haklı olduğun yönler var ama kendimizden çok ödün veriyoruz,benim kocamla çözemediğim bir sorunum olmuyor çok şükür orta yol bulunuyor her zaman.ama bunu yaşayan kadınlara üzülüyorum ve de sinirleniyorum.aslında erkeklerde bir adım atsa o kadında evlilikten bir şey anlar,birlikte olmanın tadını alır.kadınlar dadımı sürekli erkeği pışpışlasın.ömür boyu kocasını idare eden kadınlar tanıyorum,ama bu haksızlıkhaklısın..
buna dur diyecek olanlarda gene erkek anneleri..:ecrin_bebek:
bu bilinçle çocuklarını yetiştiren anneler dur diyebilir ileriki nesillerde kızlarımız daha şanslı olacaklardır..
ama bizim kocalarımızdan geçti artık:gitme:
ben aslında evliliğimin ilk zamanları çok celallenirdim havalardaydım..ama baktımki olmuyor,kendimi ilişkimi yıpratıyorum olayların üzerine giderek ve alttan almayarak..
e seviyorumda eşimi..herşeye surat yapmayarak başladım önce..sonra daha kabullendim kadın olduğumu..ben kadınım,o erkek deyip ayrımımı yaptım beynimde..
meyvelerini yiyorum şimdide.surat yaptığımda suratımıda anlıyor artık..kavgamıda aynı şekilde değerli kılıyor..:kedi:
çünkü biliyorki böcek kızdı..herşeye kızmayan böcek kızdı..
işte bundan dolayı ben genelde hep bu yönde fikir beyan ediyorum..uygulanan ve tecrübeyle sabitlediğim hareketlerim aslında yazdıklarım..
haklı olduğun yönler var ama kendimizden çok ödün veriyoruz,benim kocamla çözemediğim bir sorunum olmuyor çok şükür orta yol bulunuyor her zaman.ama bunu yaşayan kadınlara üzülüyorum ve de sinirleniyorum.aslında erkeklerde bir adım atsa o kadında evlilikten bir şey anlar,birlikte olmanın tadını alır.kadınlar dadımı sürekli erkeği pışpışlasın.ömür boyu kocasını idare eden kadınlar tanıyorum,ama bu haksızlıklmaz:insan ayrıl da diyemiyor ama maddi gücün varsa 1 şans,2 şans hadi 3 olsun,baktın olmuyor.kimse kusura bakmasın,ben dünyaya bir kere geliyorum,tak sepeti koluna herkes kendi yoluna:umursamaz:
yok yanlış anladın sanırım..ben pış pış yapmıyorum kocama..
onu sinirlendirip arkasını sıvazla demiyorum kimseye..
sadece fazla bir şey beklememek ve de çok da ilgilenmemek gerek diye düşünüyorum..
ama ben düşünüyorum..benim düşüncem.
ayrıca benim mantığımda evlilik basitlenecek bir şey değil..bir kere evlendim bu evliliği sürdürmek için elimden geleni yaparım..hayat benim için ailem ve eşimden ibaret,laylaylom yapacağım devreleri geçtim..:1ninca:
yok yanlış anladın sanırım..ben pış pış yapmıyorum kocama..
onu sinirlendirip arkasını sıvazla demiyorum kimseye..
sadece fazla bir şey beklememek ve de çok da ilgilenmemek gerek diye düşünüyorum..
ama ben düşünüyorum..benim düşüncem.
ayrıca benim mantığımda evlilik basitlenecek bir şey değil..bir kere evlendim bu evliliği sürdürmek için elimden geleni yaparım..hayat benim için ailem ve eşimden ibaret,laylaylom yapacağım devreleri geçtim..:1ninca:
senin için demedim,çoğunlukta böyle oluyor.evlilik tabiki basit değil,sonuçta normal hayatımızda da idare ettiğimiz insanlar oluyor,eşimizimi idare etmicez.bak eşin hasta olur,işi bozulur ne bileyim işte bu tarz konularda fedakarlık yaparsın,tabiki yanında olursun eşinin.ama psikolojik baskıya karşıyım,kötü bir huyu varsa o da değiştiricek sende kendini değiştiriceksin.idare etmekte bir yere kadar,karşındaki gerçekten idare edilmeyi hakediyorsa,sonuçta çok kendini bilmeyen eşler var.senin iyiliklerini anlamayan bir eş varsa karşında ne yaparsın?bilmem anlatabildimmi:uhm:
gerçektende konuşmakla bir yere varılmaz..bencede konuşma..
erkekler dırdırı çok sevmiyorlar arkadaşım..konuşalım dendiğinde de rehin alıındıklarını düşünüyorlar..
yani siizn ilkişkiniz sadece deformasyona uğramış bence düzeltilebilecek boyutta..
ama dediğim gibi sıkıcı havanı at üzerinden önce..
gelişmeleri yazmamışsın arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?