• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rte'nin gelir adaletsizliğine isyan etmesi

"Hepimiz günde birkaç hurma ile açlığını bastıran peygamberin ümmetiyiz"
Vay vay vay lafa bak. Günde birkaç hurmayla açlığını bastıran ümmet artık yok canım. Siz, yeni bir ümmet yarattınız. Sizin ümmetiniz ciplerde gezip, Havuzlu villalarda yaşıyor, vakkolardan giyinip, ihale üstüne ihale kapıyor.
kesinlikle lüxün dibindeler peygambarimizin ümmeti:KK12:

güleriz ağlanacak halimize Allah ım sen türkiye ye dayanma gücü ver
Türk halkı dayanır,çünki haklarını tam bilmez çekimserdir..bir komşuya belediyeden 38 numara ayakkabı yardım olarak gelmiş seviniyordu mesela da evlerinde 38 numara ayakkabı giyen yokmuşki:KK64:

Son düzenleyen: Moderatör:

oynayan-smiley-hareketli-resim-0002.gif

Para para para ille de para para:KK75::KK73::KK73:

vallahi elektiriğe 100 de 30 un üstünde vergi ödüyoruz sanırım..benzin desen en pahalı kullanan ülkelerdeniz..doğalgaz pahalı..bu ülkede yaşamak bu ülkenin vatandaşına göre pahalı:KK64:
Cryptıc,
Merhaba benı yanlıs anlama ama senın Erdoğancı oldugunu gormustum.senın vallahı bır yerde...
sonra bazı konularda senı goruyorum ..
yazılarını okuyuncaaaaa aaaaa:KK57::KK57: oluyorum ....

valla ıcım sana coook ısındı vallahı:KK60:

bu adam beni aptal yerine koyamaz. ne yaptığı ne dediği umrumda değil ne basbakanken ne de cumhurbaskanı olurken bir tek oyum bile nasip değil kendisine ve partisine. ancak bu kadar ona oy veren insanın karsına geçip bu sözleri söylerken 1000 odalı sarayının insaatı harıl harıl devam eden bi insan seçmenlerine bu saygısızlığı yapmamalı. ben o secmenlerin yerinde olsam takkeyi önüme koyar bi düşünürüm. biz cihaddan zaferle dönerken gösteriş olmasın diye mütevazilikten basını yerlere kadar eğen bi peygamberin ümmetiyiz. biz acıktığında karınını çok doyurmayan bi peygamberin ümmetiyiz. bizim peygamberimizi klavuz alan bi insanın yapacağı işler mi rte'nin yaptıkları. bunu secmenleri bi düşünsün

Bu isyanin sebebi acik net: Tabandan da yasanilan sasaaya tepki gelmeye baslamis. Bakin ben sizler icin isyan ediyorum diyor sizin icin calisiyorum. Bir de eski fakir günlerden ornek verip cehape ye b.k atti mı tamamdır. Oylar tekrar cepte. Reis ya iste isi biliyor. Buyuksun Uzun Adam.

Hunharca güldüm sayın seyirciler...Fıkra gibi adam yauuu...Hocam senin o 1000 odalı "saraycık"la kaç hektar hurma bahçesi alınır bilion mu sen?Valla ben bu şahsın seçmenlerinden olsam zekamın bu kadar küçümsenmesine çok bozulurdum.

Konu 4 sayfa olmus ve erdogan icin "adam gibi adam" diyenleri halen göremedim :KK14:

asdfghjklş.
Duyduğum en komik espri, sabah sabah neşemi yerine getirdiniz Tayyip bey, Aro sizden.

Bu tip bir yazıyı bir kere daha yazmıştım sanırım, haber başlıklarına yorum yaparken farklı düşünen insanlara çağrı yapmayın, isteyen yorum yapar isteyen yapmaz, belki polemik olmasın diye girmiyorlardır, ki polemik olmasını sizde istemezsiniz.

Sizlerin fikri değişmiyorsa onlarında değişmiyor, eh o zaman muhalif olup kavga edeceğiniz muhtemel topiklerde karşılıklı yorum yapmanız tartışmaktan başka hiçbirşey kazandırmayacaktır.

Gönül ister ki ortak paydalarda buluşun ama maalesef uzun bir süre böyle olmayacak gibi gözüküyor.

Bu tip bir yazıyı bir kere daha yazmıştım sanırım, haber başlıklarına yorum yaparken farklı düşünen insanlara çağrı yapmayın, isteyen yorum yapar isteyen yapmaz, belki polemik olmasın diye girmiyorlardır, ki polemik olmasını sizde istemezsini
Sizlerin fikri değişmiyorsa onlarında değişmiyor, eh o zaman muhalif olup kavga edeceğiniz muhtemel topiklerde karşılıklı yorum yapmanız tartışmaktan başka hiçbirşey kazandırmayacaktır.

Gönül ister ki ortak paydalarda buluşun ama maalesef uzun bir süre böyle olmayacak gibi gözüküyor.

Iyide, niye polimik olmak zorunda kalinsin ki? Yani erdogan "iyi" yaptigi seylerde "adam gibi adam" demek oluyorda, kötü yapigi seylerde niye hayranlarin giki çikmiyor?

Iste bu benim için iki yüzlülük. Sözde "ben erdoganin her yaptigini desteklemiyorum" diyorlar fakat pratikte bu "kötü yaptigi seyler gözüm görmüyor" oluyor. Bu ülkede o kadar çok aç, fakir insan var ki, çoçugunu okula yollayamayan, çoçugunu yasli adamlara satan, günde 12 saatte madende çalisip hayatini tehlikeye atan,...

Ve bunlara çözüm bulmanin yerine gidip (yasak!) 1000 odali bir "saray" yapiyor. 500 milyar dolar harcadi!!! Cogu insan 900 tl ile geçinmek zorunda kalirken, bu adam milyarlarca bir bina, uçak, arabalar için harciyor. Ve isin aci tarafi, bu harcadigi milyarlar, o 900 tl ile didinen insanlardan geliyor!!

Bunlari yaptiktan sonra gelir adaletsizlikten konusmak sadece komik degil, resmen o didinen insanlara bir hakaret. Adam oturdugu yerde aslinda resmen fakir insanlara kahkaha atiyor ve bu beni inanilmaz sinirlendiriyor.

Ben açikçasi merak ediyorum daha erdogan destekçilerin fikrini. Bu kadar zülümü nasil destekliyorlar merak ediyorum.

Back