Günaydın demeliyim artık sabah oldu..bense iki saattir ayaktayım yine uykularım bölündü stres,sinir bir yandan..1 aydır birini tanımaya çalışıyordum hayatıma çok paldır küldür girdi aslında onunla ne ortak bir çevremiz vardı nede aynı şehirdeydik.Mesafemiz kısa ama 1 saatlik.. görüşmeye karar verdik görüştükte sonra duygusal yakınlaşmalar başladı, seviştik vs.. bir oldu iki oldu üç oldu dört oldu.. benim tedirgin ve korkak biri olduğumu biliyordu.. onu uyardım daha önce tam ilişki yaşamadığımı hatta spermlerin bulaşması vs bu tarz boşalmalar sonrası hamile kalan kadınlar duydukca cinsellikten iyice korkar olmuştum.İnsanın sakındığı çöp gözüne batarmış.. En son görüşmemizde birlikte olmak istedi yok dedim.O zaman dedi çıplak olmamızın sakıncası yok sadece sürtünerek temas edicez.. Uydum şeytana tamam dedim.. İkimizde çıplakken sürtünerek birşeyler yaşadık.. Ben tedirgin oldum iç çamaşırımı giydim ama o da insanın kendini seksi hissetmesini ve göstermesini sağlamaktan başka vasfı olmayan dantelli çamaşırlardan biriydi işte.. ve fark ettim ki sürtünürken üzerime boşaldı.. Çamaşır olması birşeyi değiştirmiyor.. Büyük çoğunluğu vajinamın tam üzerine geldi.. İç çamaşırımı hemen değiştirdim, banyoya gidip vajinamı yıkadım ama öyle şeyler okudum ki sanal ortamda artık acaba ben sileyim derken daha da bulaştırmış olabilir miyim diye düşünür oldum..Gidip ertesi gün hapı aldık bu olaydan bikaç saat sonra içtim. Ve diğer gün o gitti kendi hayatına döndü.Beni kuruntular aldı götürdü.. Birkaç gün aramız çok iyiydi bende psikolojik olarak iyiydim arıyodu daha ilgiliydi vs. Sonra ben kendimi yıpratmaya başladım onla görüşmeme kararı aldım dedimki beni bu duruma düşürdü bencil bana kıymet verse asla bu duruma sokmazdı ya kız hamile kalırsa derdi.. dedim ve görüşmeme kararı aldım. bir yanımsa ihtimallerin gerçek çıkmasından korktuğum için onu arayıp sormam gerektiğini söylüyordu bende arada kızgın sitem dolu arada öylesine klasik mesajlar atıyorum.. Kendimi düşürdüğüm hallere bak Rabbim.. Onunsa hiç umru değil arkadaşlar.. içiyor,geziyor,tozuyor muhtemelen başka kızlarla bile görüşüyor. ben hastayken yeni tanıştığımızda ciğerlerimi dinleyen ah canım vah canım öksürme bilmem ne illgili gibi davranan adam gitti duyarsız korkak biri geldi.. Ve ben hamile kalmış olsam bile o adam yanımda olmayacak kürtajı en kötüsünü düşünür oldum.. Bakire olduğu halde boşalma sonrası hamile kalan biri var ki çocuğu dünyaya gelmış büyümüş evlencek çağa gelmiş çoktan..Çevremden tanıdığım ve hikayesini bildiğim bir kadın.. Muhtemelen o zamanlar ertesi gün hapı yokmuş.. Normal ilişki sonrası bile kondom içerde kalınca yırtılınca vs boşalmalarda %95 koruyan ertesi gün hapının benim gibi zavallıyı %100 korumasını temenni ediyorum.. 23 yaşındayım,bakireyim,akademik kariyer yapmaya çalışan bilgili geçinen ama cahil biriyim.. Atama için kendimi yırtıyorum ama hala aile parası yiyorum ailemin yüzüne nasıl bakarım ben... Beni affetmezler.. 12 gündür kendimi mahvediyorum.. Uyuyamıyorum, ders çalışamıyorum,hayattan zevk alamıyorum.. Ve bu adam en son konuşmamızda kendini kuşkuya düşürme benide şüphe ettiriyorsun soğuyorum iyice sen böyle yaptıkca senden dedi.. Be adam sen soğusan kaç yazar? Neye yanarım biliyor musunuz bu adama başka kanan inanan güvenen kızlarda olacak onlara üzülürüm.. Hamile kalmış olsan napcaksın yani dedi? napıcaz demedi napıcaksın dedi... bu kadar bencil düşüncesiz..Tarlusal diye bir adet söktürücü vardı hadi alayım içeyim dedim.. Cuma günü başladım dün bitti 12 hap sabah akşam içtim.. Çarşamba günü ilacın son günü hafif bir kanama oldu adet denemez.. Damla damla koyu kahve bazen açık pembe garip akntılar geliyor bikaç gündür.. Kasıklarım zaten beş altı gündür sürekli ağrımakta.. Ve bu olayın yaşandığı gün benim yumurtlama tarihime denk geliyor.. Bugün daha derste gördüm ki 300 milyon sperm söz konusu sağlıklı bir erkeğin boşalmasında.. Anlayacağınız kızlar iki ucu .... değnek. kendim ettim kendim buldum. test yaptırmak istesem daha çok erken içimdeki şüphe kalır öyle bir durumda. 11 gün doldu 12.günün içindeyim çıkma ihtimali çok ama çok düşük kan testinde. en az 5 gün 1 hafta daha beklemem gerek.. 5 kasım adet günüm ama psikolojik olarak görmeme ihtimalim çok kuvvetli.. Uyku hapı içtim sırf uyyuabilmek için o bile saatler sonra etkisini gösteriyor uyusam mı yoksa sabah işlerim derslerim için kpssm için uyanık kalsam mı onu bile bilmiyorum.. BEKLEMEK NE ZOR ŞEYMİŞ ANNEM.. ANNEDEN BABADAN BAŞKA KIYMET VEREN YOK.. YOK.. Dertlerim boğdu,boyumu aştı.. Psikolojik olmasını diliyorum 11 günde ne gebelik belirtsi değilmi? ama başım dönüyor.. yataktan ani şekilde kalkmama bağlamak istiyorum.. Bir daha erkeklerle cinsel hiçbirşey yaşamak istemiyorum.. Yüce Allahım benim sesimi duysun.. artık