireyimden sonra okumadım... yani hala nasıl bakireyim diyebiliyorsun ? bakire falan degilsin sen... bakire olmak zara zarar vermeden her işi yapmak degil bakireyim yerine zaten sürtünmeyle oldu demiş bizde anladık yanı zarar gelmemiş oldugunu ama bakire kelimesini kullanmasa daha iyi olurmuş bunları bunları yaptım ama ben bakire bir kızım hadi canım ...

Son düzenleme:
Yazık etmişsin kendine..
Daha tanımadığın 1 aylık olan biriyle yatakta işin olması ayrı bir ironik(!):20:
Neyse..
Günün geçince test yaparsın ama büyük ihtimal hamile değilsin boşuna kendini yıpratma..
Buda sana ders olsun bir daha bu hatayı tekrarlamamaya bak..:31:

ben de bunu anlamıyorum.
kaç kere adamla sevişip üstünüze boşaldığı zaman mı bi anneniz babanız olduğu ve onların sizi öldüreceği aklınıza geliyor?
yani hamile kalma ihtimali olmasa sorun yok öyle mi?!

1 ayda tanıdığınız adamla 3-4 kere sevişirken de bi anneniz babanız vardı biliyosunuz dimi?

bence de dediğiniz gibi çok cahilsiniz.
birincisi vajinanın içine boşalmadan hamile kalma ihtimali çok çok azdır.
ikincisi ertesi gün hapı olayı yüzde yüz çözer.
üçüncüsü de bebek 1 haftalıkken bile KAN testinde çıkar
o sizin bahsettiğiniz 5 hafta sonra çıkan idrar testi.

ayrıca sırf merakımdan soruyorum, nasıl bu kadar uçlarda yaşayabiliyosunuz?
yani her şey yolundayken 3-4 kez ilişkiye girip adam aramadığında nasıl pişmanlıktan ölecek hale gelebiliyosunuz?
bişey yapıyosanız da arkasında durun bari.

Back