Ben de en çok ıspanaklı böreği sevdiğini duyunca "aaa harbi mi?" diye sorduydum..

Ya bak bir şey daha var aklıma gelmiyor.
Ay ne eziğim hayat arkadaşım dediğim adamla ortak 2 şeyim mi var sadece?..
Ispanaklı börek de sevilmez mi yaa
Kekli şeylerden hiç hazzetmem, yaş pasta bile sevmem.
Eşimin en sevdiği tatlı nedir bilin bakalım? Kekli tatlılar ve hatta revani (Ağzıma bile süremem revaniyi)

Siyasi görüşlerimiz farklı, ancak şöyle ki partizan olmadığımızdan rahatız; o biraz bi tarafa yatkın, ben diğer tarafa gibi, buna aslında üzerine güzel sohbet döndürüp birbirimizden kapıp gelişeceğimiz bir konu gözüyle bakıyorum. Her ne kadar siyaset konuşmama kararı alsak da

(Tabi ortak verip veriştirdiğimiz isimler var orası ayrı)
İlgi alanları tamamen birbirinin zıttı. Ben sanat gibi daha duygusal-ruh tarafındayım, eşim elektronik-teknoloji-mekanik yani daha madde tarafında :)) Düşünme biçimlerimiz, önemsediğimiz şeyler de bu ilgi alanı farkından dibine kadar farklı

Müzik olarak ikimiz de kulağımıza güzel geleni dinleyen tipleriz, ama kulaklarımız bu kadar farklı olabilirdi ancak, zibilyon tane müzik ve farklı tür (Arabeskinden power metaline kadar) arasında ortak tek müzik bulabildik mesela
Say say bitiremem...
Ortak özelliklerimiz işte bizi bir arada götürecek sevgi-etkileşimi sağlayanlar.
Merhametli-fedakar insanlarız, hayvanlara bayılırız, eşim beni 3e katlayacak kadar yardımsever ve sosyal bir adam, belli bir zeka uyumumuz var (Bazen s.lak olduğunu düşündüğüm oluyor

) ,dürüst biri... Birilerini idare etmek için bile yanımda söyleyebileceği tek yalanına şahit olmadım. Vs vs.. İnsanlık uyumu var aramızda diyeyim, ama huy-ilgi uyumu zıfır zıfır zıfırrr :)
geçen gün kardeşimi sinemaya götürdük,10 yaşında yani küçük değil. sevgilim nerdeyse sırtına alacak. mısır yediriyor falan. bıraksana o kendisi yer napıyosun dedim diye bana trip attı. çocuğa bakmayı bilmiyormuşum...
ben kendi çocuğumuz olduğunu düşünemiyorum hahahaha

Benim konuları oku, bi ön izlenim verir

Şefkat ve sevgi olunca, o tutuyor cidden.
Arada oğlana bakıp "Bunu biz yaptık ya la, ya şunun tipine bak yaaa" deyip bi pıtırcık oluyoruz.
Sizin de öyle olur :)))
Ama dövüşürsünüz de.