kesinlikle lüxün dibindeler peygambarimizin ümmeti"Hepimiz günde birkaç hurma ile açlığını bastıran peygamberin ümmetiyiz"
Vay vay vay lafa bak. Günde birkaç hurmayla açlığını bastıran ümmet artık yok canım. Siz, yeni bir ümmet yarattınız. Sizin ümmetiniz ciplerde gezip, Havuzlu villalarda yaşıyor, vakkolardan giyinip, ihale üstüne ihale kapıyor.
Türk halkı dayanır,çünki haklarını tam bilmez çekimserdir..bir komşuya belediyeden 38 numara ayakkabı yardım olarak gelmiş seviniyordu mesela da evlerinde 38 numara ayakkabı giyen yokmuşkigüleriz ağlanacak halimize Allah ım sen türkiye ye dayanma gücü ver
Cryptıc,vallahi elektiriğe 100 de 30 un üstünde vergi ödüyoruz sanırım..benzin desen en pahalı kullanan ülkelerdeniz..doğalgaz pahalı..bu ülkede yaşamak bu ülkenin vatandaşına göre pahalı
Mune abla,
Para para para ille de para para
Hunharca güldüm sayın seyirciler...Fıkra gibi adam yauuu...Hocam senin o 1000 odalı "saraycık"la kaç hektar hurma bahçesi alınır bilion mu sen?Valla ben bu şahsın seçmenlerinden olsam zekamın bu kadar küçümsenmesine çok bozulurdum.
Bu tip bir yazıyı bir kere daha yazmıştım sanırım, haber başlıklarına yorum yaparken farklı düşünen insanlara çağrı yapmayın, isteyen yorum yapar isteyen yapmaz, belki polemik olmasın diye girmiyorlardır, ki polemik olmasını sizde istemezsini
Sizlerin fikri değişmiyorsa onlarında değişmiyor, eh o zaman muhalif olup kavga edeceğiniz muhtemel topiklerde karşılıklı yorum yapmanız tartışmaktan başka hiçbirşey kazandırmayacaktır.
Gönül ister ki ortak paydalarda buluşun ama maalesef uzun bir süre böyle olmayacak gibi gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?