Bu tip bir yazıyı bir kere daha yazmıştım sanırım, haber başlıklarına yorum yaparken farklı düşünen insanlara çağrı yapmayın, isteyen yorum yapar isteyen yapmaz, belki polemik olmasın diye girmiyorlardır, ki polemik olmasını sizde istemezsini
Sizlerin fikri değişmiyorsa onlarında değişmiyor, eh o zaman muhalif olup kavga edeceğiniz muhtemel topiklerde karşılıklı yorum yapmanız tartışmaktan başka hiçbirşey kazandırmayacaktır.
Gönül ister ki ortak paydalarda buluşun ama maalesef uzun bir süre böyle olmayacak gibi gözüküyor.
Iyide, niye polimik olmak zorunda kalinsin ki? Yani erdogan "iyi" yaptigi seylerde "adam gibi adam" demek oluyorda, kötü yapigi seylerde niye hayranlarin giki çikmiyor?
Iste bu benim için iki yüzlülük. Sözde "ben erdoganin her yaptigini desteklemiyorum" diyorlar fakat pratikte bu "kötü yaptigi seyler gözüm görmüyor" oluyor. Bu ülkede o kadar çok aç, fakir insan var ki, çoçugunu okula yollayamayan, çoçugunu yasli adamlara satan, günde 12 saatte madende çalisip hayatini tehlikeye atan,...
Ve bunlara çözüm bulmanin yerine gidip (yasak!) 1000 odali bir "saray" yapiyor. 500 milyar dolar harcadi!!! Cogu insan 900 tl ile geçinmek zorunda kalirken, bu adam milyarlarca bir bina, uçak, arabalar için harciyor. Ve isin aci tarafi, bu harcadigi milyarlar, o 900 tl ile didinen insanlardan geliyor!!
Bunlari yaptiktan sonra gelir adaletsizlikten konusmak sadece komik degil, resmen o didinen insanlara bir hakaret. Adam oturdugu yerde aslinda resmen fakir insanlara kahkaha atiyor ve bu beni inanilmaz sinirlendiriyor.
Ben açikçasi merak ediyorum daha erdogan destekçilerin fikrini. Bu kadar zülümü nasil destekliyorlar merak ediyorum.